16/11/10

Αντί σχολίων - τα έγραψαν άλλοι




Αυτοδιοικητικές Eκλογές 2010.


Αντί Σχολίων ….

Γιατί ανοιχτά μυαλά, έντονες και καθαρές απόψεις, υπάρχουν παντού, ακόμα και στο μεγαλύτερο σκοτάδι.
Από το Soligeia.blogspost.com
Κόρινθος μία πρώτη ανάλυση....
Με 15,5% μεγαλύτερη αποχή, συνολικά 45%, με 7277 λιγότερους ψηφοφόρους, με αύξηση των λευκών - άκυρων από 4,45% σε 6,32%, διεξήχθησαν οι εκλογές για τον β΄γύρο στον Δήμο Κορινθίων.
Με 968 λιγότερους ψήφους ο Πνευματικός και 903 λιγότερους ο Γιώτης, δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν ούτε τους ψηφοφόρους τους της πρώτης Κυριακής!!
Ο κ Πνευματικός, ελέω εκλογικού νόμου, θα συνεχίσει να είναι Δήμαρχος έχοντας την έγκριση- ψήφο μόνο του 29% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων του Δήμου ενώ το 71% των ψηφοφόρων είχε διαφορετική επιλογή!!
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την καθ' όλα νόμιμη διαδικασία και εκλογή του, δίνει όμως το μήνυμα ότι ο δρόμος της νέας θητείας του Δημάρχου πρέπει να είναι αυτός της σύνεσης, της διαφάνειας και της συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις για το καλό των Κορινθίων.
Αναρτήθηκε από Βασιλειάδης Γιώργος στις 8:46 π.μ. 0 σχόλια

Σχόλια από άρθρα στη sfedona.gr
Μπάμπης
Νοεμβρίου 15th, 2010 σε 11:51

Ρε μόρτες μην τρελαινόσαστε! Και ο Παπαδόπουλος έκανε δημοψήφισμα και έπαιρνε πιό πολύ από τον Πνευματικό .Πάνω από 80%!

Το ζητούμενο είναι με τι μέσα και ποιές μεθόδους φτάνει κανείς στην νίκη! Με όλο το επιχειρηματικό κατεστημένο της πόλης μαζί του. Απειλώντας το προσωπικό κάποιων μεγάλων εταιριών ότι θα χάσουν την δουλειά τους αν δεν ψηφίσουν στέλεχος της εταιρίας!
Με όλους τους επώνυμους διεπλεκόμενους δεξιούς μαζί του και με τον πρόεδρο ακροδεξιού κόμματος κοντά του όταν αυτός ο ίδιος υποτίθεται ότι δεν είναι ανεξάρτητος αλλά γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!(Τι είπες Πάνο;;)
Με τόσες ασφαλτοστρώσεις και προσωπικά ρουσφέτια που δεν γινόντουσαν ούτε και επί εποχής Μαυρογυαλούρου!
Με υποσχέσεις ότι θα διορίσει την μισή Κόρινθο!
Με ύποπτα παιχνίδια από το τρίγωνο της Τενέας!κλπ

Panos
Νοεμβρίου 15th, 2010 σε 13:27


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ…. ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ…. ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΤΣΙ….
Αλλά δε πειράζει…Οι επιχειρηματίες που τον στηρίξανε θα την φάνε πρώτοι, την ήττα….Αν δεν την τρώνε ήδη……
Καληνύχτα ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ….ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ….ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ……


Με αυτή τη σημείωση  από εμάς :Οι διαπλεκόμενοι δεν είναι μόνο δεξιοί, είναι και οι φερόμενοι αριστεροί.


Οι Απέναντι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails