4/10/10

Το στραβό στραβό χειλάκι




Με το στραβό στραβό χειλάκι και τον ιδιάζοντα συριγμό του σίγμα, ο πρόεδρος του ΔΣ Αρκάδων, μας είπε για το σκοινί του κρεμασμένου πριν δυο  εβδομάδες. Νωρίς ,νωρίς ντε… Τυχαίο;


Μας είπε ακόμα για λάσπες και παιχνίδια με την φωτιά που θύμισαν κάτι από εχθρούς της πόλης. Τυχαίο;

Δεν μας είπε όμως τίποτα για τα αίτια της αργοπορίας της συγκέντρωσης των στοιχείων, τόοοσες μέρες μετά το γεγονός της συναυλίας του Sakis που συντάραξε συθέμελα Αρκάδες τε και Κορίνθιους (του Αλέκου συμπεριλαμβανομένου!).

Το ξεκαθάρισμα με την Εφορία και τον ΔΟΝΑΚ γίνεται τώρα, μας είπε. Από ερασιτέχνες, μας είπε, στον ελεύθερο χρόνο τους(sic)! Όποτε γουστάρουν δηλαδή! Έτσι μας είπε.

Τι δεν μας είπε;

Τον Ρουβά τον πληρώσανε τώρα η τα πήρε τότε; Αν τότε, με τι παραστατικά του σκάσανε τα μπικικίνια; Τα ΄βγαλε κάποιος Αρκάδας από την τσέπη του τα λεφτά και τα ‘δωσε; Ή του χρωστάμε του ανθρώπου;

Αυτά τα απλά ερωτήματα δεν χρειάζονται εκκαθάριση Εφορίας ούτε υπογραφή του Δημητράκη. Απάντηση απλή χρειάζονται από υπεύθυνα, ίσια, χείλη. Χωρίς σου και μου.

Αυτό που ξέρουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι είναι ότι όταν πας να κάνεις κάτι που έχει σχέση με την Εφορία, ΠΡΩΤΑ τακτοποιείς τα της εφορίας και μετά κάνεις το κάτι σου. Διαφορετικά είσαι απλά πολύ απλά εκτός νόμου και σου στέλνει ένα χαρτάκι το ΣΔΟΕ!

Αυτό, το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που ασχολούνται πχ με το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται αγώνας ποδοσφαίρου αν δεν έχει η ομάδα εξασφαλίσει ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ από την Εφορία εισιτήρια
Και τώρα πάμε στο δεύτερο, στο καπάκι άλλη συνέντευξη τύπου.
Τρεις μήνες μετά ο πρόεδρος έδωσε συνέντευξη τύπου που άλλωστε κατά τον ίδιο ''δεν είναι και κάτι επείγον να το τρέξουμε''


H απάντηση των Αρκάδων με τιμολόγια. from Θυμιος Τσαρμπος on Vimeo.


Παρασύρθηκαν και κάποια  αθηναϊκά μέσα μας είπε ο πρόεδρος. Ίσως να παραπλανήθηκαν.
Τους δίνει μια αποστομωτική απάντηση
. Με τιμολόγια και παραστατικά παντός είδους.
Αυτά που είπατε κύριε πρόεδρε είναι για σκράπες.
Να μας εξηγήσετε κάτι που δεν ξέρουμε.
Όταν κάνετε μια συμφωνία  για συναυλία με επιχειρηματία την υπογράφετε πριν ή μετά τη συναυλία;
'Ολα  τα συμφωνητικά που δείξατε στο βίντεο είναι ένα μήνα μετά τη συναυλία που έγινε αν θυμάστε τον Ιούνιο. 'Ολα τα συμφωνητικά λοιπόν είναι 21/7, 22/7 26/7 Δηλαδή. Πρώτα κλείσατε το στάδιο, αφού είχε γίνει η συναυλία, μετά κανονίσατε το κέτερινγκ και μετά κλείσατε συμφωνία με την εταιρεία του Ρουβά που είχε ήδη τραγουδήσει στο στάδιο που κλείσατε.
Μάλιστα πολύ ωραία.
Δεν θέλουμε να μας απαντήσετε.
Την  ώρα που τα δείχνατε όλα αυτά γέμισε  η οθόνη δαχτυλίδια και καδένες. Τις θαυμάσαμε, να τις χαιρόσαστε.
Για όποιον ξέρει  από τέτοια,δεν τον πείσατε με τίποτα..
Αυτό που μετράει είναι που αναγκαστήκατε να βγείτε να δώσετε στοιχεία,να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται και να ξέρουμε τι εισπράττει και το στάδιο που είναι για αθλητισμό και όχι για συναυλίες.
Εμείς θα ευχηθούμε στον πρόεδρο του σταδίου ''σε καλή μεριά'' να κάνει κανένα μικρό έργο για τους αθλητές του στίβου και να μη βάλει άλλα  μπλε φώτα γιατί η είσοδος του σταδίου φέρνει προς ντίσκο μεριά.
Να σας δώσουμε και μια ιδέα για επόμενη ''πολιτιστική εκδήλωση''
ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ -παραδόσεις, τραγούδια, φορεσιές, διάλεκτοι, λόγιοι.
Να μας τα παρουσιάσετε στη μεγάλη πλατεία της πόλης, χωρίς γουρουνάκια και τσίκνα του χρόνου.
Όχι στα πανηγύρια  του Απόστολου Παύλου.
'Εχετε λαογραφικό υλικό ή να βοηθήσουμε;
Εμείς έχουμε πολύ αγροτικό υλικό και πολλά για την ιστορία της Μαντίνειας και του κρασιού, για τους μπαρουτόμυλους της Δημητσάνας και τη σοφία των Αρκάδων της περιοχής, για τη γλώσσα των Στεμνιτσιωτών, το Αρκαδικό ιδεώδες  και πολλά πολλά πολλά  άλλα.
Γιατί έχουμε και κάποιοι από εμάς αρκαδικό σκουφάκι αλλά δε ζυγώνουμε  σε πατριώτες που χωρίστηκαν στα δυο.
Μωρέ καλά τα λέει ο Μηλιώκας : Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@@@@@ες !!!

Οι Απέναντι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρός δημοσιογράφος τόπιασε αλλά του φύγανε οι ερωτήσεις στραβά γιατί δεν τις θυμότανε.΄Ετσι στραβά απάντησε και ο πρόεδρος.Αυτά με τις κουκούλες δεν τάλεγε ο Θωμαίδης παλιά;
Ωραίος τρόπος!!!
Με καταπλήσσει όμως η ετοιμότητα για απαντηση.Τσακμάκι!
Παιδιά εγώ κατάλαβα. Μπράβο σας γιατί στο τέλος......

Related Posts with Thumbnails