1/8/11

''Τα φτερά του ΕΣΠΑ'' τώρα και σε παιχνίδι                                                       Ο ΕΣΠΑ τυλίγει το κορίτσι


Ο ΕΣΠΑ είναι  γάτα με φτερά

Τι σημαίνει ΕΣΠΑ;
Εθνικό Σχέδιο Περιφερειακής Ανάπτυξης;
Σας γελάσανε. Σημαίνει πολύ απλά 'Ενας Σωτήρας Πέτρος ο Αρκάς
Τίποτε δεν κουνιέται χωρίς  αυτόν , από τον Έβρο μέχρι  το Ζάρκο στην Κρήτη.
Οι αστακοί δεν πιάνονται στα δίχτυα στο Τσιρίγο, τα δελφίνια δεν εμφανίζονται στον Αμβρακικό,
οι φώκιες κάνουν απεργία  στην Αλόνησο αν δεν προστάξει ο ΕΣΠΑ.
Η Επίδαυρος θα ήταν κλειστή αν δεν υπήρχε ο ΕΣΠΑ, η ορχήστρα του Μίκη δεν θα τραγουδούσε στο Βραχάτι προχτές, το αχνό φως του Ακροκορίνθου θα ήταν σβηστό και αυτό, το Παλαμίδι θα είχε γκρεμιστεί, το Μπούρτζι θα ήταν μια απλή χαλκομανία  σε ένα τετράδιο.
Ο ΕΣΠΑ απλώνει τα φτερά του πάνω μας, και μας προστατεύει
Αν δεν υπήρχε ο ΕΣΠΑ δεν θα ζούσαμε καταλαβαίνετε;
Οι πληροφορίες μας λένε ότι στα Δερβενάκια θα γίνει η μάχη των Κούρων  μετά της Παναγίας.
Διότι ο μεγάλος αντίπαλος του ΕΣΠΑ είναι ο Κ.Ε.Μ ( αυτό να το βρείτε μόνοι σας αρχίζει με ''Κατόπιν  Εν. ) που θα φέρει τους Κούρους πίσω ( που θα τους βάλουνε  ακριβώς δεν ξέρουμε).
Ο ΕΣΠΑ θέλει να κάνει αντιπερισπασμό και θα οδηγήσει τον Κ.Ε.Μ με ένα κόλπο στα Δερβενάκια , εκεί στα στενά, γιατί δεν είχαν πάει προχτές για τον εορτασμό. Εκεί με τη βοήθεια της Χρυσαυγούλας ,που δεν χωνεύει τον ΚΕΜ γιατί δεν ήθελε να βγούν αγκαλιά στο μπαλκόνι, θα ξανακάνουν μια τελετή προς τιμή του Κολοκοτρώνη. Η Χρυσαυγούλα θα λιποθυμήσει από τη συγκίνηση, ο Κ.Ε.Μ θα προσπαθήσει να την συνεφέρει και  πάνω στις πρώτες βοήθειες ο ΕΣΠΑ θα του κλέψει τους Κούρους και θα τους πάει στην Τεγέα να κάνουν παρέα στα άλλα κορίτσια του μουσείου. Αυτοί που ήταν στο άλλο εορτασμό δεν θα ξαναπάνε γιατί στενεύονται και λερώνουν τα κουστούμια τους.
Κ.Ε.Μ προσοχή! Ο ΕΣΠΑ είναι γάτα με φτερά!!!
Μην μαρτυράς τις κινήσεις σου.

Ουφ! Πάλι αγωνία.
(Κυκλοφορεί και σε παιχνίδι για το PC)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails