10/10/10

Λίγο νερό βρε παιδιά!



- Όχι ένα ποτήρι, ένα ποτάμι νερό να πιει, μπροστά στις κάμερες, ο Πνευματικός, δεν θα μας πείσει. Ιδίως όταν δηλώνει ότι έχει πάρει ... αντιβίωση!

- Όχι ένα πουκάμισο, όλα τα ιμάτια του να διαρρήξει ο Καραμανλής δεν μας πείθει. Δεν φωνάζουμε τον πολιτικό ή τον μηχανολόγο μηχανικό μας να μας πει, τι φάρμακο θα πάρουμε όταν είμαστε άρρωστοι. Ούτε τι θα τρώμε και τι θα πίνουμε!
- Όχι ένα χαρτί, έστω και με την στρογγυλή σφραγίδα του Κράτους, αλλά πολλά περισσότερα, με την ίδια σφραγίδα, πρέπει να μας φέρει ο κ.Νομίατρος για να μας πείσει ότι το νερό είναι κατάλληλο.

Τουλάχιστον δυό, τρείς, επίσημες κρατικές αναλύσεις, που να υπογραμμίζουν και να επιβεβαιώνουν ότι ο ίδιος υπογράφει.
Τέτοιες αναλύσεις δεν είδαμε να επισυνάπτονται στο έγγραφο του Νομίατρου προς τον Πνευματικό και το μυαλό μας πάει αλλού….!!!
- Όχι ένας Γιαννιδάκης αλλά πολλοί δημοσιογράφοι χρειάζονται για να βγει όλη η αλήθεια στο φως. Και είναι απορίας άξιο γιατί οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ασχολούνται επιδερμικά με το θέμα, είτε αρθρογραφώντας με υποθέσεις και νουθεσίες, είτε παρουσιάζοντας το μονομερώς και αποσπασματικά με συνεντεύξεις σχετικών τε και ασχέτων (βλ. Θωμαϊδης). Χαρτιά, αναλύσεις, έγγραφα επίσημα που να επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό κατάλληλο, του κ.Νομίατρου, δεν μπορούν να του ζητήσουν για να παρουσιάσουν; Μυστικά είναι; Ή … δεν τα έχει ο κ.Νομίατρος;
- Ο ΙΣΚ (Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου) που «προασπίζεται και προάγει τη δημόσια υγεία» τι θέση έχει;;;
Ούτε οι αερολογίες του Γιώτη, ούτε η σιωπή του Κασίμη, ούτε η αφωνία των Μπεγλίτη, Μανωλάκη, Φαρμάκη, Κόλια, μας πείθουν ώστε να μην ανησυχούμε κάθε φορά που το παιδί μας μας ζητάει ένα ποτήρι νερό!
Μιλάμε για 50.000 κόσμο! Άντρες, γυναίκες και παιδιά!
Τα παιδιά μας ρε γαμώτο!
Υπεύθυνοι άνδρες δεν υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο;

Οι Απένατι

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Αμα είσαι διοριστός νομίατρος τι περιμένεις.
'Ετσι του σφυρίξανε έτσι έκανε.
Καημένο παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλοι μου ολοι είναι ευθυνοανεύθυνοι!
Μας θεωρούν όλους ηλίθιους και προς κατανάλωση!
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες τους στις επόμενες εκλογές.Αλλά εμείς ξερουμε οτι ειναι ολοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ειτε αυτοί με τις αστείες δικαιολογίες τους ειτε οι άλλοι με την σιωπή τους.

πρέπει να επαγρυπνούμε και να διεκδικίσουμε το δικαίωμα μας στην υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας!!!!

μια μητέρα

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Νομίατρος είναι διορισμένος, άρα έχει πολιτικές εξαρτήσεις, ας μας απαντήσει ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΙΣΚ που δεν έχει. πολύ σωστά τους βάζετε στο θέμα.Γιατροί πάρτε θέση...Τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά ξεχάσατε τον Κωστάρα. Ζητήστε του και αυτού να πει μια γνώμη!!!

Ανώνυμος είπε...

ο νομιατρος δεν ηταν που εστειλε και το δειγμα απο τις πηγες?
τοτε δεν ηταν διορισμενος?
η ο εποπτης που πηρε το δειγμα απο τις πηγες(αν ηταν απο τις πηγες-ποιος το πιστοποιει?)εδρασε αυθαιρετα βασει δικων του συμφεροντων?αν εδρασε κατοπιν εντολης του νομιατρου
πως γινεται ο ιδιος ανθρωπος οποτε μας συμφερει να ειναι σωστος
και οποτε οχι να ειναι διορισμενος
και να λεει ψεμματα
καπως κοντοφθαλμα δεν τα βλεπετε τα πραγματα αγαπητοι φιλοι?

Related Posts with Thumbnails