9/12/08

Ο δήθεν ξυλοδαρμός του Δημάρχου και σχόλια που το επιβεβαιώνουν....



Επειδή το τηλεοπτικό κανάλι Star μετέδωσε ότι ο δήμαρχος Κορινθίων ''ξυλοκοπήθηκε'' άγρια χτες βράδυ από τους διαδηλωτές και προφανώς η πληροφορία δόθηκε από την ίδια τη δημοτική αρχή στο κανάλι και στα τοπικά Μ.Μ.Ε και επειδή εμείς δεν μασάμε '' παραπληροφόρηση δημοσιεύουμε τα παρακάτω σχόλια που μας επιβεβαιώνουν:

Σχόλιο 1

'' Ο/Η den_leei άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Χτες το βράδυ στην πορεία. Αλήθειες και ψέμματα.":

Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως κάποια στιγμή εν μέσω του πετροπόλεμου ο Πνευματικός με πρωτοπαλίκαρο τον Φαρμάκη και μαζί του ο Νανόπουλος του Επιμελητηρίου και άλλοι "σημαντικοί" πολίτες της πόλης που δεν έχω λόγο να αναφέρω το όνομά τους έφτιαξαν ομάδα περιφρούρησης της πόλης και επιτέθηκαν στα παιδιά. Ο Φαρμάκης φώναζε "ελάτε ρε Κορίνθιοι να τα γ***με τα κωλόπαιδα" και έτσι ξεκίνησαν οι διαπληκτισμοί μεταξύ νεαρών και "αρχόντων" της πόλης μας. Ο Πνευματικός έπιασε μια κοπέλα από τον λαιμό και ένας γεροδεμένος κύριος από την ομάδα αυτή έφαγε αρκετό ξύλο από μια ομάδα νεαρών.
Σε όλα τα υπόλοιπα να συμφωνήσω μαζί σας και για τον τραυματισμό του Πνευματικού και για τα δικά μας παιδιά στην πορεία. Οι μόνοι ξένοι ήταν οι φοιτητές μας που δεν πρέπει να τους θεωρούμε ως τέτοιους. Η πορεία είχε τουλάχιστον 1000 άτομα και ελάχιστοι από αυτούς έφυγαν με τα επεισόδια. Πολλοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα παιδιά χωρίς να είναι βέβαια αυτό δυνατό.
Από το πρωί υπήρξε τηλεφωνική προπαγάνδα σε διάφορους στόχους για κάθοδο αναρχικών από την Αθήνα ακόμα και σε φροντιστήρια.
Ως απόδειξη της εντοπιότητας των παιδιών αυτών μπορούμε να δούμε και το γεγονός ότι δεν κατέστρεψαν κανένα κατάστημα της πόλης στο πέρασμά τους ούτε στην πορεία ούτε και στον 3ωρο πετροπόλεμο παρά μόνο τα 2-3 άτυχα καταστήματα δίπλα στο αστυνομικό τμήμα.
Τα παιδιά αυτά είναι τα παιδιά μας. Ας προσπαθήσουμε να τα ακούσουμε και ας σηκωθούμε από τους καναπέδες μας επιτέλους προβάλλοντας την ενεργή συμμετοχή μας στην ολοένα και μεγαλύτερη -γενική- κρίση που ζούμε. ''

Σχόλιο 2

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Χτες το βράδυ στην πορεία. Αλήθειες και ψέμματα.":

Η άλλη όψη της μαγκιάς και του τσαμπουκά: "Θα σε πιάσω ρε κολόπαιδο, αλήτη , αναρχικέ...που θα μου καταστρέψεις την πόλη μου! Εγώ είμαι η εξουσία!"
Κι ήρθαν αλλιώς τα πράγματα, χθες το βράδυ για τον κ. Πνευματικό...
ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ 2

Σχόλιο 3

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Χτες το βράδυ στην πορεία. Αλήθειες και ψέμματα.":

Ευτυχώς που, όπως και στην περίπτωση του νεκρού Αλέξη, για όλα τα χτεσινά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες και ελπίζουμε ο Α. Πνευματικός και η παρέα του να μην προσπαθήσουν να τους διαψεύσουν, γιατί μπορεί να υπάρχουν και φωτογραφίες.

Αυτόπτης Μάρτυς 3



Από εμάς τώρα:

Επειδή υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες για το πως έπεσε ο Α. Πνευματικός καλό θα ήταν να σταματήσουν οι προσπάθειες εντυπωσιασμού και παραπληροφόρησης.
Όχι δεν θα γίνει ήρωας με ψέμματα ο αιώνιος αδιόρθωτος
Αλέκος Πνευματικός

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια στα μελη του ΣΥΡΙΖΑ ( Κασίμησες Κ.Λ.Π συγγενείς ) & στο blog σας για τις εξυπνάδες σας ... αφου δεν τις αρπάξατε χθες πάλι καλά

Ανώνυμος είπε...

Προς τελευταίο ΑΝΩΝΥΜΟ που έγραψε:

''συγχαρητηρια στα μελη του ΣΥΡΙΖΑ ( Κασίμησες Κ.Λ.Π συγγενείς ) & στο blog σας για τις εξυπνάδες σας ... αφου δεν τις αρπάξατε χθες πάλι καλά''

Δεν μας κάνετε το σχόλιο λίγο πιό λιανά να καταλάβουμε τι εννοείτε;

Ανώνυμος είπε...

aytopths martyras...


Ξαφνικά ενώ είμαστε στην νησίδα της ανεξαρτησίας απέναντι απο τον Λέκκα, βλέπουμε ένα πιτσιρίκο να τρέχει προς τα πίσω(ΟΤΕ) αντίθετα από όλους τους άλλους...

Πίσω πανικόβλητος να τον κυνηγάει ο Πνευματικός με το σκαρπίνι του σαν τρελός...


Πέρασαν πίσω απο το περίπτερο, ανάμεσα του με το σχολείο, όπου έχει 2 πεζούλια και πρασινάδα.

Ο Πνευματικός πηδούσε με το κουστουμάκι του να πιάσει τον μικρό...


¨Εναν μικρό ανάμεσα στους 50+

Τον είδαν οι υπόλοιποι και ακολούθησαν το κυνηγητό. 20 περίπου έτρεξαν πίσω του.


Μαζί και εμείς για να προλάβουμε να σώσουμε τον Δήμαρχο μας που είχε την ευφυΐα να χτυπήσει έναν ανάμεσα σε 50.


Στον ΟΤΕ τον προλάβαμε με τα πιτσιρίκια να έχουν απομακρυνθεί, τον κόσμο να φωνάζει ότι είναι ο Δήμαρχος για αν μην τον βαρέσουν.Τον Δήμαρχο να κρατάει το στόμα του και 2 άτομα που τον κρατούσαν να μας λένε ότι σαβουριάστικε....


Καμία επίθεση απο 100 αναρχικούς, καθαρή βλακεία ήταν δονκιχωτισμού... Και αν τις έφαγε θα έπρεπε να ήταν 3-4 15χρονα μιας και ήταν και αρκετοί άσχετοι που πήγαμε να τον βοηθήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω ότι κάποιοι φώναζαν στο Δήμαρχο να μην πάει 'να καθαρίσει' όπως έλεγε. Εκεί ήμουνα.

Για τους Κασίμηδες και τους ΣΥΡΙΖΑ : συμφωνώ με το φίλο γιατί έγινε κουραστικό κάθε φορά που γίνονται επεισόδια, ο ΣΥΡΙΖΑ να χάνει τη φωνή του. Εχει γίνει το ίδιο μονότονος με την 'εξουσία'.

Ο Κασίμης που πάει για δήμαρχος (ή βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ;) ας πει καμμιά κουβέντα. Το blog της κίνησης έφαγε μολότωφ ; ή ο Σπινθάκης ξαναπήγε στο Δικαστικό Μέγαρο ;

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε ένα καλό << Κάηκαν όλες οι πρωτεύουσες νομών πλην Κορίνθου. Κανένας δήμαρχος δε τραυματίστηκε, πλην Αλέκου >> Ακούγεται ότι το είπε δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Αρχίζει η πόλη να γουστάρει που έχει μακάκα δήμαρχο. Λεφτά δεν υπάρχουν, έργα δε γίνονται. Ας κάνουμε τη πλάκα μας.

Βιος : δε είναι καλό να κάνεις τη κότα. Μυρίζεις ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι κακό. Στο κάτω κάτω ανώνυμα το παίζεις. Παίξε μπάλα. Αυτό με τα λιανά σε καρφώνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατηγός Τζαναβάρας γιατί δεν κάνει κάτι ; O ανώνυμος τι ζότι έχει με το ΣΥΡΙΖΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους

Θα ήθελα να προσθέσω ότι συμφωνώ με τα σχόλια του μπλογκ για το πως έγιναν τα πράγματα. Τώρα τον άν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει την κότα, αν το μπλογκ της Κίνησης έφαγε μολότωφ, αν ο μπλογκ μυρίζει κάποιο κόμμα αν αν αν αν.... δεν αλλάζει την κατάσταση των πραγμάτων.Η έξαρξη πυροδοτήθηκε με ευθύνη των τσαμπουκάδων.
Επίσης διάβασα πως τα εγκαίνια του Φλοίσβου αναβάλλονται λόγω της κατάστασης.
Εγώ δεν πιστεύω πως είναι αυτός ο λόγος γιατί έγινα καχύποτος.
Απλά πιστεύω πως ο Πνευματικός κάνει τον χτυπημένο στο σπίτι.Το είπε και στα κανάλια ότι σε λίγες μέρες θα είναι εντάξει.
Εκείνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι ακόμα και χτες επικαλέστηκε πως οι αναρχικοί κλπ τον χτύπησαν όταν τον βρήκαν μόνο του.
Πού; Στη διάρκεια της διαδήλωσης με τόσο κόσμο; Αν είναι δυνατόν!!
Απευθύνομαι λοιπόν σε όλους σας και σας λέω να είστε επιφυλακτικοί γιατί μας έχουν φλομώσει στα ψέμματα.
'Οχι μόνο τώρα, πάντα έτσι ήταν.
Γιατί η εξουσία είναι γλυκιά και κανείς δεν την αφήνει εύκολα ακόμα και αν έχει αποτύχει σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο.

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Αλόχα από Αθήνα,

αυτός ο Πνευματικός δεν είναι ο μάγκας που έφαγε ξύλο στη Πάτρα σε κάποιο γήπεδο ;

Ρε λεβέντες, που τον βρήκατε τέτοιο δήμαρχο ; Φτιαγμένοι ψηφίζατε ;

Οι απαράδεκτοι

Ανώνυμος είπε...

Ξαναεκτεθήκαμε πανελλαδικώς αν κατάλαβα καλά.

Πάντως οι Κασίμηδες είναι σε συμφωνία με τη συμπεριφορά του Τσίπρα χθες που δε δέχθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Αλλά αυτό δεν αφορά όλη τη Κίνηση Πολιτών. Απλώς την εκθέτει λίγο και ο ήρωας θα το αξιοποιήσει καταλλήλως.

Και δήθεν να μην είναι, θα το αξιοποιήσει. Δεν αλλάζει κάτι. Χρειάζονται δυναμικές.

Φάνης

Ανώνυμος είπε...

Καντε και ένα σχόλιο για την τρομοκράτηση του εμπορικού συλλόγου...

Για λεωφορεία απο Αθήνα....


Tην ίδια διασπορά φημών, ακριβώς την ίδια σε 20+ πόλεις..

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=937956


Και οι δικοί μας μάσησαν για τα καλά, και είχε και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τα λεωφορεία...

den_leei είπε...

http://diogenis-press.blogspot.com/2008/12/blog-post_1400.html

o Λάμπρου συνεχίζει την αντικειμενική δημοσιογραφία. Χαρείτε τον.

Τι πρόβλημα έχετε με τον Σύριζα μερικοί; Καλά κάνει και είναι δίπλα στους νεους. Καθήστε εσείς στους καναπέδες σας ή πηγαίνετε να περιφρουρήσετε την πόλη με όλα τα φασιστοειδή και αφήστε όλους εμάς που πιστευουμε πως μόνο οι νεοι που αντιδρούν μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο που ζούμε να είμαστε δίπλα τους όταν πετάνε πέτρες στην αστυνομία και στις τράπεζες. Γιατί στην Κόρινθο ΜΟΝΟ αυτό έγινε και τίποτα αλλο.
Και αν δεν ήταν ο βλάξ ο Φαρμάκης να ξεκινήσει κόντρα με τα παιδιά και ο superman Πνευματικός να τα κυνηγά στον δρόμο δεν θα είχαμε και τόση κουβέντα.
υ.γ. Αθηναίε φίλε έχεις δίκιο. Πόσο ντρεπόμαστε για τον Δήμαρχο που έχουμε δεν μπορείς να ξέρεις. Και από ότι ακούω είναι πιθανό να ξαναβγει.
υ.γ.2. Αλήθεια το blog της κίνησης γιατί τόση μουγκαμάρα; Δίκιο έχει ο φίλος που το θίγει.

Ανώνυμος είπε...

Να στείλουμε κάτι στην Κίνηση να ανοίξει το μαγαζί λοιπόν.
Αν δεν θέλετε τα συζητάμε και από εδώ.
Γράφτε, γράφτε, γράφτε.

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Εκτακτο από το φούρνο του κασίμη : το μαγαζί της κίνησης είναι κλειστό γιατί οι κυρίες της κίνησης φτιάχνουν μελομακάρονα. Εχουν ειδικότητα σε άρτο και θεάματα. Με τα μέλια στα χέρια θα κάνουν κουβέντα ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

νομίζω ότι η ιστορία ξεπερνά Αλέκο, Μπάμπη, Σύριζα κλπ. Ολα έχουν την αξία τους αλλά η ουσία έχει απεριόριστη οργή και θλίψη που μαζεύεται καιρό τώρα. Θα συμφωνήσω ότι η ανοησία σε επίπεδο χειρισμών απλώς επαναλαμβάνεται δίχως να δίνει διέξοδο στην οργή. Ακόμα και αν υπάρχει λίγος χαβαλές ή ότι άλλο.

Λάμπρος Κωστάρας

Ανώνυμος είπε...

Μην ισοζυγίζουμε τα πράγματα για να κρατάμε ισορροπίες!!
Αυτό που ο ενεκδιήγητος σκαρφίσθηκε να το παίξει οσιομάρτυρας και προστάτης
βάζοντας τα με ένα πιτσιρίκι μόνο και μόνο για προβολή στα Μ.Μ.Ε. προσβάλλει το άταφο μέχρι εκείνη την στιγμή δολοφονημένο παιδί. είναι ντροπή! ντροπή! ντροπή!

Hotel Pappas είπε...

Προχθές στην Κόρινθο διαδόθηκαν φήμες για ερχομό λεωφορείων από Αθήνα γεμάτα αναρχικούς με σκοπό να τα σπάσουν.

Αστυνομικοί σε προφανώς διατεταγμένη υπηρεσία διέσπειραν από το πρωί τη φήμη στην πόλη οτι το απόγευμα θα καταφτάσουν πούλμαν από την Αθήνα με αναρχικούς διψασμένους για καταστροφές

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε ότι τέτοιες καρμπόν φήμες διαδόθηκαν σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας από την αστυνομία με σκοπό να τρομοκρατηθεί ο κόσμος:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=937956

http://evia-blog.blogspot.com/2008/12/blog-post_10.html

Ο λόγος ήταν προφανής: ηθελαν να φοβίσουν τον κόσμο, για να μην κατέβει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που οργάνωσαν συλλογικότητες το ίδιο απόγευμα.

Ας μη μασάμε κουτόχορτο και πιστεύουμε οτιδήποτε μας πασάρουν. Ας προσπαθούμε να έχουμε την δική μας κριτική άποψη στα πράγματα.

Η τρομολαγνεία.. βλάπτει σοβαρά την κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος είναι δήθεν.Άρα και ο ξυλοδαρμός του.Τελεία!

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και δήθεν ο Αλέκος. Το παιδί με το σκαρπίνι και το ρόζ πουκάμισο. Ψευτόμαγκας από την εποχή που κόλλαγε αφίσες για να μπεί στο ΚΤΕΟ.

Ακούστε έναν παλιό.

Related Posts with Thumbnails