1/4/12

Πρωτομηνιάτικη Κορινθοφρενίτιδα


                                       Καλή άνοιξη, βρε...



Ρε τι γίνεται σ΄αυτή την πόλη !!!



Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Αποκτήσαμε και round about ! Και αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, στα ξένα είναι, κυκλική κίνηση οχημάτων. Ναι αυτά τα στρόγγυλα που φύτρωσαν στην αρχή και το τέλος της Γ. Παπανδρέου (του παλιού όχι του ΓΑΠ).

Τα πληρώσαμε βέβαια 50 χιλιάρικα το ένα αλλά χαλάλι του Αλέκου. Τζάμι.

Ψάχνει βέβαια να βρει να δικαιολογήσει το ποσό. Είναι κομματάκι ακριβούτσικα. Που θα πάει όμως θα το βρει. Θα κάνει καμιά άλλη τρύπα και ίσα βάρκα ίσα πανιά.



Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Το στρατόπεδο λέει, ο Λάκης, θα γίνει κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών. Μα ο κυρ- Πάνος το έδωσε στον Πνευματικό. Καταραμένε Παπαδήμο. Δεν πρόκαμε παρά τρίχα. Και ο Αλέκος έχει ήδη σκεφτεί τι θα το έκανε. Θα το έκανε λέει, στρατόπεδο συγκέντρωσης δημοσίων υπαλλήλων! Να τους μαντρώσει τους ουσταράδες να μη κοπροσκυλάνε στους πεζόδρομους! 

Ο Κόλιας όμως έχει άλλη γνώμη. Θέλει φαντάρους! Ναι ένστολους! Να γυρνάνε την πόλη με πλάκα τα γαλόνια! Κωστάκη, ομορφάντρα μουουου!



Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Και. Και. Και, ξανά ο Λούμπας! Λουκανικούμπα χωρίς σως από τον Αλέκο. Τον ξανάφαγε η Μαντόνα κι έκανε κορμί κολώνα. Τι κόλλημα κολλητέ μου! Τι φτυάρι ήταν τούτο! Τρεις φορές τον έθαψε τον άνθρωπο. Φτάνει. Στο τέλος θα τον βγάλει και δήμαρχο.



Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Το μετά Άδωνη λιμάνι θα γίνει τουριστικό. Και ο Πήγασος, για να μη δείχνει τα οπίσθια του στα κρουαζιερόπλοια και τις ορδές των κουτοφραγκοαμερικάνων, θα στρίψει και θα κοιτάει το πέλαγο. Όχι τον Ισθμό. Το πέλαγο. Αυτό αποφάσισε το ΔΣ με βάση το ΦΕΚ και την ΚΥΑ κατόπιν εισήγησης του πρώην παραιτηθέντος γιατί ο Ισθμός δεν προσαρτήθηκε στην Κόρινθο, ξαναεκλεχθέντος όμως, Προέδρου του δημοτικού μας συμβουλίου.



Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Κάναμε και εκλογές. Βγάλαμε τον Φαρμάκη γενικό δερβέναγα παντών των πασόκων νομού Κορινθίας. Ρίξαμε και μια στον Βενιζέλο, αλλά στον, της, δαγκωτό ! Κοντζαμάν βιβλίο πήραμε. Το βάλαμε ήδη στο ράφι και στόλισε ο τόπος. Έχουμι ξιφίγ; Δεν νομίζουμε.



Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Την παγκόσμια ημέρα του θεάτρου γίναμε και πανελλήνιο θέαμα. Τράτζικ!

Όχι ότι είχαν άδικο οι Αρβύλα, αλλά αυτό το σεξ εντ δε σίτι μας έκατσε. Γιατί το σίτι μεν το βλέπουμε αλλά το σεξ; Σεξ, βλέπουμε μόνο στον Διογένη Πρες. Το τα πρες, το τα πρες έλεγε ένα παλιό αρβανίτικο κλαρινοσουξέ. Φάτε μάτια ψάρια.

Βρε το Κατερινάκι βρε; Το Κατερινάκι σκίζει τις Σαλονικές σαν χασέ, βρε. Μοντελάκι. Θεά. Ανέραστοι κάγκουρες.
Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Το γκάλοπ του Μωριά , αδιάβλητο, αδιάφθορο, αντικειμενικό με δείγμα αντιπροσωπευτικό σκάει μύτη όπου νάναι.Σαρώνει ο Νικόλας, θα μας πει αλλά το ξέρουμε από μόνοι μας.Ο Νικόλας θα σκίσει χασέδες και αυτός.Το λέει το μουστάκι του.


Μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Την έκανε και Μάρτιος. Τριανταμία μέρες πέταγε χαρταετό δω χάμου. Μας μούρλανε μια κρύο μια ζέστη. Τάπαιξε και με την παρέλαση και την έκανε. Άντε καλό μήνα. Καλό Απρίλι. Καλό Πάσχα.

Και μια πού είπαμε Πάσχα. Κάνα σφαχτό στα πέντε ευρώ θα δώσει ο δήμος ή να γραφτούμε σε άλλον δήμο που δίνει.      

Αλέκο δώσε κάτι. Κάνα αυγό, καμιά πατάτα Κουταλά. Αγιές μέρες έρχονται μέσα στην τρέλα μας, μέσα στην αφασία μας …

Οι Απέναντι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails