12/6/09

Tο ΠΑΣΟΚ (Κορίνθου) δεν τολμά


Κύριοι του ΠΑΣΟΚ Κορίνθου, Σεις φέρετε την ευθύνη.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των ευρωεκλογών από το κορινθιακό ΠΑΣΟΚ λείπουν 1000, ναι χίλιοι, ψήφοι σε σχέση με τις περασμένες εκλογές. Χίλιοι Πασόκοι δηλαδή προτίμησαν να πάνε στην θάλασσα, παρά να ενισχύσουν την προσπάθεια του κόμματος. Και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι ψήφισαν άλλες επιλογές και όχι ΠΑΣΟΚ. Οι απώλειες δηλαδή του τοπικού ΠΑΣΟΚ είναι προφανώς μεγαλύτερες , πολύ μεγαλύτερες, του ισχνού ποσοστού αύξησης που εμφανίστηκε στους πίνακες των αποτελεσμάτων.
Γιατί;
Προφανώς κάτι συνέβη, κάτι τους απέτρεψε.
Τι;
Μη πάει ο νους σας μακριά. Είναι η πολλαπλά αποδεδειγμένη (και στα γκάλοπ), μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων που είναι απογοητευμένη από όσα συμβαίνουν στην πόλη μας.
Είναι όλοι αυτοί που βλέποντας την απάθεια σας, αποφάσισαν να σας γράψουν!
Να σας γράψουν ένα μήνυμα, μια προειδοποίηση, για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον, με αποδέκτες όλους εσάς.
Πριν από τρία περίπου χρόνια, καταφέρατε να αναδείξετε τον Αλέκο Πνευματικό εκλεκτό του Κινήματος για τις δημοτικές εκλογές. Καταφέρατε και τον κάνατε και δήμαρχο της πόλης. Καταφέρατε να ¨ακυρώσετε¨ υποψηφιότητες επτά(7) άλλων συντρόφων σας, πολλοί (αν όχι όλοi) εκ των οποίων, είχαν και εμπειρία και γνώσεις και κυρίως αξία, πολύ μεγαλύτερη του εκλεκτού σας. Καταφέρατε να ¨αποτρέψετε¨ τη υποψηφιότητα Κοτσώνη με την αναγωγή της στις εσωτερικές σας διαφορές (Σημητικός) που σχέση όμως έχουν με την Αθήνα και την κεντρική πολιτική σκηνή και όχι με την Κόρινθο και τον Δήμο. Και ας εμφανίστηκε ως ενωτικός και μόνο με διάθεση προσφοράς. Καταφέρατε ακόμα να μεθοδεύσετε την παρέμβαση ξένου προς τον Νομό(!) βουλευτή, αναγκάζοντας τον κόσμο, τον απλό ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, να δεχθεί την “σοφία” της επιλογής του.

Και μην μας πείτε πως δεν ξέρατε ποιος είναι ο Αλέκος Πνευματικός; Σας ήταν ήδη γνωστός. Γνωρίζατε και το επίπεδο του (δεν το έκρυψε ποτέ) και την πολιτική του τακτική από την εποχή που, ως αντάρτης(!) του ΠΑΣΟΚ, κάθισε στα δημοτικά έδρανα στη θέση του Γ. Ηλιόπουλου. Γνωρίζατε τον κύκλο και τους κολλητούς του, πολλοί εκ των οποίων σήμερα αποτελούν την πλειοψηφική ομάδα του δημοτικού συμβουλίου. Γνωρίζατε ακόμα και τις όποιες σχέσεις του με την Δεξιά, σχέσεις που δεν έχουν να κάνουν με πολιτική διείσδυση στο αντίπαλο χώρο αλλά μόνο με την οπορτουνίστικη θέση του, να γίνει δήμαρχος, πάση θυσία!
Όχι για το ΠΑΣΟΚ, για εσάς, για την πόλη, αλλά για αυτόν και την πολύχρωμη παρέα του.
(Ούτε αυτό το έκρυψε το ξανά-δήλωσε πρόσφατα)

Και δεν βγήκε κανείς από τους “ιθύνοντες”, “καρεκλάτους” της παράταξης να ορθώσει το πολιτικό του ανάστημα και να σταματήσει την κατρακύλα του Κινήματος που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με τα έργα και τις ημέρες του εκλεκτού σας στον Δήμο.
Έργα και ημέρες γνωστές πλέον σε όλο τον Νομό.
Κανείς από τους ιθύνοντες δεν σκέφτηκε το απλό, ποιος είναι αυτός που υποστηρίζουμε; Μήπως μπροστά στο “όραμα” της “άλωσης (τότε) του δήμου”, εθελοτυφλούμε και αντί για καλό κάνουμε κακό και στο Κίνημα και στην πόλη; Μήπως με την επιλογή αυτή αναγκαστούμε κάποτε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και βρεθούμε και υπόλογοι;
Ε λοιπόν Κύριοι ΕΙΣΤΕ υπόλογοι. Αποδεδειγμένα πλέον! Το γνωρίζετε έστω και αν δημόσια δεν θέλετε να το παραδεχθείτε. Σας καταλαβαίνουμε!
Γιατί, μη μας πείτε ότι όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σήμερα, δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν άτομα με πολιτικό κύρος και προσωπικότητα επιπέδου, ικανά και άξια να εκπροσωπήσουν το Κίνημα και να εκτοπίσουν τον Αλέκο και την φάρα του. Ειλικρινά δεν το πιστεύουμε. Αν δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν, τότε απλά παραδέχεστε την ανικανότητα σας και μάλλον θα πρέπει να πάτε σπίτι σας.

Οι Απέναντι
(Συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails