15/12/08

Μα καλά... ποιός τον πιστεύει;



Ποια είναι η μεγάλη πλειοψηφία δήμαρχε;
Επιτυχία θα ήταν αν επείθετο και η αντιπολίτευση να ψηφίσει τον κοινωνικό και αναπτυξιακό προϋπολογισμό σας. Μόνο οι Γ. Κουρούμπαλης και Φ.Τζαναβάρας τον ψήφισαν από τους άλλους και για πολύ ευνόητους λόγους. Κάποιο δωράκι θα τους κάνετε τώρα τα Χριστούγεννα!
Ποιος από τους συμβούλους της πλειοψηφίας ήξερε τι ψήφιζε;
Μήπως ξέρει κανένας να διαβάζει προϋπολογισμό;
Γιατί στο τέλος θα μας τρελάνετε!
Και που η πρωτοτυπία για τη μηδενική αύξηση των τελών;
Σε ένα δήμο που δεν έκανε απολύτως τίποτα για την καθημερινότητα των πολιτών σε ένα δήμο χωρίς αξιοπρεπή πεζοδρόμια,καθαριότητα, φωτισμό, που μας έκοβε το νερό το καλοκαίρι κ.λ.π, έπρεπε να κάνετε ΜΕΙΩΣΗ των τελών για να σας βγάλουμε το καπέλο.
Μας μπουκώσατατε καναπεδάκια, κρουασανάκια, λουκανικοπιτάκια στις γιορτές για τα 150 Χρόνια και τώρα μιλάτε για ανάπτυξη και κοινωνική πολιτική;
Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική που φορτώνει τις αδυναμίες της διοίκησής σας σε έναν οδοκαθαριστή και είναι τόσο μακριά από τη νεολαία όσο η Κόρινθος από τη νήσο Σαχαλίνη;
Θα επανέλθουμε όμως στο θέμα του προϋπολογισμού εκτενέστερα, διότι μελετάμε την εισήγηση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Κασίμης και είχε τη μέριμνα να μας ενημερώσει. Και επειδή είναι οικονομολόγος καθηγητής Πανεπιστημίου κάτι παραπάνω θα ξέρει. Και η δική σας εισήγηση θα είναι καλοδεχούμενη αν έχετε να μας στείλετε κάτι.
Συμβουλή:
Για την εφαρμογή του βαθιά κοινωνικού και αναπτυξιακού προϋπολογισμού αρχίστε να αλλάζετε λάμπες, να μαζέψετε το σκουπιδαριό και να φυτέψετε κανένα δεντράκι.
Και εμείς θα σας στείλουμε φιλάκια, σοκολατάκια να γλυκαθείτε και λουλούδια ''μη με λησμόνει''

Ευχαριστούμε το Λάκη Γιαννιδάκη που ανέβασε το βίντεο στο You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails