13/2/08

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ......



























Στη φωτογραφία ο κ.Δημήτρης Φλεβάρης ανακοινώνειτο θεσμό '' Κορινθιακό Καρναβάλι ''
που όπως είπε στα μικρόφωνα
''.....άρχισε δειλά πέρσι και είναι πλέον γεγονός φέτος. Η Κορίνθιοι διψούν για καρναβάλι......
Θα υπάρχουν 1.000 καρναβαλιστές και 4-5 άρματα... με επιστύλια στους δρόμους ... στολισμούς κ.λ.π''

Να προσθέσουμε και εμείς κάτι;
Οι Κορίνθιοι μπορεί να διψούν για καρναβάλι ( η Πάτρα, το Λουτράκι, το Μοσχάτο, το Χιλιομόδι δεν είναι κα τόσο μακρυά) αλλά επίσης διψούν και για νερό, για καθαρή πόλη, για να μη σκοτώνονται και σπάνε πόδια τους στα πεζοδρόμια!!!!!

Και τον Τσαλίκη που κρατάτε μυστικό κ. Φλεβάρη ( όπως είπατε δεν έχει υπογραφεί το ''συμβόλαιο ακόμα'' οι παπαγάλοι σας το διαδίδουν από τώρα!! Τι τιμή για την πόλη!!
Αυτός ο κύριος Τσαλίκης πολύ πάρε - δώσε με το υπουργείο Συγκοινωνιών έχει.....
Λέμε τώρα....

Επίσης πιστεύουμε ότι τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τα καρναβάλια θα έπιαναν ''τόπο'' αν τα επενδύατε στην κοινωνική - πολιτιστική - αθλητική πολιτική σας. Φαίνεται όμως πως η ''Πορεία Ευθύνης'' έχει μόνο να προτείνει ''άρτον και θεάματα'' και αντιμετωπίζει καρναβαλικά όλα τα προβλήματα του Δήμου Κορινθίων.

Αυτή την κριτική έχουμε να κάνουμε και σαφώς δηλώνουμε πως δεν είμαστε ενάντιοι στις γιορτές με τη μόνη προυπόθεση ότι θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί πρώτα τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. (Αποκομιδή σκουπιδιών, καθαριότητα, πεζοδρόμια, έργα ανάπλασης, πολεοδομικό, κυκλοφοριακό και τόσα άλλα)

Με σπασμωδικές κινήσεις , ανοργανωσιά, πυροτεχνήματα η ''Πορεία Ευθύνης '' κινδυνεύει να καεί σαν τον Βασιληά Καρνάβαλο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails