14/5/10

Πουλάκια και σποράκια

Αυτό το πουλί έτρωγε πίτσα!!!

Σήμερα το απόγευμα κατά τις 6:30 μμ που γύριζα από τη δουλειά  είδα στα παρτέρια της Γ.Παπανδρέου καμιά 60ριά περιστέρια μαζεμένα να  τρώνε  μανιωδώς στο παρτέρι.
Δεν γνωρίζω αν έγινε η σπορά του χόρτου από πλευράς δήμου ......απλά σκέφτηκα, μήπως....... τα πουλιά τρώγανε τη σπορά.( συνέχεια  από την προηγούμενη ανάρτηση)
Αυτό θα πρέπει να ελεγθεί από την υπηρεσία  πρασίνου επειγόντως
Για να μην παρεξηγηθώ  δηλώνω ότι είμαι υπέρ του πρασίνου στα παρτέρια και του πρασίνου γενικώς. Εύχομαι ο νεός δήμος να είναι πολύ πράσινος και να μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι γι' αυτό.
Εύχομαι επίσης να σταματήσει αυτή η μπόχα που έρχεται κάθε απόγευμα από την Μπαθαρίστρα  μέχρι  το σπίτι μου  στη θάλασσα.
Γιατί  κύριε Κόττη μου μπορεί  να είστε  με το κουστουμάκι σας υποψήφιος της ΝΟΔΕ αλλά με τις βιοτεχνοβιομηχανίες που βρωμάνε τι θα κάνετε;
Τι θα κάνετε  από αυτά που δεν κάνατε τόσα χρόνια;
'Εχω εντολή από τους φίλους εδώ μέσα να δώσω αυτόν τον σύνδεσμο στον αναγνώστη -πουλάκι  που διατείνεται ότι  γράφουμε για εσωτερική κατανάλωση και  μας διαβάζει μόνο ο εαυτός μας.
ΕΔΩ λοιπόν φίλε, πάτα τα νουμεράκια  1,2,3,4,5 και κοίτα  ποιός μας διαβάζει και πόσοι μας διαβάζουν. Κοίτα και τους μήνες τις μέρες και το χρόνο.Και άμα βρεις  αυτά που  υποστηρίζεις, κερνάμε μπύρες στο μπαλκόνι με τη βουκαμβίλια στη θάλασσα.
Ανοιχτά τα έχουμε όλα  δείτε τα.
Δεν διεκδικούμε πρωτιές,  γράφουμε το κεφάλι μας και δεν σταματάμε.

Μια χαρά περνάμε έτσι.
Και όσο έχουμε κάτι μέσα στα κεφάλια μας, υγεία και δουλειά μια χαρά θα περνάμε.

Καλορίζικος ο νέος δήμος!!!!!
Εμείς θα έχουμε υλικό, παραλειπόμενα μπορεί, γιατί να ξέρετε έχουμε και συγγένειες στο Λέχαιο και την Τενέα και λίγο Σαρωνικό ξώφαλτσα.
Με Σολυγεία καμία σχέση απολύτως.
Ευχόμαστε στους υποψήφιους δημάρχους ,συμβούλους και τις ουρές τους καλή δύναμη,  γιατί οι προκλήσεις είναι πολλές, τα μαχαίρια μεγάλα και τα ευρούλια θα  χύσουν αίματα.Και πού είστε, μέσα στον ορυμαγδό μη λησμονάτε την αυτοδιοίκηση.
Αυτή πρέπει να κερδίσει, ΟΧΙ οι αφεντομουτσουνάρες  σας.
Εδώ θα είμαστε τριγύρω, σίγουροι πως θα γελάσουμε πολύ, σπέρνοντας τα παιχνιδιάρικα  σποράκια μας.
Και γελώντας θα γράφουμε.
La vitta è bella  μωρέ,  αγκαλιάστε την μεγαλόκαρδα


Καληνύχτα

Παύλος 




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρες νάρες κουκουνάρες "Παύλε". Κάνεις μεγάλη προσπάθεια να πείσεις ότι δεν είσαι το ανώνυμο ιντερνετικό παπαγαλάκι της Κίνησης. Τη ταμπέλα τη κέρδισες με το σπαθί σου αλλά απαξιώθηκες. Μίλα με τους ημερήσιους 50 σου που δείχνει το sitemeter και συνέχισε να προσφέρεις υπηρεσίες ανώνυμης γκεμπελικής προπαγάνδας οι οποίες είναι χρήσιμες για τα μέλη σας. Μεγάλο στόμα με μικρή ψυχή και μερικά καλούδια δε πείθει φίλε μου. Σκεπτόμενοι και καμπούρης μπορούν να έχουν τα ίδια γούστα; Να αρχίσω να σκέφτομαι τι μεροκάματο παίρνεις (απίθανο αλλά ποτέ δε ξέρεις;

Ο προηγούμενος

Ανώνυμος είπε...

'Εναν μόνιμο από τους 50 έχουνε εσένα φίλε.
Πες μου τώρα κάνοντας διάκριση παπαγάλων ααναγνωρίζεις αυτόματα πως υπάρχουν και αλλου και όχι μόνο της Κίνησης. Αλλιως πως να είναι όπως τα λες;
Εσένα ποιός σε βάζει δηλαδή και γιατί να εξαιρείσαι από αυτά που καταλογίζεις στον Παύλο, το Μηνά κλπ;
Τι είσαι θεός και αμόλυντος;
Για μένα εκφράζεις τον ελληνάρα που έχει άποψη γιατί του το είπανε.
Τα παιδιά εδώ μου κάνουνε ένα κλικ αν δε σε πειράζει.'Αλλο σου γράψανε αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Και αν είμαστε 50 μαζί με σένα τι σε πειράζει;
Ο ροζοσπάστης στην Κόρινθο με τόση ιστορία πουλάει περισσότερα φύλλα;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ φίλε μου. Ο Ριζοσπάστης έχει ταυτότητα και λέει ότι είναι όργανο κόμματος. Ο "Παύλος" θέλει να περνάει τα μηνύματά του γκεμπελικά, είναι όργανο της παράταξης της Κίνησης πολιτών αλλά το παίζει "ελεύθερη φωνή" με "άποψη". "Αποψη" με κρυφτούλι και πονηρά μηνυματάκια, υπονούμενα και δήθεν δεν υπάρχει. Οταν σε παίζει ο καμπούρης γιατί εξυπηρετείς τα συμφέροντά του με αυτά που γράφεις τότε δεν υπάρχει "άποψη". Δε μπορεί ο ανώνυμος στιγματισμένος "Παύλος" να βγαίνει και να κάνει μαθήματα. Συννενοηθείτε και αποφασίστε ποιος θα γράψει την επόμενη απάντηση. Περιμένω.

Ο προηγούμενος

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Η απάντηση στον Προηγούμενο,

Χαιρόμαστε που αποκτήσαμε έναν σταθερό αναγνώστη και σχολιαστή.


Εμείς και εμείς

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ Παιδιά. Κρατάω το "Προηγούμενος".

Ανώνυμος είπε...

Χρήστος Κουσουλός. Σας λέει κάτι το όνομα;

Συναδέλφισσα

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Και ποιός δεν γνωρίζει τον καθηγητή; Αλλά εσείς συναδέλφισσα τι εννοείτε με την ερώτηση;

Related Posts with Thumbnails