20/8/10

Αριστοσχεσίτης- Βιοκλιματιστής για στραβούς

 Στραβοί είστε;
 Αυτές οι βιοκλιματικές πλάκες  αργίλου δεν βρίσκονται στους πεζόδρομους σε άλλο χρώμα;

Κόντρα ξέσπασε κατά Διογένη  βίντεο μεταξύ Γιώτη και δημάρχου Αλέκου διαβάστε και δείτε εδώ.
Βγήκανε κάτι σπαθάκια και ανάψανε σπιθάκια, μαζί με τα χαμογελάκια. Θαυμάσαμε την νηφαλιότητα του δημάρχου, το μειλίχιο χαμόγελο αλλά και την πειστικότητά. Εκείνο που θαυμάζουμε περισσότερο όμως, είναι η πολυπραγμωσύνη του δημάρχου μας.Εκτός από μηχανολόγος του ΚΤΕΟ, έχει  δηλώσει και ενεργειολόγος στα Αθίκια, έχει κάνει χρέη ειρηνοποιού στη Στυμφαλία, θεατρικού κριτικού στα Φεστιβάλ, πυροσβέστη στις φωτιές, αστυνομικού στις διαδηλώσεις, ταραχοποιού στο γήπεδο της Πάτρας, πολεοδόμου με την ομάδα της Πεσκάρα. Χτες μας ξεδίπλωσε και  δύο  ακόμα ιδιότητες:
α) Εκείνη του βιοκλιματιστή αφού μας διαβεβαίωνε πως οι πλάκες των πεζόδρομων είναι βιοκλιματικές, ειδικά μελετημένες  και σχεδιασμένες, ξεπερνώντας εύκολα  με ένα χαριτωμένο πήδο το  γκρί τσιμέντο στη μέση.
Δήμαρχε, εμείς δύο αυγουλάκια τα τηγανίσαμε πολύ εύκολα ένα μεσημέρι στους πεζόδρομους. Μπορεί  το μικροκλίμα να παίρνει μπρος άλλη ώρα, δεν ξέρουμε.
Ενημερώστε μας. Λίγο  τα μπερδέψατε με τα φύλλα των δέντρων, δεν πειράζει , ανάποδα γίνεται. στην εποχή.
β) Εκείνη του αριστοσχεσίτη με τους αγοραίους ( ταξί περιφέρειας) που δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε.'Αλλωστε ο δήμαρχος Αλέκος διακρίνεται για τους χαμηλούς του τόνους και τις φιλικές του διαθέσεις προς όλους.

Συμπέρασμα; Κύριε Γιώτη μας, την πατήσατε.
Ο δήμαρχος Αλέκος τα έχει όλα μελετημένα.
Αν  κάνετε το μοιραίο λάθος  και χαλάσετε τους 2-3 πεζόδρομους, όπως είπατε,  θα διαταραχθεί το μικροκλίμα και ειλικρινά αναρρωτιώμαστε πως θα το αντιμετωπίσετε. Γνωρίζετε τις επιπτώσεις της αφαίρεσης βιοκλιματικών πλακών από το κέντρο της πόλης;
Ρωτήστε το δήμαρχο. Εκείνος  ξέρει πολύ καλύτερα από εσάς, απ' ότι φαίνεται. Και την επόμενη φορά να χαμογελάτε -έστω και τσιτωμένα- να έχετε ύφος κουλ. Αν προσθέσετε και κινήσεις των χεριών θα μας έχετε πείσει. Αλλιώς δήμαρχος δεν θα γίνετε. Το είπε ρητά ο δήμαρχος Αλέκος.
Μόλις εδώ εκτελεί χρέη μάντη! Πολυπράγμων  ντε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails