17/5/10

Διακομματικά-Υπερκομματικά-Μετακομματικά τα συμφέροντα

Σόι πάει το βασίλειο!!!

Με αποτροπιασμό διαβάσαμε στο άρθρο του Θανάση Μαυρίδη εδώ για τι νέες διακομματικές προσλήψεις στη Βουλή των Ελλήνων. Ο δημοσιογράφος δημοσιεύσει και τα ΦΕΚ των προσλήψεων.
Στο ΦΕΚ952 27 Νοεμβρίου 2009  ΕΔΩ βλέπουμε ένα γνωστό όνομα :  Σωτήριος Μασούρας του Κωνσταντίνου. Καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας  από την πλευρά της μητέρας που δεν ζει πιά.
Ο πατέρας Κωνσταντίνος  είναι συνταξιούχος υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων.Δεν ανήκε ποτέ στο ΠΑΣΟΚ, αντιθέτως είναι οπαδός της ΝΔ,  αλλά  είχε και έχει πολλά κονέ με το ΠΑΣΟΚ  και λόγω της εργασίας και λόγω της  υπόλοιπης οικογενείας.Οι σπουδές του υιού είναι εντελώς άσχετες με τη Βουλή των Ελλήνων. Αλλά ο πατήρ τα κατάφερε να τον διορίσει. Τόσα χρόνια,  τόσες γνωριμίες.
Αν έχετε την υπομονή και διαβάσετε όλα τα ΦΕΚ θα ανακαλύψετε πολλά συγγενικά πρόσωπα των βουλευτών και των κομματικών μηχανισμών όλων των κομμάτων. Αποσπάσεις δημοσιογράφων της ΕΡΤ, υπαλλήλων από άλλες υπηρεσίες επίσης.Δυστυχώς!!!!!!!!!!!!!!!!
Το συμφέρον είναι διακομματικό, η συνεργασία υπερκομματική και η κατάντια μας θα είναι σίγουρα μετακομματική.
'Οταν ο απλός κόσμος χάνει εισόδημα, όταν οι μικροσυνταξιούχοι στενάζουν από την ακρίβεια και τα μέτρα, οι καινούργιοι υπάλληλοι της Βουλής δεν θα θιγούν κατά το ελάχιστο. 'Ασε που θα κάθονται και δεν θα κάνουν τίποτα διότι είναι υπεράριθμοι.Το πολύ- πολύ να πηγαίνουν κανένα ποτήρι νερό στους ομιλητές!!!!!!
Που είναι η Αλέκα και ο Καρατζαφέρης να τα καταγγείλουν; Ε;;;;;
Αντίστοιχες περιπτώσεις συναντάμε σαφώς και στις τοπικές αυτοδιοικήσεις.
Τι θα κάνει ο Καλλικράτης;
Πως  θα κοπούν μαχαίρι όλα αυτά;
Διαβάζουμε καταγγελίες, διαβάζουμε για υποθέσεις που κρύβονται στα συρτάρια.'Εχουμε χάσει  τα αυγά και τα καλάθια.
΄Ερχονται εκλογές.
Τώρα εμείς τι κάνουμε;

1 σχόλιο:

Armonistas είπε...

Όπως λέει η εικόνα στον πάτο του μπλογκ "στηρίξατε Γιώργο Παπανδρέου", περιμένετε την ανταπόκρισή του...

Related Posts with Thumbnails