1/6/10

William Αναγνωσταράς-Υigal Palmor

                                         Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό ; Ρώτησες;


O Υigal Palmor είναι  εκπρόσωπος τύπου του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών. Μας λέει εν ολίγοις ότι δεν χρειαζόταν η ανθρωπιστική βοήθεια  με πλοία στη Γάζα αφού  μπορούσε η βοήθεια να διοχετευθεί δια ξηράς.(υπό τον έλεγχο του Ισραήλ φυσικά).Κατηγορεί την αποστολή   Ένα Καράβι για τη Γάζα ''ότι :'' While they have wrapped themselves in a humanitarian cloak, they are engaging in political propaganda and not in pro-Palestinian aid'' (ενώ ενεδύθησαν τον μανδύα της ανθρωπιστικής βοήθειας, εμπλέκονται σε πολιτική προπαγάνδα και όχι σε βοήθεια υπέρ των Παλαιστινίων) Καταλάβατε;
Το ρεπορτάζ όλων  των χτεσινών γεγονότων από τον ΣΚΑΙ  ΕΔΩ για σφαιρική ενημέρωση.
 Ξαναφέρτε στη μνήμη σας αυτό το όνομα William Αναγνωσταράς .Είναι ο  από χρόνια εκπρόσωπος τύπου της Ισραηλινής Πρεσβείας στηνη Αθήνα.
Θρασύτατος, αμετροεπής και διαστρεβλωτής της αλήθειας. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πρωί πρωί ότι οι Ισραηλινοί κομάντος ,που μπήκαν στα πλοία , έπρεπε να αμυνθούν διότι τους επιτέθηκαν οι επιβάτες!!!!!!Μίλησε για επικοινωνιακό τέχνασμα της αποστολής και ισχυρίστηκε ότι πολλά από τα υλικά που μεταφέρει η αποστολή  ''Ένα καράβι για τη Γάζα '' χρησιμοποιούνται από την Χαμάς για την κατασκευή ρουκετών!!!!!
Ανέφερε επίσης ότι το Ισραήλ αποφάσισε να επεκτείνει τα χωρικά του ύδατα στα ανοιχτά της Γάζας!!!! Τον  στόλισε όμως η βουλευτής Σοφία Σακοράφα και  εξαφανίστηκε από την τηλεφωνική σύνδεση. Εύγε κυρία Σακοράφα!!!!!
Υπάρχουν και στοιχεία  για το  πως βλέπει ο εν λόγω κύριος τη γενοκτονία στη Γάζα ΕΔΩ  μια παλιά γκάφα και επίθεση σε 'Ελληνες δημοσιογράφους  και ελληνικές εφημερίδες του  ιδίου κυρίου ΕΔΩ  και ΕΔΩ   (έχει πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον)
Και πολύ σωστά ο συνάδελφος  blogger  YANKO  τον στόλισε κανονικά στη χτεσινή ανάρτησή του.
Στην περίπτωση που θελήσετε να του γράψετε    info@athens.mfa.gov.il μην το ξεχνάτε.
Δώστε τα συγχαρητήριά σας, στείλτε του λουλούδια, σοκολατάκια  ή γιαούρτια  αλλά  παρακαλούμε τυλίξτε τα με την Παλαιστινιακή σημαία.
Το δικό μας ΥΠΕΞ θα το αναλάβουμε αργότερα. Δύσκολα τα πράγματα ε;
Αν οι νεκροί ήταν δικοί μας; Τι θα γινόταν αγαπητοί κύριοι;
'Αμα λέμε......
Στο τσακ γλυτώσαμε τα μπερδέματα. Ουφ!!!!!!

Δύο χτεσινοί διαδηλωτές.

1 σχόλιο:

Freedom είπε...

Πολύ καλή ενημέρωση για τους κύριους αυτούς. Λίγο άσχετο αλλά με έχει φάει η περιέργεια. Χτες στη διαδήλωση που λέτε ότι είσατε μήπως είδατε την Ιφιγένεια και την Ελεάννα;
Να είστε προσεκτικοί με την πρεσβεία.

Related Posts with Thumbnails