8/8/10

Κατευθείαν στο ψητό


Διαβάσαμε τη Σφεντονιά ΕΔΩ και μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι.Καλά βρε αθεόφοβοι, τι να τον κάνει το μεζέ στο ΚΑΤΑΙ ο επιχειρηματίας; Οι επιχειρηματίες θέλουν άλλα κόλπα και άλλα περιβάλλοντα.
Με ένα μεζέ ποιός θα υποκύψει να ψηφίσει; Τόσο τους εκτιμάτε τους επιχειρηματίες; 'Οσο μια πηρουνιά γουρουνόπουλο και λίγη γαρδούμπα;
Λοιπόν επιχειρηματίες, τα παιδιά θέλουν ψήφους αλλά επείδή δεν σκαμπάζουν από δημόσιες σχέσεις και μάρκετινγκ νομίζουν πως ο Σολομός είναι το Μανχάταν.
Αν πάτε  τη Δευτέρα,  φαντασιωθείτε πως είστε στο Νιου Γιόρκ πως  το γουρούνι είναι κυνήγι από τις Μεγάλες Λίμνες με σως βατόμουρου, πως η γαρδούμπα είναι φιλετάκια μινιόν με άσπρη κρέμα και πως μιλάτε με στελεχάρες του Χρηματιστηρίου του Νιου Γιορκ.Πιείτε και ένα ποτηράκι παραπάνω να πείτε το ναι.
Ο ΛΚ σε μια παλιά ανάρτησή του έγραψε πως οι εκλογές αυτές  θα είναι διαφορετικές.
Ακούγονται πολλά  και μαθαίνονται περισσότερα. Πολλά δημοσιεύονται κιόλας.Για να μαθαίνουμε όλοι.
Μιας και τόφερε  η κουβέντα, ποιός τάζει διορισμούς σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ε ποιός ή ποιοί;
Με τόση ανεργία οι βιομήχανοι θα ανοίξουν τις πόρτες λέτε ενώ οι πόρτες κλείνουν καθημερινά;
Μπααααααα!
Οι άνθρωποι που τους τάζετε τα λένε.
Βγήκαν σήμερα οι αντιδήμαρχοι στα κανάλια, ο ένας  με καπελάκι εθελοντή για να καθαρίσει την παραλία Καλάμια ( πρώτη φορά κιόλας στα 4 χρόνια) ο άλλος με το Λακοστάκι το ριγέ για να μας πει για τα έργα που ολοκληρώνονται.
Έχετε ένα μεγάλο έργο να κάνετε: Να ξεκολήσετε τις  πατημένες τσίχλες από τα πλακάκια των πεζόδρομων, να ρίξετε αντιγλυστρικό να μη σκοτώνεται ο κόσμος και να κάνετε τους τροχονόμους στα αυτοκίνητα που περνάνε ασταμάτητα χωρίς ντροπή καθημερινά μέσα για μέσα από τους πεζόδρομους.
'Αμα τα κάνετε, εμείς θα σας ψηφίσουμε.Μπεσαλίδικα πράματα.
Και δεν θέλουμε μεζέ.Είμαστε χορτοφάγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails