6/6/08

Μετα το didyma.gr ...θα έρθει και η σειρά μας;




'Ενας Δήμαρχος της Ν.Δ που ξέρει τα κόλπα ο Δήμαρχος Κρανιδίου κ Σφυρής, στρέφεται ενάντια σε μια ελεύθερη φωνή που του χαλάει τη σούπα διότι φανερώνει τις λαδιές του.
Δηλαδή φανερώνει την καταστροφή που έγινε στο Μεγαλοβούνι με μια χάραξη δρόμου πάνω στο βουνό, που κόστισε μέχρι τώρα 1 εκατομμύριο ευρώ για να γλυτώσει κανείς 3 λεπτά διαδρομής!
Θέλει λοιπόν να κλείσει την ιστοσελίδα με το αιτιολογικό της χρήσης του ιστορικού τοπωνύμιου που δεν είχε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος Κρανιδίου με το 1320/6.2.2008 έγγραφό του ζήτησε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) την διαγραφή του εκχωρηθέντος ονόματος didyma.gr.
Με μια μικρή λεπτομέρεια: Η εκχώρηση του ονόματος έγινε από την ΕΕΤΤ ένα χρόνο πριν αλλά η αίτηση του Δημάρχου Κρανιδίου συμπίπτει με τις ημερομηνίες δημοσίευσης των έργων στο Σαλάντι.
Όταν είσαι όμως άσχετος από διαδίκτυο Δήμαρχε Κρανιδίου θα πρέπει να ξέρεις ότι έναν αν φιμώσεις 10 θα ξεπεταχτούν σε αντικατάσταση του.

Ο Γιώργος Ν Μπροδήμας ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας έχει κατοχυρώσει τον ιστότοπο http://www.e-didyma.gr και εκεί λειτουργεί κατοπτρικός ιστότοπος.
Γνωρίζουμε ελάχιστα για την τοπική κοινωνία αλλά θα θέλαμε να μάθουμε πως αντιδρά η ίδια, τα τοπικά Μ.Μ.Ε, οι φορείς.
Έτσι από περιέργεια....
Βέβαια τα χειρότερα έρχονται με το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για τα blogs.
Εμείς πάντως δεν θα πάμε στο Σύνταγμα την Κυριακή!
Δεν παίζουμε με ζάρια πειραγμένα!!!
Και ο νοών νοείτω!!

P.S 24 συνιστολόγοι αναφέρονται στο θέμα. Πεισσότερα και εκτενέστερα στο ''λαγωνικό '' www.thelonapo.blospot.com

4 σχόλια:

spallantzas είπε...

Διόρθωση :ο δημαρχος είναι ο Σφυρής. Ο Καμιζής ήταν ο πρώην δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ Στέφανε.


Κορινθίων Βίος και Πολιτεία

sikam είπε...

Μπές αγαπητέ φίλε στο http://sikam.wordpress.com (Οικολογική Εναλλακτική Παρέμβαση Ερμιονίδας kai θα βρείς σχετικά με τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.Απο εμας ξεκίνησε η ιστορία και ο Στέφανος την προώθησε.Τα λιγα ιστολόγια της Ερμιονίδας εχουμε ηδη τοποθετηθεί.
Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Sikam

Σας ευχαριστούμε πολύ και για την ενημέρωση και πρωτίστως σας συγχαίρουμε για τον αγώνα που κάνετε.

Related Posts with Thumbnails