10/1/10

Τρόμος πάνω στην πόλη (Peur sur la Ville) 2


Just Released!!!!!
''Ποιοί @ούστηδες  είπαν ότι δεν θέλουν  το υπόγειο γκαράζ στα Περιβολάκια;''

Από  σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κορινθίας!
Remake  της κλασσικής ταινίας, Peur sur la Ville με την ίδια μουσική του Morricone και το αγαπημένο του κομμάτι ''Απαγορεύεται η στάθμευση'' (Defense de stationner)
'Ενας  συνειρμός... η επικαιρότητα, η δύναμη των media ... και να η πρώτη ταινία Κορινθιακής παραγωγής στις οθόνες μας.
'Ενα βιντεάκι  από την πρώτη ταινία  παρακάτω διότι trailers της νέας   ταινίας φυλάσσονται με άκρα μυστικότητα στα θησαυροφυλάκια του οίκου του Κορινθίου.
Διαβεβαιώνουμε όμως η  ταινία Νο2 δεν παίζεται.!
Τα  εξωτερικά γυρίσματα έγιναν  στη Μπαθαρίστρα,την Κουτουμάτσα και το San Giorgo.
Εκεί κρύβονται οι facebolah που θέλουν να ανατινάξουν το γκαράζ.Η αρχή αντιστέκεται ,οι facebolah κάνουν ατέρμονες δολιοφθορές στον  νέο μητροπολιτικό δήμο.Σταματούν όλες οι κοπές πίττας και οι χοροί των συλλόγων. Η πόλη πέφτει σε μελαγχολία.
Αναλαμβάνει ο ένας, ο Ατρόμητος , ο μοναδικός πιστολέρο -cascadeur.
Suspense, αδρεναλίνη,πιστολίδι, βόμβες και βεγγαλικά μαζί, ο Πήγασος  αόρατος ιπτάμενος κατάσκοπος  παρακολουθεί τις  συναντήσεις του Κασίμη και του Γιώτη  που γίνονται σε ανοικτό χώρο για ξεκάρφωμα - τον Γιώτη που να τον κρύψεις άλλωστε- και το Blackburry του Αη Κωστάρα μήπως πιάσει τίποτα συνθηματικά για το τρομοκρατικό χτύπημα των facebolah. Οι  facebolah δίνουν όρκο τιμής και αυτοθυσίας  στο θεό Περιβολάκη και ντοπαρισμένοι από τις ενέσεις  του Αη Κωστάρα  ετοιμάζουν  κόλπα ασύλληπτα.
Βγαίνει η Φιλαρμονική για να τους αναχαιτίσει... Το ΔΟΝΑΚ οχυρώνεται... Η ΔΕΥΑΚ ετοιμάζει το μεγάλο χτύπημα.Ο Σταυρέλης ταμπουρώνεται στο παγοδρόμιο έτοιμος να επιτεθεί με παγοβλήματα.
Ειδοποιείται το Πεντάγωνο και ο καρδιακός Πάνος να στείλει ενισχύσεις, βάρκες, σκούνες, λάτζες και ότι του βρίσκεται πρόχειρο.Στην ανάγκη θα στείλει και τον Βάγγο που κάνει για μια διμοιρία.
Φυγαδέυεται η Αικατερίνη στον Πύργο και ο Άγγελος στο Χιλιομόδι για να μην αλλαξοπιστήσουν.
Στο ΚΤΕΟ  συγκεντρώνεται  η παραγωγή  εσπεριδοειδών καλού-κακού για να αντιμετωπισθεί ο από δυσμάς κίνδυνος. O  Χρόνης φοράει την τιμημένη κρητική στολή και κάνει το άγαλμα μπροστά στο Πανεπιστήμιο. Ο μπαρμπα-Νίκος  φοράει τη φουστανέλλα του, ζώνεται τα κουμπούρια αλλά  δεν ξέρει ακριβώς αν πρέπει να ανταποκριθεί στη γενική επιστράτευσηή να προσχωρήσει στο στρατόπεδο των ορκισμένων και οργισμένων.
Ο Ατρόμητος   ΟΜΩΣ μετά από ''διαβούλευση'' για  Τρείς Σωματοφύλακες  και έναν αρχηγό ( Poison, Groom Michael & Glinglakis )θα εφαρμόσει το πιό σατανικό σχέδιο όλων των εποχών. Το σχέδιο ''NON PASSARAN'' (Δεν θα περάσουν).......
Ε ,να μη σας πούμε όλο το έργο....
Να κόψουν και κανένα εισητήριο  οι κινηματογράφοι.!
Γλέντια με φούντες σας λέμε....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Η επόμενη ταινία να έχει ήρωες το Θωμά, το Λούμπα και τους άλλους. Ξέρετε εσείς. Τους εμπνευστές.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Είμαι μαγαζάτορας με κεντρικό μαγαζί. Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρώ την αφίσσα για την ταινία για να την ανατρήσω στην τζαμαρία του μαγαζιού μου.

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε την αφίσσα με το σλόγκαν στο facebook στο Κωστάρα. Είναι απίθανη

Related Posts with Thumbnails