7/1/12

Μετά τα Φώτα 2012 Πίτες και κοπές.


2012 λοιπόν.
Ο καινούργιος χρόνος ήρθε και όπως συνηθίζεται θα αρχίσουν οι κοπές της πίτας, παρά την κρίση, σε όλη την Ελλάδα. Στην πόλη μας θα κοπούν πολλές πίτες έτσι … για το καλό μας. Με κάθε επισημότητα και κάθε καλή διάθεση. Με ομοψυχία και συμφιλίωση, μήνυμα άλλωστε των ημερών που έχει πλέον εμπεδωθεί από κάθε πολιτικό πρόσωπο και κάθε φορέα της πόλης.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι:

* Ο Αλέκος Πνευματικός, ο δήμαρχός μας, θα παραβρεθεί στην κοπή της πίτας στην Σφεντόνα του κ. Λάκη Γιαννιδάκη ως πρέσβης καλής  θέλησης .

* Ο Πάνος Μπεγλίτης και η Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη, στην κοπή πίτας του Korinthix.

* Η Κατερίνα, μετά τον Korinthix, θα παραστεί στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ταγιερατζούδων του νομού Κορινθίας όπου θα εκφωνήσει και βαρυσήμαντο πολιτικό λόγο με θέμα «Οι χρωματικοί συνδυασμοί στην πολιτική».

* Το Blog Diogenis του Γιάννη Λάμπρου, θα κόψει την πίτα του με συνδαιτυμόνες όλα τα άλλα κορινθιακά blogs. Στα ανώνυμα blogs θα παρασχεθούν και κουκούλες για να διατηρηθεί η ανωνυμία τους. (Αγαπούλες με κουκούλες)! Η πίτα θα έχει σταυρωθεί και ευλογηθεί από τον μητροπολίτη.

* Ο Νίκος Πετρόπουλος, Γραμματέας της Νομαρχιακής του Πασοκ θα τιμήσει με την παρουσία του την κοπή της πίτας τόσο της  Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας όσον και αυτής του ΛΑΟΣ. Ποτέ δεν ξέρει κανείς.. μπορεί να του φανούν χρήσιμοι.

* Η Πλατεία Περιβολάκια θα κόψει την πίτα της, που αλλού, στα Περιβολάκια με προσκεκλημένους όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του κ. Σταυρέλη. Ο Αλέκος πάλι θα λείπει. Η πίτα θα είναι από το χαριστικό παζάρι.

* Ο Κώστας Γιώτης και ο αντ΄ αυτού Γρ. Καρπούζης δεν θα κόψουν πίτα τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές. Κατά το Πάσχα και βλέπουμε.'Εχουν ακόμα υπόλοιπο την πίτα του 2011.

* Ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κόλλιας θα παραστεί στην πίτα της ΔΕΥΑΚ όπου αν βρει (που μάλλον θα το βρει) το φλουρί θα κερδίσει δέκα κιβώτια εμφιαλωμένο νερό Κορίνθου. Τον κ. Κόλλια θα συνοδεύει ο γνωστός μάρτυρας κ. Αντωνόπουλος.

* Η Κίνηση Πολιτών θα κόψει την πίτα της σε αίθουσα του γνωστού κέντρου Κατάϊ που θα της παραχωρηθεί δωρεάν.Σύμφωνα με δήλωση της κας Δασκαλοπούλου, θα δημοσιεύσει στο Διαύγεια το πλήρες μενού του κέτεριγκ και αναλυτικά το κόστος ανά έδεσμα και ανά άτομο της δωρεάς.  

                                        Η πίτα ''Λιμάνι'' του δημάρχου

* Ο δήμαρχος μας Αλέκος Πνευματικός θα κόψει την πίτα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στον χώρο του Λιμανιού, παρουσία του υφυπουργού Αδώνιδος Γεωργιάδου. Μέλη της δημοτικής αρχής δεν θα παραστούν. Το παρών θα δώσουν όμως ο κ. Β. Μιχαλόπουλος και η δημοσιογράφος κα Λιλή Μουζάκη. Με την εξαιρετική παρουσία, στα πλαίσια της συνεργασίας μαζί του, στην πίτα του δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέκου Πνευματικού, θα παραστούν επίσης ο γνωστός φιλόσοφος Διογένης και ο Μέγας Αλέξανδρος που θα έλθει, ειδικά για την τελετή, με ειδική πτήση από τα Σούσα.



* Σε μία λαμπρή διαδικτυακή εκδήλωση θα κόψει την πίτα της η γνωστή δημοσιογράφος κα Τζένη Σουκαρά του Jennys World. Το νόμισμα, κατά πληροφορίες του γνωστού Αθηναίου δημοσιογράφου Πάσχου  Μανδραβέλη, θα είναι από τα καταστήματα Foli Foli.

* Ο Αντι-περιφερειάρχης κ. Γ. Δέδες με την έγκριση και τις προσωπικές οδηγίες του Περιφερειάρχη κου Τατούλη θα κόψει την πίτα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Κορινθίας, στην Τρίπολή. Καλού κακού το μαχαίρι θα το κρατά ο οικολόγος κ. Μπούκλης, επιστήθιος πλέον φίλος του Περιφερειάρχη.

* Τέλος, ενδιαφέρον θα έχει η κοπή της πίτας της Τερψιχόρης που θα γίνει στα Μπαζώματα του Αγίου Νικολάου  με χορογραφίες  underground  &  gothic

***Στην  πίτα του Συλλόγου Αρκάδων τιμώμενο πρόσωπο και κόφτης της πίτας θα είναι ο πρώην Πρόεδρος κ. Μουρούτσος. Σε αυτή την τελευταία γουρνοπούλες δεν θα υπάρχουν δημοτικά όμως τραγούδια θα τραγουδήσει ο γνωστός Αρκάς κ. Λ. Κωστάρας.

* Το Χιλιομόδι, τ΄Αθίκια  και τα πέριξ ορεινά χωριά θα κόψουν πίτα με γύρο συνοδευόμενη με κρασί νέας σοδειάς και όλοι μαζί θα φέρουν ένα γύρο υπό τον ήχο των νταουλιών.



Άντε βρε και του Χρόνου Καλύτερα.

Οι Απέναντι   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails