14/8/09

''Να κάνω μια επερώτηση για την Κόρινθο μήπως και....;''




'Έτσι ίσως σκέφτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έκανε την επερώτηση στη Βουλή για το πόσιμο νερό της Κορίνθου βασιζόμενος σε δημοσιεύματα για τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ τον Απρίλιο του 2009.Η επερώτηση έγινε την 1η Ιουλίου 2009 και μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ όπως έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του βουλευτή.

Εμείς δεν υπονοούμε τίποτα για το νερό της Κορίνθου αλλά θεωρούμε αυτονόητο να είχαν ενδιαφερθεί οι δικοί μας 4 βουλευτές. Καθώς επίσης θα περιμέναμε η Ν.Α Κορινθίας, ο Δήμος Κορινθίων και η ΔΕΥΑΚ να είχαν αντικρούσει τα δημοσιεύματα του ΠΑΚΟΕ με τα στοιχεία που έχουν για την καταλληλότητά του νερού που χρησιμοποιούμε Τώρα με την επερώτηση του βουλευτή θα χρειαστεί να δώσουν κάποιες απαντήσεις ετεροχρονισμένα

'Όπως θα περιμέναμε επίσης από τη ΔΕΥΑΚ να έχει δώσει στους δημότες Κορίνθου πληροφορίες σχετικά με την ύδρευση της πόλης από τη Στυμφαλία.

Ξέρουμε ότι το νερό ''έχει έρθει'' δεν ξέρουμε όμως αν μπορούμε να πίνουμε ούτε επισήμως έχουμε ακούσει την υπεύθυνη επιβεβαίωση των αρμοδίων.

Εδώ χρειάζεται και η παρέμβαση της αντιπολίτευσης του δήμου Κορινθίων . Πολύ μας στενοχώρησαν χτες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που απείχαν από το δημοτικό συμβούλιο ενώ θα μπορούσαν να έχουν θέσει το ζήτημα του νερού προ ημερησίας διάταξης.
Είναι της Παναγίας αύριο, αφήνουμε το σχολιασμό για αργότερα....
Να περάσετε όμορφα , είτε εντός και επί τα αυτά είτε εκτός , και σταυροκοπηθείτε πολλάκις μπροστά στη χάρη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails