5/6/09

Ο Ευχούλης


Αγαπητέ κύριε Νομάρχη,


Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Επειδή θα βγείτε πάλι όπως κάθε χρόνο να πείτε τα δικά σας για το περιβάλλον και πώς να το σώσουμε, επειδή κάθε χρόνο σχεδόν τα ίδια λέτε, αλλά δεν κάνετε τίποτα , θα ήθελα να σας βοηθήσω να το κάνετε με έναν πολύ απλό τρόπο.
Θα σας παρακαλούσα θερμά να μην στέλνετε άλλες κάρτες για την ονομαστική εορτή του πατέρα μου γιατί δεν μπορεί πια να τις διαβάσει Πέθανε πριν τρία χρόνια και δεν γνωρίζω την ακριβή διεύθυνση του στους ουρανούς. Μόλις συγκεντρώσετε τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε από τις κάρτες που στέλνετε στους πεθαμένους να φυτέψετε κανένα δεντράκι για να πάρει επάνω του το περιβάλλον.
Επίσης θέλω να σας διαβιβάσω τις ευχαριστίες της θείας Μεταξίας και του θείου Αρχέλαου που μένουν κατάπληκτοι περί του πως θυμάστε τις τόσο σπάνιες γιορτές τους από τότε που εκλεχτήκατε νομάρχης μας. ‘Ίδιος ο κύριος Μανωλάκης, καλέ.
Ο θείος και η θεία κάνουν συλλογή με τις κάρτες σας και προβάλλουν σθεναρή αντίσταση για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το θάνατό τους – πατημένα τα 82 και οι δύο-
Μου είπαν μάλιστα ότι θα ήθελαν να συνεχίσετε τις αποστολές καρτών και μετά θάνατον με τη μόνη διαφορά να αποστέλλονται στον οικογενειακό μας τάφο υπ αρ. 537 κοιμητηρίου Κορίνθου.
Ελπίζω να μπορέσετε να ικανοποιήσετε και τις δύο τάσεις της οικογένειας


Σας ευχαριστώ

Αναξαγόρας Περιφήμος
Εκ Κορίνθου ορμώμενος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H πιθανή απάντηση του κκΝομάρχη,

Κύριε Αναξαγόρα,
Είναι τιμή και χρέος μου να τιμώ όλους τους συμπολίτες μου στην ονομαστική τους εορτή. Ανεξάρτητα από αν μπορούν να διαβάσουν ή όχι τις ευχές μου. Όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν να τις διαβάσει , να τις εκτιμήσει και να ανταποδώσει την τιμή, την κατάλληλη στιγμή, στις εκλογές, κουβαλώντας τα δέντρα (συγνώμη. διαγράφονται αι δύο τελευταίες λέξεις)τους υπερήλικες στο εκλογικό κέντρο. Όσο για εν συνεχεία αίτημα τους αυτό να είστε σίγουρος ότι όσο είμαι εγώ σε αυτή την υπεύθυνη θέση και παρά τον φόρτο εργασίας μου, θα το ικανοποιήσω απόλυτα.
Τα σέβη μου στον πατέρα σας, αν και όποτε έλθετε σε επαφή μαζί του, και αν μάθετε την νέα του διεύθυνση παρακαλούμε να μας την κοινοποιήσετε.
Με εκτίμηση
Άγγελος Μ((συγνώμη πάλι, ο δαίμον του υπολογιστή, διαγράφονται αι δύο τελευταίες λέξεις) ΝίκοςΤ…..

Related Posts with Thumbnails