28/3/09

Oυαί Υμίν υποκριτές........ σας Σνομπάρουμε

Αυτή είναι η Υποκρισία σας-'Ετσι τσιμεντώσατε τη ζωή μας

Επειδή διαβάσαμε πολλά και διάφορα για την 'Ωρα της Γης από εντελώς ηλίθια έως πολύ έξυπνα ανοίξτε εδώ δηλώνουμε στο κοινό μας ότι η Ομάδα του Κορινθίων Βίος και Πολιτεία σνομπάρει την 'Ωρα της Γης για πολύ ευνόητους λόγους:

α) Διότι δεν περιμέναμε να μας μιλήσουν για την κλιματική αλλαγή και να μας καθοδηγήσουν τι να κάνουμε. Το ξέρουμε χρόνια και εμείς είμαστε από εκείνους που έχουν αγωνιστεί γι' αυτό όταν '' κάποιο'' κορόιδευαν και πίνανε φραπέδες
β) Η υπόλογες κυβερνήσεις μας δεν μπορούν να μας πείσουν για τις προθέσεις τους διότι έχουν εφαρμόσει για δεκαετίες πολιτικές που οδήγησαν στην καταστροφή του περιβάλλοντος.
γ) Δεν τρώμε κουτόχορτο και δεν επιτρέπουμε να μας χρησιμοποιούν για να ξεπλύνουν τις λαδιές τους. Εύκολο είναι και εντελώς ΤΖΑΜΠΑ.
ε) Δεν πιστεύουμε στα μνημόσυνα που γίνονται με ξένα κόλλυβα
δ) Ξέρουμε ότι μόνο οικονομία στο ρεύμα θα κάνουμε σήμερα για να μας το πουλήσουν αργότερα πιο ακριβά
ε) Το σημαντικότερο γι' αυτή μας την αντίδραση είναι ότι πρωτοστατεί η Ελλάδα, ότι πήραν γραμμή οι δήμοι και συμμετέχουν Πρωτοστατεί στην υποκρισία! Οι δήμοι που τσιμέντωσαν τη ζωή μας, που ξεπούλησαν τους ελεύθερους δημόσιους χώρους ανάσας, συμμετέχουν.
στ) Δεν είμαστε τόσο πρόβατα. Ξέρουμε να το παλεύουμε αλλιώς. Σε καθημερινή βάση. Με συνέπεια ζωής και έργων.
Εσείς τρέξτε κάπως έτσι:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails