27/1/11

Ο ταχυδάκτυλος και λαγοποδαράτος
                         ( Η στολή  και η μάσκα είναι από τις περσινές απόκριες)

Και τι δεν κάνει ο ταχυδάκτυλος και λαγοποδαράτος.
Καταπίνει κουνέλια, εξαφανίζει περιστέρια, εμφανίζει το ΕΠΑΛ, εξαφανίζει το ΕΠΑΛ, χάνει το παιδί από το Βοχαϊκό, βρίσκει άλλο παιδί στο Βοχαϊκό.Το χάνει και αυτό στις εκλογές.Βρίσκει άλλο παιδί στο Κιάτο.Αυτό του έμεινε σε ταχύτητα τούρμπο.
Δίνει στρατόπεδο στην Κόρινθο, παίρνει το στρατόπεδο από την Κόρινθο, φέρνει μια υπογραφή από την Αθήνα για τον Άγιο Νικόλα, χάνεται η υπογραφή και πάει στη Θήβα που δεν έχουν θάλασσα.
Ακούει μαζί με τον πρώην Νικόλα τις μπουλντόζες στον Ασωπό αλλά βουλώνει το αυτί του και μετά δεν ακούει τίποτα.Εμφανίζεται ταυτόχρονα σε 3 τηλεοπτικούς σταθμούς και μιλάει παράλληλα και σε δύο ραδιοφωνικούς.Κάνει ενέργειες για το λιμάνι, αλλά λιμάνι πουθενά.Υπόσχεται πολεμικό μουσείο αλλά δεν τόδαμε και ο μπάρμπα Μπάμπης τα πήρε κρανίο.Α! και Μουσείο της Προφυγγιάς  στην κ. Βασιλική θα εμφανίσει στη μέση του Συνοικισμού κάνοντας σμίκρυνση στην Πλατεία του Θωμά.
Α! και το σταθμό του προαστειακού  στο Ζευγολατιό κανόνισε στο προφορικό.Α! και παραλίγο να το ξεχάσουμε: Ο χωροταξικός  σχεδιασμός του Καλλικράτη δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ακόμα τον παλεύουμε τον Ισθμό να έρθει στην Κόρινθο και να αποκατασταθεί η αδικία κατά της Κορίνθου.
Γιαυτό και ο πρόεδρος Σταυρέλης ξαναμπήκε στο τρένο της Ευθύνης.Για να ξαναπαραιτηθεί  την Πρωταπριλιά. Αν, λέμε αν, αδικηθεί η Κόρινθος.
Ήρεμα αρχηγέ, μην αρχίζεις καινούργιο σεμέν αν δεν τελειώσεις το καρεδάκι.
Μπορεί να έχουμε εκλογές σύντομα, για βάλε ρέγουλα γιατί οι παραπονεμένοι έχουν σχηματίσει ουρά που αρχίζει από τα Μαύρα Λιθάρια και φτάνει στο Σοφικό.
(Κοριθνίξ με το μπαρδόν, σού πήραμε λίγο αποκλειστικότητα αλλά χαλάλι.)
Κύριε ταχυδάκτυλε, μπαρδόν και στην εκλαμπρότητά σας, βλέπετε εμείς βλέπουμε με τα ματάκια του κοσμάκη και όχι της κοσμάρας  των πολιτικών και τα αυτάκια μας δεν έχουν βουλοκέρι ούτε  στουκάραμε σε κυμματοθράυστη  για να έχουμε πάθει αμνησία.
Πάρτε το αλλιώς, θα βρείτε.

Και άμα βρείτε από κάτω ή από πάνω ή στα πλαινά, κλάφτε τα.
Μπονζουρ και μερσί που μας διαβάζετε είτε γελάτε είτε κλαίτε.

Εμείς και εμείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails