6/5/09

ΟΝΝΕΔΟ- Μαγειρέματα




......και σπάει ο διάολος το πόδι του.


Μαγειρέματα από την κουζίνα της κόρης του πατέρα που έχει δύο μάνες, δύο κόμματα, πέντε- έξι ανεξαρτησίες και είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Κατά τα άλλα δεν κόπτεται κανείς για τη δημοσκόπηση του Γ. Λάμπρου και με ψυχραιμία αναμένουν να ψηφίσει ο Κορινθιακός λαός.
Μπα!


Τέλος πάντων χτες, μεσάνυχτα και κάτι η κόρη του κ. Γιώτη έστειλε στους φίλους της στο Facebook το παρακάτω μήνυμα!.....

'''Γειά!!!Αν δεν έχεις άλλη προτίμηση, ψήφισε Κώστα Γιώτη ως υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων & αντίστοιχα Κώστα Κλωνή, υποψήφιο δήμαρχο Ξυλοκάστρου.


Ευχαριστώ.


Πολλά Φιλιά


Μαρία

……………………………………………………………………………………………………………………………………
Και μας το έστειλαν και εμάς με απλή προώθηση.
Η Μαρία έχει καμιά 300 και βάλε φίλους στο Facebook. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν, κάποιοι ίσως όχι.
Το κορίτσι μικρό είναι, τόσα ξέρει τόσα κάνει.
Τη σφήνα Κλωνή για το Ξυλόκαστρο ποιος του τη σφύριξε;
Της ήρθε από μόνη της;
Εμείς πώς να πιστέψουμε στην αντικειμενικότητα της ψηφοφορίας;
Άμα η ΟΝΝΕΔ , ο Κ. Γιώτης μέσω της κόρης, οι γραμματείς οι παρατρεχάμενοι στέλνουν μηνύματα ή κάνουν τηλέφωνα πού είναι το αντικειμενικό και το αυθόρμητο;

Φανταστείτε τι θα γίνει στις δημοτικές, εθνικές και ευρω εκλογές.
Μια κάποιοι προσπαθούν να διπλοψηφίσουν , μια η μαγείρισσα, μια τα cookies … σιγά μας πείσατε.
Κύριε Κωστάρα κάτι γράψατε για την διαδικτυακή ψηφοφορία..
Αυτό εννοούσατε; Μέσω facebook?

Κύριοι αγωνιούντες δεν μας παρατάτε με τις ψηφοφορίες και τα κόλπα;
Ο δήμος Κορινθίων έχει τα χάλια του, τρέξετε να προλάβετε και αφήστε την κουζίνα στις νοικοκυρές που ξέρουν.


Σημείωμα: Δεν ήξερες , δε ρώταγες κορίτσι μου; Πως σε αφήσανε έτσι ακάλυπτο;
Asta la Vista !
Asta na pane!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εεεεε, απ' ότι φαίνεται από τα στατιστικά της σελίδας του κ. Λάμπρου, δουλεύει πολύ το φάτσαμπουκ και δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο από την πλευρά του κ. Γιώτη (αν γινόταν, τώρα θα 'πρεπε να 'χει πολύ περισότερες ψήφους)! Αναλυτικότερα δείτε εδώ: http://www.histats.com/viewstats/?SID=419168&SEID=&cnt=r_siti. Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι εχθές μόνο μπήκαν στο Διογένης, μέσω link που κυκλοφορεί στο facebook, 65 διαφορετικά άτομα, ενώ σήμερα (εως τις 14:30) έχουν μπεί ήδη 46 επισκέπτες...

Φανταστείτε τι γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Ατυχέστατη η παρατήρηση για το φατσαμπουκ. Σημασία δεν έχει από που μπαίνουν αλλά αν είναι Κορίνθιοι. Το ότι μπαίνουν δεν σημαίνει ότι ψηφίζουν κιόλας.

Γεια χαρά

Τι με λες ρε

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Πολύ σωστή η παρατήρηση του Τι με λες...
Να υποθέσουμε ότι για την Κόρινθο θα ψηφίσει και κάποιος από την Αλεξανδρούπολη και γιατί όχι;
Εμείς καναμε την ανάρτηση για να δείξουμε πως πάει η δουλειά.
Μούφα η ψηφοφρία απλά.
'Αντε ν' ασχοληθού με με κάτι πιό σοβαρό.

Καλήν εσπέραν άρχοντες.....

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον σας διαφεύγουν μερικοί βασικοί κανόνες που χρησιμοποιούνται στη στατιστική και την ανάλυση δεδομένων...

Και σύμφωνα πάλι με τα στατιστικά της σελίδας του κ. Λάμπρου, θα απαντήσω ότι η παρατήρησή μου για το φάτσαμπουκ όχι μόνο δεν είναι ατυχής, αλλά αναδεικνύει ότι κάποιοι έχουν πάρει στα πολύ σοβαρά την, κατά τ' άλλα "τρύπια από παντού", ψηφοφορία που διεξάγεται. Έτσι χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να μαζευτεί κόσμος και να βάλει το χέρι του... Κι ένα από τα βασικότερα μέσα είναι το facebook. Αναλυτικότερα έχουμε τα εξής:

1) Επισκέπτες στο "Διογένης" μέσω link που κυκλοφορεί στο facebook για τον Μάρτιο = 0 μοναδικοί χρήστες.
2) Επισκέπτες στο "Διογένης" μέσω link που κυκλοφορεί στο facebook για τον Απρίλιο = 1 μοναδικός χρήστης.
3) Επισκέπτες στο "Διογένης" μέσω link που κυκλοφορεί στο facebook για τις πρώτες 6 μέρες του Μαΐου = 283 μοναδικοί (όχι κατά 100%, λόγω δυναμικών ΙΡ) χρήστες!!! Εκ των οποίων: α) 8 μπήκαν την 01.05, β) 3 την 02.05, γ) 46 μπήκαν την 03.05 (που αν θυμάμαι καλά άρχισε και η ψηφοφορία), δ) 56 την 04.05, ε) 65 την 05.05, στ) 82 την 06.05 και ζ) 23 τις πρώτες πρωινές ώρες της 07.05 ...

Από την παραπάνω ανάλυση είναι αυταπόδεικτο ότι κάποιοι παρακινούνται και μέσω facebook να επισκεφθούν το blog της ψηφοφορίας προφανώς για να ψηφίσουν (αλλιώς θα υπήρχε αντίστοιχη κινητικότητα και πριν τις 03/05), κι εφόσον κατόπιν τούτου μπαίνουν στον κόπο να εισέλθουν, η πιθανότητα να ρίξουν την ψήφο τους είναι μεγάλη. Γιατί θα έμπαιναν τόσα άτομα κατά παραγγελία;; Μόνο από απλή περιέργεια;;; Δεν γίνονται αυτά... Τουλάχιστον αυτό λέει η μαθηματική λογική μου.

Τέλος, ως προς το "τρύπιο" του όλου θέματος θα τα πούμε όταν τελειώσει το party και ησυχάσουν τα πνεύματα. Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν δεν πληρωθούν (δεν μπορώ να υποθέσω από ποιον φορέα) 3-4 σοβαροί επιστήμονες από τουλάχιστον 2 ξεχωριστές εταιρίες (εννοείται με δραστηριότητα στην υψηλή τεχνολογία), ώστε να φτιάξουν μια πραγματικά στεγανή εφαρμογή (και ναι, είναι εφικτό κάτι τέτοιο) για την περίπτωση τέτοιων δημοψηφισμάτων στο νομό μας, αντίστοιχα εγχειρήματα με αυτό του κ. Λάμπρου θα είναι πάντα "μούφα"! Και παρότι εμείς θα ασχολούμαστε με πιο σοβαρά θέματα μη πιστεύοντας στις "μούφες", ο περισσότερος κόσμος θα παραπλανάται από τα ψευδή αποτελέσματα και τις φανφάρες... Τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η παραπλάνηση ενός μεγάλου μέρους πολιτών και στους σκεπτόμενους;;; Απλά βάλτε την φαντασία και την λογική σας να δουλέψει ή ακόμα καλύτερα κοιτάξτε έξω στην πόλη για να τις δείτε.


Καλημέραααα!!!

(Ο προηγούμενος ανώνυμος, που ο "Τι με λες ρε" του άλλαξε φύλο κι επάγγελμα και τον έβαλε στην κουζίνα να φτιάχνει κεφτέδες αλά Γαλλικά :))) )

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Αγαπητέ Κύριε,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την τεκμηριωμένη απάντησή σας. Στο σημείο που συμφωνήσαμε με τον ''Τι με λες ρε'' δεν νομίζουμε να έχετε αντίρρηση. Τα υπόλοιπα που αναλύετε σαφώς μας διαφεύγουν λόγω ελλιπών γνώσεων και δεν το κρύβουμε.
θεωρούμε το σχόλιό σας πολύτιμο για να κατανοήσουμε την κατάσταση και ταυτόχρονα πηγή προβληματισμού,
Καλή σας μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δεν ντρέπεστε να θίγετε ονόματα και καταστάσεις πιθανών αντιπάλων σας. Ημαρτ...

Related Posts with Thumbnails