7/3/11

Καζαμίας : Μάρτης λίγο του Ψαριού και πολύ του Ερωτευμένου Κριαριού

Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης.


Αφού μας έγδαρε ο Φλεβάρης – όχι του Συγκοινωνιών αλλά ο μήνας- θα μας ξετομαριάσει και ο Μάρτης.

Εκείνο το ίχνος πέτσας που καλύπτει τα τομάρια μας θα ξεφλουδίσει.

Στεγνοί και απελπισμένοι.

Για να πνίξουμε τη θλίψη θα το ρίξουμε στους καφέδες. Πολλούς καφέδες θα πίνουμε στα πολλά καφενεία που ξεφυτρώνουν από εδώ και από εκεί που απλώνουν και ξαναπλώνουν καρέκλες, καναπέδες, τραπέζια και σκαμπώ. Εκεί θα φουμαίρνουμε τις πίπες μας με καπνό εισαγωγής απευθείας από Πακιστάν, Αφγανιστάν και όσες χώρες τελειώνουν σε -σταν.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ-ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Στο δημαρχείο επικρατεί νέκρα και σιγή.

Ο Αλέκος έχει πάρει τον ορό της νηφαλιότητας για να μην εκτρέπεται.

Το ρόλο της προς τα έξω καλής μαρτυρίας έχει αναλάβει ο πρόεδρος ''παραιτούμαι –ξεπαραιτούμαι'' που φυλάει και τα μυστικά του ταμείου. Κάποια εκατομμύρια έχουν χαθεί στο μέτρημα των υποσχέσεων και ψάχνει να βρει πως θα τα μπαλώσει.

Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ θα πάει στις Η.Π.Α για να μάθει επί τέλους κάτι για τα σκουπίδια. Μετά το εκπαιδευτικό ταξίδι θα δοθεί διάλεξη στο δημοτικό θέατρο.

Ο Δημητράκης έχει φύγει για μυστικό ταξίδι στη Λιβύη για να διαπραγματευθεί χορηγία του Καντάφι τώρα που είναι τα ζόρικα. Κλειδί και ατού στις διαπραγματεύσεις το παρατσούκλι του δημάρχου. Η μόνη απαίτηση του στρατηγού είναι να προστεθεί και το ''Ανουάρ'' στο παρατσούκλι. Έτσι μετρά ο Καντάφι τις συμμαχικές –σοσιαλιστικές πόλεις. Σε αντάλλαγμα ο στρατηγός θα στείλει τους Λίβυους αντιφρονούντες για τουρισμό στην Κόρινθο με μερικές χιλιάδες ντόλαρς για να ξελασπώσουμε.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ- ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Ξαφνικά οι συνδυασμοί γίνονται 3. Έρχεται η κυρία Φρόσω. Το πιο όμορφο κορίτσι μακράν.

Σαν πολλές γυναίκες να μαζεύτηκαν στα πόδια των συντρόφων και ο Αλέκος ετοιμάζει σχέδιο να τις εξοντώσει. Ο Γιώτης θα πετάξει με σφεντόνα τις μπαρούφες περί του ωραίου ασθενούς φίλου. Η Δασκαλοπούλου θα κρατήσει αποστάσεις λόγω ιδεολογικής διάστασης και οι Λέκκα και Γιάννου θα κοιτάνε αλλού λόγω αντιζηλίας καθαρά. Πολλοί σύμβουλοι θα αλλάξουν στασίδι για να έχουν το οπτικό πεδίο ελεύθερο.

Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Θα εκλεγεί χωρίς αμφιβολία αυτός που έχει τα περισσότερα κονέ και που θέλει να πάρει τα 1800 το μήνα χωρίς να εκθέτει τη δημαρχία. Τόσο απλό.Ρόλο θα πάιξει και ο Δικηγορικός Σύλλογος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΕΝΙΚΑ

Ο καβαλάρης Πέτρος έχει ξεφύγει και πετάει από μεγαλεπήβολο σε μεγαλεπήβολο.

Σχεδιάζει υπο- περιφέρεια Πελοποννήσου στον 'Αρη. Δεν θα τον απασχολούν καθόλου τα επίγεια αφού φρόντισε να στήσει τον φάντη-μπαστούνη Λάκη στο επί παντός γήινου επιστητού.

Λάκης εδώ ,Λάκης εκεί ,Λάκης παντού. Από πού και ως που; (Αυτό το απαντάει ο Brad Dedes)

Στην Τρίπολη θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Γιατί οι κόλακες ,καβαλάρη Πέτρο, δεν σε αφήνουν να δεις αυτά που πρέπει και θα σου κάνουν μεγάλη ζημιά.

ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ

Σπασμωδικά και στριμωχτά. Δεν κινείται τίποτα. Δεν υπάρχουν αλλαγές. Υπάρχει κόντρα.

Ο Λάκης εννοεί ''το κράτος είμαι εγώ'' ο Δέδες εννοεί'' Το ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ''

'Ελα όμως που δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε ΠΑΣΟΚ!!! 'Άρα τι είναι αυτοί οι δύο;

Ο όμορφος, ψηλός και έξυπνος θα την πατήσει από τον κοντό, χαρουμενούλη και καπάτσο.

Γιατί ο δεύτερος έχει το στρατό και την εκκλησία μαζί του. Και μαζί με αυτούς και τα ΜΜΕ.

Ο Δέδες τι έχει; (Αυτό ας το απαντήσει ο ίδιος τώρα που κατάλαβε)

ΜΜΕ

Παρά τα όσα ακούσαμε να λέει για ξεκάρφωμα ο καβαλάρης Πέτρος , μερικά ΜΜΕ τα παίρνουν και χοντρά μάλιστα σε όοοοοοοολη την Περιφέρεια. Πέτρος και Λάκης του θεματικού πολιτισμού θα στήσουν το παιχνίδι και το πακέτο θα μοιραστεί σε δυο τρεις δικούς τους.

Δημοσιογράφος σοβαρός δεν θα πάει, μόνο στρατιωτάκια σαν αυτά που βλέπουμε και τώρα και που ήταν στρατιωτάκια των προηγούμενων. Μαθαίνουμε πως και η Έλλη Στάη  των τοπικών θέλει να καταταγεί σε αυτό το στρατό.

Λίγα φιστίκια για ξεκάρφωμα θα πάρουν και τα μικρά καναλάκια και οι μικροί δημοσιογράφοι.

Αλλά η ενημέρωση θα γίνεται πάντα από άλλους. (και από εμάς)

Το Καζίνο θα κλείσει λίγο ακόμα τη στρόφιγγα και σε συνδυασμό με την απουσία του κύριου χρηματοδότη της προηγούμενης τετραετίας τα έντυπα γίνονται ασπρόμαυρα ή κλείνουν.

Όπου βλέπετε πολύχρωμο γυαλιστερό σημαίνει ''χρηματοδότηση'' και λιβανιστήρι.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ

Οι βουλευτές του Νομού θα γίνουν κάτι σαν οπτασία στην έρημο της Λιβύης. Θα νομίζεις ότι τους βλέπεις αλλά δεν θα είναι αληθινοί. Μετά τα γιαούρτια και τα μπουκάλια θα κυκλοφορήσει και η φρέσκια μυτζήθρα, κατά προτίμηση Ζήρειας και Στυμφαλίας.

Η Κατερίνα δεν θα θέλει να λερώσει το συνολάκι άρα θα μένει στο γραφείο.

Ο γάτος Άγγελος θα ασχολείται με τους Κούρους που είναι ανώδυνο θέμα μέχρι τον Ιούλιο.

Ο βουλευτής Μπεγλέρης που έχει πάρει τα μηνύματα στο γραφείο , μέσα στη Σαρακοστή θα κάνει επανάληψη στις υποσχέσεις που έδωσε από το 2007 μέχρι σήμερα για να προφυλαχτεί από τυχόν ενέδρες.

Θα πιεί το Εξαφανιζόλ και θα τον χάσουμε από τις πολλές επισκέψεις. Λόγω φόρτου εργασίας, φυσικά.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Επειδή ο έρωτας είναι ακόμα δωρεάν για όσους ξέρουν την τέχνη,  εμείς  οι μαστόροι θα ερωτευόμαστε κατά συρροή και εξακολούθηση από το Μάρτη με τις πρώτες ζέστες.

Τα Κριάρια θα βγουν για κυνήγι .Οι πεζόδρομοι, το υπαίθριο γυμναστήριο, η πλατεία Πηγάσου, τα Καλάμια , τα Περιβολάκια θα μετατραπούν σε βωμούς του έρωτα. Ο Στέλιος Μάρκελος θα αναλάβει της απαγγελίες ποίησης της Σαπφούς κατ' εντολή του θεματικού μπροστά στο άγαλμα της Αφροδίτης.

Ο ΕΡΩΤΑΣ. Αυτή είναι και μοναδική αισιόδοξη πρόβλεψη του Καζαμία μας.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΞΕΡΕΙ…

Καλή Σαρακοστή αδέρφια!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails