6/12/08

'Αγιε Νικόλαε......



Άγιε Νικόλαε,

Δεν πιστεύουμε σε θαύματα, αλλά σε μια ύστατη προσπάθεια, σε παρακαλούμε φώτισε τον καπετάνιο του πλοίου ''Πορεία Ευθύνης'' και τους ναύτες του να μη βουλιάξουν το καράβι της πόλης μας.
Στις πλάτες τους κουβαλάνε πολλά βαρίδια αδικίας και μικροψυχίας που μόνο στον πάτο της θάλασσας το πάνε το καράβι μας.
Φώτισε τους να επανορθώσουν για όποια αδικία, διωγμό ή τιμωρία εξακόντισαν στον οδοκαθαριστή Θανάση, στους καστανάδες, στους απλούς ανθρώπους της πόλης.
Φώτισε τους να καταλάβουν πως δεν είναι δυνατόν να στερούν το μεροκάματο ενός ανθρώπου που εργάζεται τίμια, εφαρμόζοντας πάνω του όλες τις διατάξεις των νόμων και του κώδικα από τη μια, και από την άλλη να μην έχουν στερήσει ούτε μια μέρα από το μισθό του μηχανικού της Τεχνικής υπηρεσίας που για χρόνια δεν πατάει ποτέ το πόδι του!!!!!!
Φώτισε και εμάς να αντέξουμε και να μην πάρουμε πέτρες να λιθοβολήσουμε τον καπετάνιο και τους ναύτες του.


Κορινθίων Πολιτεία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η πολιτική ηθική του δημάρχου και των δικών του. Σιωπούν για τον μηχανικό γιατί τους βάζει υπογραφές (εκεί που δεν βάζουν άλλοι) και όταν πάνε στο υπηρεσιακό/πειθαρχικό συμβούλιο τον βγάζουν λάδι, και κυνηγάνε τον ταπεινό οδοκαθαριστή γιατί αγαπάει τη δουλειά του και την πόλη του. Τον άκουσα προχθές στην τηλεόραση να μιλάει για το πρόβλημα και την καθαριότητα και μου φάνηκε ένας έντιμος και εργατικός άνθρωπος. Απάνω του λοιπόν! Φάτε τον! Χαλάει την πιάτσα.
Δυστυχώς φίλοι μου γίναμε κοινωνία χωρίς Θανάσηδες και πιάσαμε 'σκουλήκια' σαν τους δρόμους, που είπε και ο ίδιος ο Θανάσης στην ΤΙΒΙ.
ΕΛΕΟΣ

Related Posts with Thumbnails