15/6/11

Οι Στεναχώριες ενός Ρεπόρτερ

«Ταπεινώσαμε, πονέσαμε και αδικήσαμε την Φλώρινα και τους Φλωρινιώτες. Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες και τους συμπατριώτες μου. Τους στερήσαμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».
Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε ο βουλευτής Φλώρινας - ο Ρεπόρτερ κ.Λίανης.'Οχι μόνο τη Φλώρινα!!!!!
Εμείς στεναχωρηθήκαμε πολύ. Μόνο που κατά την αποψή μας ο λόγος του βουλευτή είναι πολύ δημοσιογραφικός και δακρύβρεχτος για να τον πιστέψουμε.
Διότι κύριε Λιάνη μας ,θέλουμε να μας πείτε πόσα δις φαγώθηκαν στα ΄΄Πρέσπεια'' που εσείς θεσπίσατε; Πόσα από αυτά τα χρήματα που δεν είχαμε τα σκορπάγατε με τις κουστωδίες σας και τους κολλητούς σας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και άλλα τινά ως  υφυπουργός  Πολιτισμού /Αθλητισμού; Αν θυμόμαστε καλά ερχόταν και το ζεύγος Νταλάρα.

 Να  θυμηθούμε τους Ολυμπιακούς στην Ατλάντα και την  πολυπληθή αποστολή  των κολητών σας; Και είναι πολύ υποκριτικό να δηλώνετε όσα δηλώσατε διότι αποτελούσατε μέρος του κύκλου του
''Μαζί τα Φάγαμε'' που λέει και ο σύντροφος Θεόδωρος ο Μέγας.
Την εδρούλα όμως την κρατάτε ε; Την εδρούλα του ΠΑΣΟΚ έτσι;

Παλιέ Σύντροφε Γιώργο  Ρεπόρτερ'' Η Μελίνα των Πρεσπών'' άμα ζούσε θα σας  είχε κόψει και την καλημέρα όχι γιατί παραιτηθήκατε αλλά γιατί παίζετε κακό θέατρο.
Καλή πατρίδα Σύντροφε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails