19/2/10

Μόνο δύο απαντήσεις

Ευχήνορα,

Στην ανάρτησή σας ΕΔΩ γράφετε:

« Το κείμενο είναι παιχνιδιάρικο και χαρούμενο αλλά σε πολλά σημεία ακανθώδες έως και αυτοσαρκαστικό ή με πολύ έντονα στοιχεία αυτοκριτικής.»


Να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια που αφορούν το κείμενο μας και να απορρίψουμε κάθετα τα περί αυτοσαρκαστικής αυτοκριτικής.

Είναι αλήθεια ότι ως ¨Απέναντι¨ χαιρόμαστε που τα γραφόμενα μας έγιναν αφορμή για μια τόσο βαθυστόχαστη ανάλυση και πολιτική εκτίμηση για την συγκεκριμένη παράταξη. Διαβάσαμε περί στρατοπέδων, περί χαριστικών βολών, αποφυγή εμπλοκής, ρήξεις και προσχήματα, διαφωνίες και μηνύματα.

Μένουμε έκπληκτοι! Έκπληκτοι και με την μιλιταριστικού τύπου συμπερασματολογία σας. Ομολογούμε ότι ούτε και εμείς τα είχαμε σκεφτεί, έτσι! Να σας πούμε όμως ότι κινούμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος και δεν έχουμε υποδόριο ιστό για να τον ψάξετε. Άλλοι έχουν.
Εμείς ως ¨Απέναντι¨ γράφουμε, απλά, αυτά που βλέπουμε ''εξ από απέναντι'', αν μας καταλαβαίνετε. Για τα υπόλοιπα, ας απαντήσουν οι κκ Κινητικοί [άντρες & γυναίκες] ή ο κ Κασίμης.
Ως ιδιαίτεροι δε λάτρεις των γυναικών, να επικροτήσουμε την τελευταία σας παράγραφο, χειροκροτώντας!
Οι Απέναντι

ΥΓ.: Αλήθεια ξέρετε κάτι περί εγκυμοσύνης στην Κίνηση Πολιτών και την οσονούπω (αφού έσπασαν τα νερά!!!) τεκνοποίηση και μας το κρύβετε;

Γυναίκα της Κίνησης,

Και εσάς σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας . Μάλλον σας ενόχλησε η ανάρτηση την οποία  ίσως δεν μπορέσατε να  την κατανοήσετε πλήρως.Σας συγχωρούμε για τους χαρακτηρισμούς περί ''ανόητου σεξισμού'' με το ενδεχόμενο το σχόλιο να μην προέρχεται από την Κίνηση. Αυτό σημαίνει OPEN MIND

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails