19/12/09

Πως το'πε ο Πάγκαλος;



Αν δεν το ξέρατε σήμερα ήρθε στην πόλη ο  Θ.Πάγκαλος.
Δεν γνωρίζουμε ποιόν ήρθε ακριβώς να συναντήσει.Το λαό ή το ΠΑΣΟΚ;
Μάλλον το δεύτερο άσχετα αν διαφημίστηκε το πρώτο.
 Ηρθε να ''διαβουλευτεί'' ή να στείλει κανένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση;
Προσοχή τα στρατιωτάκια στη σειρά. Φιλοφρονήσεις, αγωνιστικότητα κλπ
Αυτό που σίγουρα είπε ο αντιπρόεδρος είναι πως πάμε για Καποδίστρια 2 από του χρόνου.
Μετά την πρώτη αναταραχή στο ακροατήριο είπε και κάτι άλλο.
Είπε να μην βιάζονται οι υποψήφιοι του κόμματος γιατί το ΠΑΣΟΚ πρώτα  θα ακούσει την τοπική κοινωνία και μετά θα αποφασίσει ποιόν υποψήφιο θα βάλει μπροστά.
Κάποιος  μας σφύριξε ότι στον Θ.Πάγκαλο  δόθηκε η εφημερίδα του  έργου  του Α. Πνευματικού που γράφει στην τελευταία σελίδα: '' Να γνωρίζει όμως ολόκληρη η αντιπολίτευση ότι στις εκλογές του 2010 δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος!!Θα εκλεγούμε με μεγάλη πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή'' και κάτι άλλα ντοκουμέντα  από τον τοπικό τύπο. Τα πήρε ο Θόδωρος στο κρανίο;
Είπε τέτοιο πράγμα ο Θόδωρος;
Και δεν χύθηκε ακόμα αίμα;
Αυτά  κανάλια θα τα πείτε στις ειδήσεις απόψε;
Θα τα γράψει καμιά εφημερίδα;
Ε κορίτσι;

Υ.Γ  Δεν ξέρουμε τι μας γράφεις κορίτσι στο εφημεριδάκι σας ,- ο Παλκοσένικος  που διάβασε τα λέει-Όποία  τιμή! Η συνάδελφος  είναι πιό γάτα  δεν εμπλέκεται και βγήκες εσύ να καθαρίσεις;
Κορίτσι εσύ πληρώνεσαι για να γράφεις και να λες, βγάζεις τα κορν-φλέηκς σου έτσι. Εμείς γράφουμε γιατί μας αρέσει και δεν μας πληρώνει κανένας.Την απάντησή μας όμως θα την λάβεις αφού διαβάσουμε το αρθράκι σου.Αν αξίζει να απαντήσουμε,εξυπακούεται.Γιατί ως επί το πλείστον μας κάλυψε ο Παλκοσένικος.

20 σχόλια:

Armonistas είπε...

...Είπε να μην βιάζονται οι υποψήφιοι του κόμματος γιατί το ΠΑΣΟΚ πρώτα θα ακούσει την τοπική κοινωνία και μετά θα αποφασίσει ποιόν υποψήφιο θα βάλει μπροστά...


Θα μας φάει η αγωνία μέχρι να αποφασίσει το ΠΑΣΟΚ. Τον Πνευματικό ή κάποιον άλλο παρόμοιο;
Κατακαημένη "ανεξάρτητη" "αυτο"διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψετε να ξεδιπλώσω τη σκέψη μου και να συμβάλλω στο διάλογο όπως γράφετε.

Η κ. Τσιορωτά σας επέστρεψε κάτι πολύ απλό. Οτι γράφετε άκρως υποκειμενικά κατά του κ. Πνευματικού και μόνον κινούμενοι στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής γραμμής της Κίνησης Πολιτών. Συνεπώς δεν νομιμοποιείστε να μιλάτε για αντικειμενικότητα.

Μάλιστα είναι γνωστό ότι έχετε ταυτοποιηθεί με συγκεριμένα πρόσωπα σε σημείο που είναι κάπως προβλέψιμες οι θέσεις σας. Απλώς είναι διατυπωμένες λίγο διαφορετικά, περισσότερο ελεύθερα και λιγότερο σοβαροφανείς από αυτό που επιθυμεί να βγάζει έξω η Κίνηση Πολιτών.

Εχει ενδιαφέρον ότι το αντίπαλον προς το Σούπερ δέος,σας αξιοποιεί όταν πρόκειται να ορθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στον κ. δήμαρχο. Δικαιούμαστε να έχουμε υποψίες ότι αυτά που γράφει η κ. Τσιορωτά έχουν κάποια βάση.

Θα προσέθετα ότι η σχέση σας με τον Παλκοσένικο ο οποίος είναι κριτικός απέναντι στη Κίνηση δείχνει ότι πιθανόν να ήταν απαραίτητος κάποιος που να προκαλεί την Κίνηση ώστε να σας συσπειρώνει.

Θέλω δηλαδή να δείξω ότι η ανεξαρτησία και ελευθερία την οποία δήθεν υπηρετείτε και εσείς, είναι κομμάτι του πολιτικού παιχνιδιού της πόλης το οποίο υπηρετείτε με το δικό σας σεβαστό τρόπο διότι έχετε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε.

Το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι η ανεξάρτητη Κίνηση έχει πολλά πρόσωπα. Επίσης, ο τρόπος που κάποιος αντιλαμβάνεται το ΠΑΣΟΚ συνδέεται με τις προσωπικές του επιδιώξεις. Αυτό είναι ίσως ένα μήνυμα που έστειλε ο Πάγκαλος αλλά δεν το πήρατε. Πήρατε αυτό που βοηθάει την προσπάθειά σας να περάσετε το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δήθεν δυσαρεστημένο με τον κ. δήμαρχο και πιθανόν να υποστηρίξει την ανεξάρτητη Κίνηση στις επόμενες εκλογές. Είναι γνωστό ότι δουλεύετε πολύ το εν λόγω σενάριο αλλά το δουλεύετε υπόγεια γι αυτό θα αποτύχετε. ΠΑΣΟΚ και Κίνηση μαζί είναι κάτι δύσκολο.

Ευχαριστώ και καλημέρα σας

Λευτέρης

Θύμιος Τσαρμπός είπε...

Εγω εχω την εξης ερωτηση...
Για ποιο λογο πρεπει να μπερδευονται καποια πραγματα;
Το μπλογκ δεν εχει καμια σχεση με τη δημοσιογραφια.
Αλλο αν μερικες φορες βγαινουν οι κορυφαιες ειδησεις απο τα μπλογκς
Πληρωνομαστε για να κανουμε τη δουλεια μας γραφετε για να κανετε το κεφι σας (το ιδιο κανω και εγω στο μπλογκ μου)
Για ποιο λογο πρεπει να δινονται εξηγησεις και βρβαια για ποιο λογο πρεπει καποιος να απαντησει στις σκεψεις που γραφει καποιος στο σημειωματαριο του(αυτη ειναι η εννοια του μπλογκ)
Και βεβαια δε μπορω να καταλαβω την επιθεση που γινεται στα μπλογκ.
Λαθραια διαβαζουμε τις σκεψεις καποιου.
Τωρα θα πρεπει να βαζουμε και χαλιναρι στις σκεψεις μας;
Επελεξα να μπλογκαρω επωνυμα για το feedback, για τη συζητηση.Θα μπορουσα να το κανω και ανωνυμα.
Απο την αλλη ειμαι εναντια στους "Ανωνυμους" που βγαινουν και βριζουν.
Το ιδιο εναντια ειμαι και οταν καποιος αρχιζει και βριζει καποιον στην παρεα μου και ας μη συμφωνω μαζι του.
Αλλα μια συζητηση τα εχει και αυτα.

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Απαντήσεις στα σχόλιά σας
1)Προς Αρμονικό

Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ.Κρίνουμε όμως πως έχετε δίκιο.Το κόμμα είναι ισχυρότερο του κοινού καλού.Πάντως έχετε μεγάλο κόλλημα με το ΠΑΣΟΚ ε;
2)Αγαπητέ Λευτέρη,
Ευχαριστούμε πολύ για το ξεδίπλωμα της σκέψης σας και τη συμβολή σας.
Έχετε κάθε δικαίωμα να σκέφτεστε όπως σκέφτεστε.
Αρκεί να συζητάμε τις σκέψεις μας.
'Ομως θα θέλαμε και εμείς να σας ξεδιπλώσουμε ότι δεν κινούμεθα στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής γραμμής κανενός αλλά των δικών μας επιλογών αν ρίξετε μια ματιά στα θέματα που αναδεικνύουμε.
Δεν έχουμε δει τι έγραψε η κυρία Τσορωτά διότι δεν διαβάζουμε την εφημερίδα.
Παρακολουθούμε ενίοτε το κανάλι.
Προχτές λοιπόν και ενώ υπήρξαν δημοσιέυματα για το Δ.Σ της Δευτέρας, συνεντεύξεις κλπ βλέπουμε στο κανάλι μόνο Πνευματικό να μιλάει για 15 λεπτά.
Κανένας άλλος. Κρίνουμε λοιπόν πως το κανάλι μεροληπτεί διότι θα έπρεπε να είχε αποσπάσματα από το Δ.Σ , να μιλούν οι εργαζόμενοι, ο κ.Καραμανλής, η αντιπολίτευση κλπ.
Το ίδιο θα λέγαμε αν γινόταν το αντίστροφο.Αυτό δεν το θεωρούμε αντικειμενική δημοσιογραφία.Εμείς περιμένουμε να μαθαίνουμε την αλήθεια, περιμένουμε ρεπορτάζ, έρευνα.
Γνώμη μας είναι πως αυτό δεν γίνεται γιατί υπάρχουν συμφέροντα.
Το ξέρετε και εσείς.
Καποιος υποστηρίζει κάποιον διότι υπάρχει χρήμα από πίσω.
Θέλουμε να συνεχίσουμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε, μπορεί να στεναχωρούμε κάποιους αλλά θα πρέπει όλοι να μαθούμε να ζούμε με τις αλήθειες μας.
Σε ότι αφορά την Κίνηση Πολιτών:
Αυτοί κάνουν τα δικά τους, εμείς λέμε τα δικά μας.Μας είχε εντυπωσιάσει η εκδήλωση για το κυκλοφοριακό και το ενδιαφέρον τους για ορισμένα θέματα. Είναι καλύτεροι από αλλους που δεν κάνουν τίποτα.Αλλά δεν είναι τολμηροί παρά το γεγονός ότι δουλεύουν αρκετά.
Θέλουν ανεξαρτησία αλλά τα κουκιά πως θα τα μαζέψουν;Μπορεί και να έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο παρέμβασης δικαίωμά τους.
Και εδώ θα συμφωνήσουμε μαζί σας ότι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΣΗ.Το ΠΑΣΟΚ είναι αλλού , παίζει το σήριαλ της εξουσίας με πολλά λάθη.
Θα θέλαμε να μας κοινοποιήσετε το μήνυμα του Θ. Πάγκαλου που δεν πήραμε.Οι ίδιοι οι Πασόκοι που ήταν στη συνάντηση έβγαλαν ντελάλη μέχρι το απόγευμα.Εμείς δεν είμαστε εκεί, τα μάθαμε από άλλους.
Τον Παλκοσένικο δεν τον γνωρίζουμε
και αν θέλει να κάνει κριτική ας την κάνει ελέυθερα.
Σε πολλά σημεία συγκλίνουμε.
Είναι κακό;
Αγαπητέ Λευτέρη κρατήστε τούτο:
Θέλουμε να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας όπως και εσείς.Κανένα ΠΑΣΟΚ και καμμία ΚΙΝΗΣΗ ή ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Νέα Δημοκρατία ή ή ή δεν θα μας εμποδίσει να το κάνουμε.
Αν έχουμε σκέψεις τις γράφουμε, αν δεν έχουμε σιωπούμε.
Εσείς όμως τι πιστεύετε;
Γράφουμε υποκειμενικά ή λέμε πολλά από αυτά που όσοι βγάζουν το ψωμίτους από τα ΜΜΕ θα ήθελαν να πουν αλλά δεν μπορούν;
Μπορείτε να μας κάνετε υποκειμενοαντικειμενική κριτική επίτ της ουσίας;

