16/4/10

Σε τσακώσαμε αδιάβαστο!!
Μας τιμά το γεγονός ότι ασχολείσαι μαζί μας και με τα μπράβο μας. Ευχαριστούμε που μας έκανες και λεζάντα, όπερ σημαίνει ότι θα ξανασχοληθείς


Μας επιτρέπεις να διαχειριζόμαστε τα μπράβο μας και να τα δίνουμε όπου θέλουμε;

Εδώ μοιράζουμε σαλιαρίσματα κάθε μπράβο, κάθε μέρα , σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε συνεστίαση, σε όλους τους ''άξιους''.Αν τα πιστεύαμε θα ζούσαμε στην ‘’Ουτοπία’’ του Τόμας Μουρ .

Στην εποχή του τίποτα και της βραχνάδας φίλε, έχουμε ανάγκη από καθαρές φωνές που να λένε τα πράγματα με το όνομά τους.
Αυτές τις φωνές ακούσαμε από τον Τάκη Λούμπα και τον Χαράλαμπο Κασίμη
Σε τσακώσαμε αδιάβαστο γιατί ξεχνάς πως όταν λες μπράβο σε συγκεκριμένα πρόσωπα εμμέσως πλην σαφώς αποδοκιμάζεις. το αντίπαλον δέος. (Στη συγκεκριμένη περίπτωση το δήμαρχο). ‘Όταν μας εντυπωσιάσει και ο δήμαρχος θα πάρει και αυτός τα ανάλογα εύσημα.
Δεν έχουμε πρόβλημα, ίσα- ίσα θα το θέλαμε πάρα πολύ.
Να σου εκμυστηριευτούμε ότι τον συμπονάμε με τα τόσα προβλήματα που έχει ,αλλά έχει ξερό και αγύριστο κεφάλι και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε παρά μόνο με ηλεκτροσόκ αναρτήσεων.

Δώσε  όμως και εσύ τώρα άλλο ένα μπράβο στον Κασίμη και την παράταξή του που είχε τα κότσια να δημοσιεύσει την καταγγελία των υπαλλήλων ΟΤΑ γιατί αλλιώς θα την έτρωγε η μαρμάγκα. (‘Ολες οι παρατάξεις την πήραν την καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο!) ‘Ακουσες καμιά δήλωση;

Και μπράβο στους 3 μπλογκερ που έκαναν αναρτήσεις σχετικά με το θέμα.(Διογένης, Σεντόνα, Πολίτης της Κορινθίας)
Για να επαναπροσδιορίσουμε και τι σημαίνει ‘’ κατάντια’’ και τι ‘ενεργός πολίτης’
Σήμερα μαζί με τον Χ. Κασίμη και την Κίνηση Πολιτών λέμε και ένα ‘’μπράβο στον Κώστα Γιώτη που είχε κάνει μαζί με τον Χ. Κασίμη την ένσταση κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου όπως διαβάσαμε.

Τώρα και να θέλαμε να πούμε μπράβο στο Λουζιώτη κλπ δεν γίνεται. Του βάζουμε απουσία.Και επιμένουμε όπως και παλαιότερα ότιν είναι μόνο ωραίο παιδί.

Εδώ είμαστε  φίλε από το άλλο παραθύρι, να μη χαθούμε έτσι;

Φιλικά και ευδιάθετα

Βίος και οι Απέναντι από κοινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails