13/10/09

Μια ψύχραιμη ματιά στις Εκλογές που πέρασαν.

Ερωτήσεις, αιτιολογήσεις, αποκαλύψεις, διαπιστώσεις, μετά τον εκλογικό πυρετό.

Γιατί κέρδισε ο Κ. Κόλιας;
Αποκαλύπτουμε μυστική προεκλογική συμφωνία μεταξύ Ταγαρά και Κόλια. Με το άνοιγμα της βουλής ο Ταγαράς θα μπει Βουλή. Ως Κόλιας! Με το μπάχαλο που επικρατεί στην ΝΔ αλλά και το ύψος … των περιστάσεων, ποιος θα το πάρει πρέφα!

Γιατί έχασε ο Παπαληγούρας;
Διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις Λούλη, ο οποίος του πρότεινε να πει: ''Κορίνθιοι, ανοίξτε τις βρύσες! Έφερα το νερό!''
Η άλλη πρόταση ήταν να καταπλεύσει στο λιμάνι της Κορίνθου με 3-4 γιοτ για να δηλώσει την τουριστική του αναβάθμιση!
Τίποτα από αυτά δεν έγινε, εξ ' ού και η υποβάθμιση!

Μάρκελος και Εκλογές
Είναι ο μόνος Νεοδημοκράτης που κάνει πανελλαδικά αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ. Από την Δευτέρα 5/10, ζητάει εκλογές! Εδώ και Τώρα! Που θα πάει θα του κάτσει!

Η Αθηνά και το Στυλ
Με στυλ Ψαρούδα – Μπενάκη η κα Κώνστα – Κόρκα, προσπάθησε να διεγείρει τις συντηρητικές χορδές του γυναικείου εκλογικού σώματος. Οι χορδές όμως έμειναν ακίνητες στο φόβο της κλωνοποίησης της κας Πάλλη – Πετραλιά! Τα διπλά ονόματα δεν έχουν πέραση πια.

Η ΟΝΝΕΔ και η αφίσα
''Τα παιδία παίζει'' έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Άσε που υπάρχουν φήμες ότι το μωρό ήταν από φώτο του Μπαλάφα στα μικράτα του!

Γιατί έχασαν οι Οικολόγοι Πράσινοι;
Γιατί έκαναν τηλεοπτικές εκπομπές σε ένα ξερό στούντιο. Ούτε ένα αληθινό λουλούδι έστω και στο πέτο! Με 10 πράσινα μπλουζάκια, με στάμπα, δεν παίρνεις εκλογές.

Ο Χρυσόγελος και το Υπουργείο
Λάλησαν όλοι οι Οικολόγοι με την πλάκα του Θ. Λάλα από τον Flash 96.1 FM. Ακόμα και οι ντόπιοι!

Ο Κασίμης και οι Προτάσεις
Αποκαλύπτουμε ότι δύο ήταν οι προτάσεις ΠΑΣΟΚ στον Χ. Κασίμη. Εκτός από το βουλευτιλίκι του πρότειναν να προσχωρήσει στην ''Πορεία Ευθύνης '' και να αντικαταστήσει τον Πνευματικό στην Δημαρχία! Ξέρανε αυτοί τι κάνανε. Η απόδειξη παρακάτω.

Μετεκλογικό
Πρόταση ΠΑΣΟΚ και στον Πνευματικό. Ο δήμαρχος γύρισε από την ορκομωσία του Π. Μπεγλίτη με γεμάτες τις βαλίτσες του. Να υποβάλλει, του είπαν, τα χαρτιά του για Περιφερειάρχης! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το κάνει ηλεκτρονικά ,μέσω mail. Άντε τώρα να σκανάρεις όλο το έργο σου!

Μπεγλίτης και πάλι Μπεγλίτης
Τον έλεγαν ουρανοκατέβατο. Αυτός όμως απέδειξε ότι είναι πιο Κορίνθιος από τους Κορίνθιους. Μέσα σε δυόμιση χρόνια, την έπεσε έτσι, που όλοι πίστεψαν –ο καθένας για πάρτι του- ότι είναι ο δικός τους άνθρωπος! Και τώρα; Ταρατατζούμ Ταρατατζούμ!

Μουσείο στην Αρχαία Κόρινθο
Πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει ο Μπεγλίτης, το νέο μουσείο για την Αρχαία, από τον νέο ΥΠ.ΠΟ. κο Γερουλάνο. Οι συγκρίσεις σε στυλ, διαστάσεις και ομορφιά δεν είναι υπέρ του δικού μας!

Απορία ψηφοφόρου
Αν η Κατερίνα ήταν μελαχρινή με κοντό μαλλί (σαν την άλλη ντε) πόσους ψήφους θα έπαιρνε; Έλα ντε!

Τα μαύρα μετεκλογικά σύννεφα
-Σύννεφα στις σχέσεις Φαρμάκη, Πνευματικού. Γιατί ρε προλόγισες τον Μπεγλίτη και όχι την γυναίκα μου;
-Σύννεφα στις σχέσεις Γιώτη και μετα-καραμανλικής ΝΔ. Κώστα Κώστα. Γιατί ρε Κώστα;
-Σύννεφα στο μυαλό του Π. Λούμπα. Ο Ζαγορίτης, έξω. Η Παπακώστα, έξω. Που πάω; Να πάω σύνεδρος;
-Σύννεφα και στον Αη Γιώργη; Όχι, εκεί είναι ψηλά και φυσάει. Ξέρεις τι προτάσεις μπορείς να κατεβάσεις όταν κάθε πρωί βγαίνεις στο πρανές και βλέπεις την Κόρινθο πιάτο;

Τα ερωτηματικά
Α. Μανωλάκης : Ρε π­­­……. μου, με ψήφισαν! Γιατί;
Τ. Χωρέμης: Πάλι δεν βγήκα. Λες να καταντήσω σαν τον Μάρκελο;

Αποκάλυψη! Ποιος έκαψε το χαρτί του Γ. Δέδε;
Ο Πνευματικός! Τον θέλει … δίπλα του!

Το κλου της ιστορίας
Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Πνευματικός στην εξουσία!
Ποιος την κρατάει τώρα την Κόρινθο!
Δέστε, με συρματόσχοινα, τον Πήγασο!
Δεν είμαστε καλά … δεν έχουμε μυαλό … … …!

''Να το διασκεδάσουμε και λίγο'', που έλεγε γνωστός υποψήφιος .
Οι Απέναντι

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Βασίλης Μπαλάφας στα μικράτα του ήταν το μωρό φαινόμενο και στη προηγούμενη ζωή του ο Γκοτζίλας!

Ανώνυμος είπε...

Μόρτες γεια χαρά νταν,

ο τι με λες ρε κάνει έκτακτη μετεκλογική εμφάνιση γιατί γουστάρει τις πρώτες πασοκομέρες και γιατί θέλει να σας ανοίξει τα μάτια ρεεεεεεεεεε.

Λοιπόν μάγκες γουστάρω που ο ΓΑΠ τους κόβει τις αμαξάρες γιατί κάνανε βόλτες τις γκόμενες και πληρώναμε εμείς οι μαλάκες.

Γουστάρω που έβαλε τα χρυσά κωλόπαιδα να στέλνουν βιογραφικά από το γκουγκλ για να χωθούν στα υπουργεία. Τους έκοψε το βήχα ρε μόρτες.

Γουστάρω που θα μαζέψει τους μπάτσους και θα τους βάλει να δουλέψουν αντί να κάνουν τις νταντάδες στις γκόμενες των βουλευτών.

Γουστάρω που πάει να φτιάξει τους μεγάλους Δήμους και έχει κάνει μπουρδέλο τα αυτοδιοικητικά. Τρέχουν σαν τις πουτάνες στα κανάλια αλλά δεν έχουν τι να πουν και τι να κάνουν. Ο Γιώτης κοιτάζεται στον καθρέφτη και καμαρώνει αρχηγάρα. Ο Λούμπας παραμυθιάζει το κόσμο ότι περιμένει το Ντοράκι αλλά τον πιάνουν Χριστούγεννα. Η Αλεκάρα φιλάει κατουρημένες ποδιές. Ο Κασίμης θα φτάσει να παρακαλάει τον Σπινθάκη να του δώσει χρίσμα. Μόνο ο Λουζιώτης το πάει σεμνά και ήσυχα γιατί είναι γάτος.

Αρα ο ΓΑΠ τους έχει κάνει χοντρό κόλπο.

και τώρα που σας έβαλα στο κόλπο, σας έχω μία ερώτηση για να δω τι πουλιά πιάνετε.

Για σκεφτείτε ρε μόρτες πόσοι είναι οι δεξιοί δήμαρχοι στους μικρούς δήμους γύρω από τη Κόρινθο. Μετρήστε για να καταλάβετε ρε σεις γιατί ο Γιώτης βγήκε στο γυαλί και δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος όποιος κι αν είναι ο δήμος.

Και μόλις τελειώσετε το μέτρημα, ξανασκεφτείτε γιατί άρχισε πάλι τα υπονούμενα ο Παπαφωτίου και γιατί έχει σαλτάρει ο Αλεκάρας.

Γιατί ρε μόρτες ο Αλεκάρας προσπαθεί να πείσει τον αναπληρωτή ότι μπορεί να πρασινήσει τον Καποδίστρια κόντρα στο λουλακί ή Τενεάτικο μπλόκ.

