29/11/09

΄Οποιος βιάζεται.....




Σκοντάφτει.
Αναφερόμαστε σε όσους δικούς μας - του νομού μας-  βιάστηκαν να δηλώσουν στήριξη πριν ζυγίσουν σωστά τα πράγματα.Μερικοί πρόλαβαν και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Αυτό δεν αλλάζει όμως την πολιτική επιπολαιότητα,την πολιτική ένδοια , την πολιτική μετριότητα ούτε μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μπουλντόζα αν θέλει να δει άσπρη μέρα.
Η επιλογή ανάμεσα σε έναν ''αποστάτη'' και την κόρη ενός ''αποστάτη'' ( έτσι λέει ο λαός ) δεν είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο φίλοι της Νέας  Δημοκρατίας είναι η διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών, το ανοιχτό κόμα, οι θέσεις και οι αρχές.Τα κόματα δεν είναι τσιφλίκια κανενός (ισχύει και για τους ΠΑΣΟΚ που δεν διαφέρουν σε τίποτε από τη ΝΔ εδώ στην Κορινθία) αλλά πόλοι παραγωγής πολιτικής σκέψης. Τι σας λέμε τώρα! Εκλογές για ανάδειξη αρχηγού δεν γίνονται με τη μέθοδο του ''έλα και εσύ''  και πολύ περισσότερο όταν η Νέα Δημοκρατία κυβέρνησε τη χώρα τα τελευταία 5 χρόνια!!!
Μετά από ικανό χρόνο προετοιμασίας  ( κοντά δύο μήνες) η ΝΔ αποδεκνύεται σχεδόν ανίκανη να φέρει σε πέρας μια αναμέτρηση σε επίπεδο κόματος.
Συνέλθετε, ξεκαβαλήστε, μαζευτείτε και δουλέψτε.
Το δικό μας δούλεμα τελείωσε.
'Οποιος και να είναι ο αρχηγός τςη ΝΔ σε λίγο, τα ίδια του λέμε.
Και για να συνδέσουμε και την προηγούμενη ανάρτηση  μας λέμε πως ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο πιά γιατί γνωρίζει πως δεν έχει να περιμένει τίποτε από όλους εσάς  των κομάτων.Μόνο δούλεμα χοντρό μπορείτε να μας κάνετε.
Κύριε Αντώνη και συντρόφισα Ντόρα είδαμε κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δεν τιμούν καθόλου το κόμα  σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails