6/4/11

Καζαμίας Απριλίου 2011

                                           Η αστρολογική μαντάλα του Απριλίου



Μπήκε η άνοιξη και η πλάση φουντώνει.

Φουντώνουν τα πολιτικά στο νομό και περιμένουμε τις πρώτες αλλεργίες.

Διότι μετά από τόση ησυχία μια αλλεργία με πετάλες είναι ό,τι πρέπει.

ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο έρωτας είναι μια τρέλα και δεν κρατάει πολύ.

Οι παλιοί έρωτες μαραίνονται και γεννιούνται νέοι.

Ο Έρωτας του - Ντεντέ με το γιατρό έσβησε.

Γεννιέται μεγάλος έρωτας Περίφ- Σερίφ -Παπαλάκη. Ο γάμος θα γίνει με κουμπάρο το Βάκχο.

Ο έρωτας Αλέκου- Ντεντέ έληξε άδοξα για ένα λιμάνι.

Κάνει την εμφάνισή του το πάθος. Το πάθος του Τάκη για το Συνήγορο του δημότη φουντώνει. Εκδηλώνεται σαν αμοιβαία λατρεία δήμαρχου και του πρώην συμβούλου. 'Ολο φιλοφρονήσεις. Το παλιό μίσος ξεχάστηκε στο όνομα της συναίνεσης. 'Έλα όμως που έχουμε αρχείο.

Οι κρυφοί έρωτες που θα εκδηλωθούν πριν το Πάσχα:

Η Κατερίνα μας θα ξετρελαθεί με τον Ασωπό και ο ‘Άγγελος με τη Ζήρεια.

Τη Ζήρεια φλερτάρει και η τοπική κοινωνία και προβλέπεται βεντέτα.

Οι Κορίνθιοι ερωτεύονται τη ζωγραφική, την αγιογραφία και την ποίηση.

Τραγουδούν ''Μια ωραία πεταλούδα''

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Περιφερειακά

Το παιχνίδι παίζεται στην Περιφέρεια. Τα πρωτόκολλα πάνε και έρχονται.

Το Επόμενο πρωτόκολλο θα είναι με μια χώρα της Αφρικής.

Ο τουρισμός έχει γίνει πλέον σταρ. Τουρίστες δεν βλέπουμε αλλά δεν πειράζει.

Τους φανταζόμαστε.

Ο Αλέκος κάνει τις συμμαχίες του στην Περιφέρεια όπου πηγαίνει συχνά για πικ-νικ. Ο Περίφ-Σερίφ και ο Παπαλάκης κάνουν συχνά Γεύματα στη Χλόη και ζηλεύει ο Μπούκλης διότι το πράσινο ανήκει μόνο στους Οικολόγους.

Ο άρχοντας των 5 δήμων και των 3 θαλασσών (περιλαμβάνεται και η θάλασσα του Κόρφου ) θέλει να προσαρτήσει και το μεγάλο φέουδο και να στεφθεί μονάρχης της Β.Α Πελοποννήσου. Υπασπιστής ο αρχιμάστορας Μπάμπης Ντιγκ.

Ο Αλέκος έχει από κοντά τον Περίφ Σερίφ γιατί σκέφτεται μακριά όσο η 'Απω Ανατολή.

Θα σουβλίσουν την αυτοδιοίκηση μαζί το Πάσχα.

Οι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα. Κάποιοι Αντιπερί θα χαιρετήσουν τις βρυσούλες και θα σηκώσουν μπαϊράκι ενάντια στο Μέγα Πέτρο.

Μέχρι τότε ο Περίφ-Σερίφ θα έχει βάλει 70.000.000 υπογραφές στα έγγραφα που καταφθάνουν σωρηδόν στην Τρίπολη αφού κανένας Πελοποννήσιος αντιπερί δε ν κρίνεται ικανός να βάζει την υπογραφή του.

Βουλευτικά

Ο βουλευτής Μπεγλέρης στήνει καινούργιες συμμαχίες εκτός νομού. Στο επόμενο ανασχηματισμό θα πάρει τη θέση του Πεταλωτή μιας και έχει το κολάι με τα ΜΜΕ .Ο Πεταλωτής θα σταλεί στον 'Εβρο να πεταλώνει τα' άλογα της Εθνοφυλακής αφού το τείχος του 'Εβρου θα τελειώσει του χρόνου και βλέπουμε.

Ο Βουλευτής 'Αγγελος ετοιμάζει νέα επερώτηση στο Γερουλάνο για την αξιοποίηση της λίμνης Δόξα.

Θα ζητήσει να γίνεται εκεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Η θηλυκιά βουλευτής έχει καταπιεί 3 Μπριτάνικα και 2 εγκυκλοπαίδειες Ελευθερουδάκη για να έχει γενικές γνώσεις.

Ο αγρότης βουλευτής μετά το κλάδεμα της ελιάς θα αρχίσει το κλάδεμα της φαιδράς πορτοκαλέας του δημαρχείου.

Δημοτικά

Σε βαθιά κατάνυξη οι χειροτονημένοι διάκονοι του δημαρχείου θα παρακολουθήσουν το δικό τους πάθος αναλογιζόμενοι πως ο θεάνθρωπος ήταν σε ευνοϊκότερη θέση ακόμα και τη στιγμή του Μαρτυρίου του. Ο Αρχιδιάκονος  Χιλιομοδιότης  έχει τα πρώτα συμπτώματα.Αρχίζει τα παλαβά, μπερδεύει τα λόγια του και έχει πιτυρίδα και τριχόπτωση.
 Σε συνεννόηση με το φαρμακευτικό σύλλογο τα ηρεμιστικά παραδίδονται στο σπίτι των διακόνων μαζί με την ιατρική συνταγή για κάθε ενδεχόμενο, προσφορά του δημαρχείου.
Η τσιμουδιά έχει το τίμημά της.

Το τροπάριο της Κασσιανής – της σε πολλές αμαρτίες περιπεσούσας γυνής- θα άδει τιμητικά τη Μ.Τρίτη ο υποψήφιος ''συμπαραστάτης'' ντυμένος με μακριά χλαμύδα στα χρώματα του ουρανίου τόξου.

Οι μηνύσεις δίνουν και παίρνουν. Ο ''Κάτι να τσιμπήσουμε'' μηνύει τον Κασίμη, ο Κασίμης τον ''Κάτι να τσιμπήσουμε'', ο δήμαρχος τους Υγειονομικούς, οι Υγειονομικοί το δήμαρχο, ο δήμαρχος τον Κασίμη και το Γιώτη, οι Κασίμης και Γιώτης το δήμαρχο. Ο δήμαρχος σε όλους και όλοι στο δήμαρχο.
Αφού έχουν εξαντληθεί οι όλοι, ο δήμαρχος ξεχνιέται και κάνει μια μήνυση στο εαυτό του.

ΜΜΕ

Τα ΜΜΕ είναι όλα καθισμένα σε σαλόνια. Συναγωνίζονται ποιος θάχει ο καλύτερο σαλόνι.

Για πρώτη φορά συμμετέχουν μπερζέρες και πορτατίφ. Το ντεκόρ των σαλονιών αλλάζει στο πιο πασχαλινό και ανοιξιάτικο αλλά οι ερωτήσεις παραμένουν οι ίδιες. Ο Αλέξανδρος με την άσπρη γυαλιστερή μασέλα θα γίνει πουλάκι να τιτιβίζει περισσότερες βλακείες με την ξανθιά τη γδυτή και την ξανθιά τη ντυμένη. Ο δημοσιογράφος του γραφείου θα επικοινωνεί με δημαρχείο με twitter.

Τα ΜΜΕ παίρνουν παρά από την Τρίπολη – τα περισσότερα- και εμείς ζούμε τη λεβεντιά μας σαν Αρκάδες. Κυκλοφορεί ο πρώτος χαμαιλέων του τύπου. Του τοπικού- περιφερειακού τύπου. Πρώτος. Σε γυαλιστερό χαρτί. Εντολές από Τρίπολη. Διατάξτε.

Εμείς και η 'Άνοιξη

Συμβουλευτήκαμε την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη. Η άνοιξη θα μας πέσει βαριά μας είπε. Μας είπε ότι σε δύο μήνες θα δανειζόμαστε σάλιο. 'Οτι θα χρειαστούμε νευρολόγο. 'Οτι θα βλέπουμε Εφιάλτες, πολλούς εφιάλτες. Κάτι σαν επαναφορά της χούντας των συνταγματαρχών. Για να σωθούμε πρέπει να γράφουμε τους εφιάλτες μας.

Ε, αυτό δεν κάνουμε;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails