6/11/10

Παλιά και νέα ερωτήματα




http://diogenis-press.blogspot.com/2009/11/blog-post_7410.html

Ερώτημα  Νεό δικό μας :


Φίλε, Τι με λες,
μήπως τώρα – ένα χρόνο μετά – σου λύθηκαν κάποιες απορίες ή τα ερωτήματα παραμένουν ίδια και απαράλλακτα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκια γεια χαρά νταν,

με πονέσατε ρε μόρτες γιατί μου θυμίσατε την εποχή που ήμουνα βασιλιάς στο δικό μου το μαγαζί και τα έγραφα στα ίσα.

Οχι ρε μάγκες. Δεν άλλαξε τίποτα. Προσωπικό παιχνίδι παίζουν όλοι γιατί ρε σεις χωρίς κόμματα κανείς δεν τραβάει. Πιο μακριά είναι ο δικός σας ο κοντός που είχε τα ούμπαλα να πει ένα όχι ξεγυρισμένο όταν του μοστράρανε βουλευτιλίκι αλλά και αυτός ποντάρει κάπου.

Ο Σπίθας μόρτες είναι καμένο χαρτί στη δημαρχία και παίζει άλλο παιχνίδι αλλά δεν έγραψα τίποτα γιατί τον παίζανε όλοι και μυρίστηκα ότι είμαι ανεπιθύμητος άμα πω αλήθειες. Το δημαρχιλίκι έχει τρέξιμο και ο Σπίθας θέλει άλλα κόλπα. Κοιτάει αλλού.

Ο κωλοτούμπας και ο Λάκυ παίζουνε για τη πάρτη τους. Οπως κάνει και ο Αγιος Πέτρος για αυτό και θα φάει τα μούτρα του. Αυτοί να το θυμάστε θα γίνουνε κώλος μία μέρα και αιτία θα είναι η Ντόρα και η δημαρχία.

Η δημαρχάρα θα τους καθαρίσει όλους. Ξέρω ότι δεν τον γουστάρετε αλλά η Λαίδα είναι μαζί του. Η Λαίδα είναι πουτάνα γυναίκα.

Understand;

Τι με λες ρε

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου μεγάλε προφήτη.
Τίποτα δεν άλλαξε.
Όλοι πονταρουν κάπου.
Αλλιμονο σ' αυτούς που τρέχουνε για τη μόστρα αυτών που ποντάρουν κάπου.
Συμφωνώ απόλυτα στα περισσότερα.
Η Δημαρχάρα μπορεί και να καθαρίσει αλλά έτσι που είναι η πόλη σήμερα πάλι σκ...ά θα είναι και μάλιστα τα σκ...ά βρωμάνε.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, ο μεγαλοεκδότης κωλοτούμπας της Σφήκας άρχισε να γράφει και εδώ; Μυρίστηκε ότι η Κίνηση πάει στο δεύτερο γύρο; Δεν είναι σαρωτικός ο Πνευματικός;

Related Posts with Thumbnails