Με τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες


Κορινθίων Βίος και Πολιτεία

Armonistas είπε...

Το ποιος έχει μεγάλο κόλλημα με το ΠΑΣΟΚ και τι είδους κόλλημα είναι του καθενός, ας μην το συζητήσουμε διεξοδικά, μέρες πούναι. Σας διαβάζω πάντα και σχολιάζω συχνά, οπότε ...γνωριζόμαστε. Μ' αρέσετε δεν το κρύβω και μου αρέσει να σας τσιγκλάω στα (κατ' εμέ) "φάουλ" σας. Καλό δεν είναι να διαφωνούμε και να το λέμε;
Γενικά πάντως, όντως έχω κόλλημα με τους δήθεν δημοκράτες, σοσιαλιστές, αριστερούς στα λόγια-δεξιούς στην τσέπη κλπ. Δεν έχω πρόβλημα με ταμπέλες. Έχω γνωρίσει πολλούς και έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχω καταλάβει ότι η ταμπέλα δεν λέει τίποτα από μόνη της (πλην ακραίων περιπτώσεων που η ταμπέλα τα λέει όλα).
Έχω ζήσει πολλούς αριστερούς στην ταμπέλα, φασίστες στην πράξη και βέβαια έχω μεγαλώσει με το "σοσιαλισμό" του ΠΑΣΟΚ. Το '83 που μπήκα στο Μετσόβειο σοσιαλιστικά χημικά μας έριχναν στις πορείες, σοσιαλιστικά χρηματιστήρια ζήσαμε και δεκάδες σοσιαλιστικά νομοσχέδια, αγροτικές πολιτικές, ξεπουλήματα, σοσιαλιστές δημάρχους κλπ κλπ. Είναι βιωματικό το κόλλημα. Η ΝΔ δεν κρύβεται. Το δείχνει τι είναι. Το ΠΑΣΟΚ φοράει φερετζέ όμως και λέει λόγια αριστερά, αλλά κάνει έργα δεξιά.
Θα ζήσουμε και την πράσινη ανάπτυξη και θα έχουμε να λέμε και άλλα πολλά στην πορεία.
Αυτά βέβαια δεν έχουν να κάνουν με εσάς. Απλά εκτός από το να σας διαβάζω, μ' αρέσει και να σας πειράζω...

Καλές γιορτές

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ο Βίος γράφει ώστε να επιτύχει ανατροπή του Πνευματικού. Αυτός είναι ένας στόχος ο οποίος "συμπτωματικά" είναι ίδιος με αυτόν της Κίνησης Πολιτών. Είναι δύσκολο να πείσει ο Βίος για την αντικειμενικότητά του. Γιατί όμως προσπαθεί να το κάνει;

Το Σούπερ πουλάει υπηρεσίες διαφήμισης και προβολής άρα πρέπει να πληρωθεί. Αν κάνει κακή δουλειά, δεν έχει τηλεθέαση άρα ο κόσμος δε το βλέπει, άρα κάποιοι δεν θα πληρώσουν για να προβληθούν. Εδώ μιλάμε για δουλειά.

Κίνηση Πολιτών : Είχε απόψεις των εργαζομένων ή του Καραμανλή ή του Πνευματικού στην εφημερίδα που κυκλοφόρησε; Οχι βέβαια. Καπελώνει τους εργαζόμενους περνώντας μήνυμα ότι εμείς και οι εργαζόμενοι είμαστε ένα ;

Λέει ο Βίος ότι η Κίνηση δουλεύει αρκετά ενώ οι άλλοι δεν κάνουν τίποτα. Δεν χρειάζεται να απολογηθείτε επειδή υποστηρίζετε την Κίνηση αλλά μεγενθύνετε μία υποτυπώδη παρουσία 5 ανθρώπων που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονομάζεται κίνημα πολιτών και ταυτόχρονα ισοπεδώνετε τις άλλες παρατάξεις.

Αν αποφασίσει το Σούπερ σαν επιχείρηση να στέλνει στο τζάμπα κάμερες και ανθρώπους να καλύπτουν τον Κασίμη θα γίνει αντικειμενικό;

Το Axion προβάλει το Κασίμη συνέχεια γιατί βολεύει τις επιλογές του και γιατί ενδεχομένως εκεί πληρώνει αντίπαλος του Πνευματικού. Το Βίος δε βλέπει Axion;

Ενα μπλογκ μπορεί να είναι καλό αρκεί ένας άνθρωπος να γράφει καλά και να γνωρίζει τα δρώμενα.

Ενα κανάλι, για να είναι καλό χρειάζεται χρήματα.

Μερικές αναρτήσεις του Βίος είναι κακές. Μερικές τηλεοπτικές ώρες του Σούπερ είναι κακές.

Θα δικαιώσω το Βίος όταν διαβάσω στις σελίδες του τις απαντήσεις Πνευματικού στα επιχειρήματα της Κίνησης για τη ΔΕΥΑΚ.

Η πολιτική μας ζωή είναι υποκειμενική. Θεωρώ λάθος να θεωρούμε εαυτούς άμεμπτους και να κατηγορούμε έτερους.

Είναι σαφές ότι το Βίος ανησυχεί διότι η τηλεόραση συνεχίζει να λειτουργεί καταλυτικά εις βάρος των μπλόγκς και των εφημερίδων. Αν πράγματι υφίσταται Κίνηση Πολιτών και είναι ευρεία, μπορεί να επιλύσει το ζήτημα προβολής με το τρόπο που οργάνωσε άλλες ακριβές προωθητικές ενέργειες. Ο Πνευματικός και ο Γιώτης επέλεξαν κάτι άλλο.

Αν με αναρτήσετε θα έχετε κάνει σοβαρό βήμα αντικειμενικότητας.

Ευχαριστώ

Μαρία

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Μαρία,

Οχι δεν βλέπουμε ΑΧΙΟΝ διότι δεν έχουμε λήψη ΑΧΙΟΝ στην περιοχή μας.Μόνο SUPER και ΗΛΕΚΤΡΑ.Διαβάζουμε την ΠΡΩΙΝΗ μερικές φορές και σίγουρα δεν τα ξέρουμε όλα ούτε είμαστε ενήμεροι για όλα.'Ενα γεγονός μας ξένισε με το SUPER και γράψαμε τη σκέψη μας.
Να μας στείλετε τις δηλώσεις Πνευματικού Καραμανλή και όποιου θέλετε και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε.Δεν τις έχουμε Μαρία αλλά ευχαρίστως να το κάνουμε. Υπάρχουν άλλες δηλώσεις από αυτές που είδαμε στο κανάλι;
Να θυμάσαι- θα το ξέρεις άλλωστε- ότι δημοσιεύουμε όλα τα σχόλια πλην των υβριστικών όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μας.
Ουδείς τέλειος και ουδείς αναμάρτητος.
Επιτρέπεται να είμαστε οι εαυτοί μας με τα τρωτά μας αλλά και τα καλά μας;

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου και περιμένουμε τις δηλώσεις στο e-mail μας.

Ο εν υπηρεσία σήμερα

Παύλος

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Μαρία,

Ξέχασα.Γιατί να ανησυχούμε εμείς;
Το κέφι μας κάνουμε κορίτσι μου.
Σκασίλα μας για τα κανάλια και τον καταλύτη τους.
Αυτοί κάνουν επάγγελμα εμείς χαιρόμαστε που γράφουμε.Υπάρχει σύγκριση; Αμα βαριόμαστε δε γράφουμε. Αυτοί δεν μπορούν βαριούνται ξεβαριούνται.Πρέπει να γράψουν.
Το ίδιο είναι;

Παύλος

Ανώνυμος είπε...

Μόρτες γεια χαρά νταν,

δύο κουβέντες ήρεμες να πω και να αποχωρήσω γιατί πάω να τη πέσω στη κρεβατάρα μου.

Ρε μάγκες πέφτει πολύ καυγάς επί της διαδικασίας και επί προσωπικού ή κάνω λάθος; Το πράμα είναι απλό. Καθένας γράφει όπως το αντιλαμβάνεται και όπως το γουστάρει. Ο κοσμάκης δεν είναι κορόιδο. Αμα η σούπα παίζει μόνο τη δημαρχάρα, η ίδια θα γίνει ρεντίκολο.

Πάμε παρακάτω. Δε ξέρω ποιος είναι ο Βίος και ούτε με νοιάζει. Τον διαβάζω, διαφωνώ όταν χαιδεύει το κοντό αλλά μόρτες πρέπει να παραδεχτείτε ότι το μαγαζί έχει ποιότητα και λόγο ξυράφι. Αντιστέκεται ρε σεις. Πως διάολο να σας το πω. Οπως κι ο αρμονίστας και άλλοι. Δανεικά σας ζήτησαν μωρέ; Μήπως τους πληρώνετε στο λογαρισμό της ΔΕΗ;

Μόρτες ειρήνη και ο καθένας να γράφει ότι γουστάρει. Ολοι κρινόμαστε. Μπορεί να γράφουμε και παπαριές αλλά ρε σεις έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να τα χώνουμε όπως πιστεύει ο καθένας. Εγώ ο παλιός σας λέω ότι τα αφεντικά μας διαβάζουν και μαζεύονται. Και η δημαρχάρα διαβάζει και όλοι. Μόλις ο Ραγλούσης βγάλει φιρμάνι και γίνουν οι αραβώνες, όλοι θα βγουν στο internet. Να το θυμάστε. Θα γράφετε μία και θα πέφτουν 300 σχόλια από τους παρατρεχάμενους αλλά και άλλους. Και τότε η σούπα θα καταλάβει ότι όσο κλείνει τη πόρτα τόσο θα ανοίγουν τα blogs. Εγώ έμαθα Internet μεγάλος αλλά την έχω σακουλευτεί τη δουλειά. Η επαρχιώτικη tv δε μπορεί να σταθεί. Γι αυτό το θέμα θα κάνω άλλη μέρα ειδική αναλυσάρα γιατί έχω απωθημένα.

Γεια χαρά και όρθιοι.

Τι με λες ρε

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Φιλε Τι με λες,

Την κουβέντα την άνοιξες στο σαλόνι σου και συνεχίζεται στο δικό μας. Εμείς γουστάρουμε που γίνεται η κουβέντα.Συμφωνούμε πως όλοι μας διαβάζουν γιατί δεν μας ελέγχουν.Και είμαστε απρόβλεπτοι.
'Οσο κρατιόνται οι τύποι της κοσμιότητας είμαστε μέσα σε όλα.
Άμα αρχίσουν τα όργανα με βρισιές δεν θα συμμετέχουμε.
Καλό είναι για τους αυτοδιοικητικούς να μας διαβαζουν για να είναι πιο προσεκτικοί.
Τι με λές, η παρέα των Απέναντι ετοιμάζει αναλυσούλαρα για την Κίνηση.Χριστουγεννιάτικο δώρο σε όμορφο κουτί, αρωματισμένο και με φιόγκο εορταστικό. Και κάτι άλλο για ένα όνειρο. Για να κοιμηθείς πιο ελαφρά ρε φίλε.
Και ευχαριστούμε πού εκτιμάς το κεφάλι μας.

Φαντάρος Παύλος

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια 1 : Ο Βίος είναι άνθρωποι της Κίνησης

Αλήθεια 2 : Οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν

Αλήθεια 3 : Ο Βίος, ο τιμελες, ο κορινθίξ είναι κουκούλες που υπηρετούν συμφέροντα και περνάνε μηνύματα.

Αλήθεια 4 : Οι γυναίκες δημοσιογράφοι της Κορίνθου αποδεικνύουν το χάλι και το χαμηλό επίπεδο της πόλης.

Αλήθεια 5 : Κανείς δεν έχει μπλόγκ αν δεν είναι στα πράγματα και δεν έχει κάποιο στόχο ειδικά όταν είναι ανώνυμος.

Αλήθεια 6 : Οταν διαβάζουμε μπλογκς ή βλέπουμε τηλεόραση, λαμβάνουμε υπόψη τα παραπάνω.

Καλό απόγευμα.

θαμώνας Κέντρου

Ανώνυμος είπε...

Οταν βαθμολόγησε το ΠΑΣΟΚ τον Πνευματικό την άκουσε η κοινωνία; Και ποια είναι η φωνή της τοπικής κοινωνίας; H Σουκαρά η υπάλληλος του Σούπερ; Οχι βέβαια. Ούτε ο Λάμπρου που δηλώνει φίλος του Πνευματικού.

Θα βάλει κάλπες;

Γ.

Ανώνυμος είπε...

Ασχολείστε με τη Σουκαρά ρε παιδιά.. να σοβαρευτούμε ..

Ανώνυμος είπε...

Μαρία, ανώνυμος η πρώην αρχηγάρα της μειοψηφίας?

Ανώνυμος είπε...

Μαρία ή Μάριος γιατί έχεις πρόβλημα με την πρώην αρχηγάρα της μειοψηφίας;

Θείος

Ανώνυμος είπε...

Θα σας μαλώσω !

Ο κ. υπουργός μας, θα πάει στη Τζενούλα που ξέρει τι θέλει η τοπική κοινωνία και θα εξηγήσει γιατί δε μπορεί να ξεφορτωθεί ένα τόσο δα τσιμπουράκι που τον γαργαλάει τελευταίως.

Γιατί η Τζενούλα μας δε μιλάει με όποιον κι όποιον. Πρέπει είτε να είναι υπουργός είτε να έχει φράγκα. Είναι καλή και πιστή υπάλληλος. Εχει τελειώσει και σχολή δημοσιογράφίας. Οχι σα κάτι άλλες, ονόματα δε λέμε.

Η Τζενούλα είναι επιπέδου και πειθαρχημένη. Μέχρι και το παππού που της φόρεσαν αφεντικούλη, το δέχθηκε τελικώς. Καλά την είπα τη λέξη Τζενούλα αμερόληπτη;

Η βρεγμένη σανίδα

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ...ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ....ΤΑ ΚΑΝΕΙ....ΦΙΟΡΙΝΙΑ...
ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ...
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ(ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ)!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ???
OFF THE RECORD!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ixfEyhoWluI

Akolouthiste to akoloutho videaki sto 0:49 tha deite mia ekfrasi kai tha katalabete polla!

Unknown είπε...

Το ποπολάρο του Σούπα τιβι σας εύχεται χρόνια πολλά, καλές γιορτές και πάντα με αγάπη!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη τιμή σας έκανε η Χριστίνα και ασχολήθηκε μαζί σας. Βγάλτε τις κουκούλες....

Related Posts with Thumbnails