Οσο για τον κοντό κινητικό, σακουλεύομαι ότι ετοιμάζει μπαμπέσικη έξοδο και πάει για μεγάλα κόλπα.

Κάτι τσόλια που γράφανε ότι η Κόρκα πάει για δήμαρχος να ξαναέρθουν τον επόμενο Σεπτέμβρη γιατί από πολιτική είναι νυχτωμένοι.

Τι με λες ρε

Ανώνυμος είπε...

Μόρτες γεια χαρά νταν,

προσέξτε ρε μάγκες τι ζημιά τους έχει κάνει ο Ραγκούσης. Με μία κίνηση αποκάλυψε το παραμύθι που πουλάνε οι Κορίνθιοι πολιτευτές μας.

Γιώτης : είχε πει ότι το Σεπτέβρη θα ανακοινώσει ονόματα στελεχών. Αφού είπε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και με Καποδίστρια 2, γιατί δεν μας αποκαλύπτει τις στελεχάρες του; Γιατί ρε μόρτες ο τύπος πουλάει παραμύθι. Τίποτα δε κάνει. Πετάει καμιά δήλωση στα κανάλια και με το ζόρι πάει στα δημοτικά συμβούλια.

Λούμπας : Πούλησε παραμύθι ότι τάχα έβαλε κάτι καθηγητάδες να ετοιμάσουν μέχρι το Σεπτέβρη μελέτη για αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μπαθαρίστρα. Είπε ότι το Σεπτέμβρη θα ανακοινώσει ονόματα στελεχών και υποψηφιότητα. Είδατε τίποτα ρε μάγκες; Και αφού ο τύπος παραμυθιάζει το κόσμο ότι είναι κοληταράκι της Ντόρας, γιατί δεν υπέγραψε την υποψηφιότητα της;

Πνευματικός : Αφού ο Ραγκούσης πάει για εκλογές το 2011, ο Αλεκάρας θα ξεσκιστεί στις μελέτες και τα μερεμέτια. Να δείτε ρε μόρτες που ο Δημητράκης θα αγοράσει αρχοντικό στο Παλαιό Ψυχικό να κάνει παρέα στον Παπαληγούρα και το Ταγαρά. Να δω στο νέο Δήμο τον Μαγκιώρο να κάνει κυκλοφοριακή μελέτη στο Σοφικό να γουστάρω.

Μπαλάφας : κάτι το Ντοράκι, κάτι το γερμανικό σύστημα κάτι το πολύ αφεντιλίκι, κάτι η πολύ κάμερα και η πολύ ρεκλάμα, κάτι ο κορινθίξ, τον έφαγε η μαρμάγκα. Ρε μόρτη, πέρασε η κλάση σου για τη νεολαία και το στυλάκι σου.

Στεργιόπουλος : Αυτός γιατί δε παραιτήθηκε; Ο Αλέκος τον κρατάει;

Καρπούζης : Ετσι ρε μόρτες και βγουν στις εφημερίδες οι λίστες με τις επιτροπές, τους συμβούλους και τα νούμερα, για να χωρέσει ο καρπούζης, η ΣΦΗΚΑ θα βγάλει έκτακτη έκδοση. Ο τύπος μύρισε Καποδίστρια και ξαναγύρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Βουλευτάδες : Μόρτες, τέλος τα "βουλευτής Κορινθίας". Τώρα μόρτες θα έχουμε βουλευτή Λουτρακίου, βουλευτή Βέλου και πάει λέγοντας. Μύλος δηλαδή. Ποιος θα κερδίσει; Οι εφημερίδες ρε κορόιδα γιατί οι υποψήφιοι θα είναι περισσότεροι και θα πέφτει το παραδάκι ζεστό. Αμα η Μάγια τους κάνει 5-6 μαθηματάκια, οι περσόνες πάνε για CNN! Το καβάλησαν το καλάμι.

Κινητικοί : Φαντάσου λέει το Κασίμη με το Μιχαλόπουλο να πηγαίνουν στη Νεμέα και το Χιλιομόδι να μιλήσουν για μετακομματική οργάνωση και βιώσιμη κινητικότητα. Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι. Αυτοί καθάρισαν.

Παπαφωτίου : Ο επόμενος δήμαρχος χαλαρώνει στο Λυσίπειο.

Γκιώνης : Αυτός μόρτες θα πάει για βουλευτής Λουτρακίου και θα γίνει η ρεκλάμα της πόλης. Μιλάμε για γαμώ τα αξιοθέατα.

Μάγκες πάω για μεζέ. Η αναλυσάρα δε τελείωσε αλλά έχει στεγνώξει το λαρύγγι μου.

Τι με λες ρε

Related Posts with Thumbnails