17/6/09

To ΠΑΣΟΚ (Κορίνθου) δεν τολμά (Μέρος Β')



.........Συνεχιζουμε από το Μέρος Α'


Ο τότε Γραμματέας της Νομαρχιακής Γ. Δέδες, φέρει την μεγαλύτερη πολιτική ευθύνη.

Επί των ημερών του, ο εκλεκτός σας, όχι μόνο έτυχε μιας ιδιότυπης πολιτικής ασυλίας για τα πολιτικά του (και άλλα) ολισθήματα αλλά ανδρώθηκε πολιτικά και έγινε και μεγαλο-παράγοντας στο κόμμα, πάντα κάτω από την πολιτική ομπρέλα και την ενεργητική ή παθητική στάση του Γραμματέα. Ο Γ. Δέδες έδειξε πολιτικό νανισμό με σαφή για το Κίνημα αποτελέσματα. Παρέλαβε ένα ΠΑΣΟΚ με δύο βουλευτές που το 2007 έφτασε στον ένα -και αυτό με παρέμβαση του Προέδρου του Κινήματος.

Οι πρώην Βουλευτές Μανωλάκης και Χωρέμης έχουν και αυτοί μερίδιο της ευθύνης για τον εκλεκτό σας. Η προφανής λάθος εκτίμηση τους για τις συνέπειες της εκλογής Πνευματικού στη δημαρχία είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την μη εκλογή τους αλλά και την συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο και σε κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση. Άργησαν πολύ να παραδεχθούν, όχι δημόσια βέβαια, ότι η στήριξη και η παρουσία τους στο εκλογικό κέντρο του Αλέκου ¨ήταν τελικά λάθος¨.
Και να ‘ταν μόνο αυτό. Παρά την ομολογία, συνεχίζουν! Γιατί τι νόημα έχει η επί ώρες συνεύρεση του Α. Μανωλάκη με τον Αλέκο, πρώτο τραπέζι στον Φλοίσβο, την ίδια την ημέρα των ευρωεκλογών; Ωραία εικόνα έδωσε ο π. Βουλευτής και το ΠΑΣΟΚ, στους ψηφοφόρους του!

Πως τα καταφέρατε έτσι Κύριοι του ΠΑΣΟΚ;

Είστε ευχαριστημένοι από την έως τώρα θητεία του εκλεκτού σας; Όταν ο εκλεκτός σας “κινείται στα όρια (!) της νομιμότητας”, όταν διαδηλώνει με τα απορριμματοφόρα ενάντια στο εαυτό του(!) γιατί έχασε τις λύσεις που είχε στο τσεπάκι του(!) για τα σκουπίδια, όταν τσαμπουκαλεύεται με τον Περιφεριάρχη(!) με αποτέλεσμα η πόλη (εμείς δηλαδή) να χάνει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια της, όταν το πρώτο πράγμα που κάνει μετά την εκλογή του είναι να αυξήσει τα δημοτικά τέλη (!) και στην συνέχεια να υλοποιεί κατά γράμμα το πρόγραμμα και τα έργα του π. δημάρχου της Δεξιάς Θωμαϊδη (!) (βλέπε Φλοίσβος, υπόγειο γκαράζ στα Περιβολάκια), όταν απροκάλυπτα στηρίζεται από τον πρώην δήμαρχο με δηλώσεις και ενέσεις δημοτικών συμβούλων(!) όταν δεν του βγαίνουν τα κουκιά. Όταν οι τσακωμοί μεταξύ των μελών της παρέας, δονούν το δημαρχιακό μέγαρο, εκεί που βασιλεύει η αθυροστομία, η μαγκιά, η απαξίωση των θεσμών, νόμων και προσώπων, εσείς είστε ευχαριστημένοι;
Είστε ευχαριστημένοι με το επίπεδο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και τα όσα ακούγονται εκεί μέσα;

Ή μήπως αποδέχεστε την μαγκιά του εκλεκτού σας στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας όπου κάνει ότι του αρέσει και δεν σηκώνει κουβέντα;
Αυτή τη γνώμη είχε το ΠΑΣΟΚ για την διακυβέρνηση της πόλης;
Αυτό ήτανε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ;
Η υλοποίηση του προγράμματος της Ν.Δ;
Αυτός ήταν ο δήμαρχος που θέλατε;
Και έχει το θράσος, αυτός ο εκλεκτός σας, να δηλώνει στην Τζ. Σουκαρά στο Super, ότι μετά την λήξη της θητείας του [στα 8 χρόνια(!) παρακαλώ για να τελειώσει το έργο του(!) και να αποτελειώσει το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει ανώτερους θώκους (!!!) πάντα με το ΠΑΣΟΚ!

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ ξυπνήστε.
Έχετε ανάμεσα σας μία φράξια που σας τρώει τα σπλάχνα. Ένα γκρουπούσκουλο που δηλώνει ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είναι ΠΑΣΟΚ, απλά γιατί δεν έχει αξίες ΠΑΣΟΚ!

Έχει γλώσσα για να σας γλύφει και χέρι για να παίρνει ότι βρει και ότι μπορεί. Μία βδέλλα κολλημένη, χρόνια τώρα, στο σώμα του ΠΑΣΟΚ. Έχετε διεμβολιστεί από την αναξιοκρατία, πράγμα που εξ αντανακλάσεως σας χαρακτηρίζει συνολικά.

Συνεχιζεται......


Οι Απέναντι

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσεις καλα τα λετε συντροφοι αλλα
ποιος ακουει?
ελπίζω ο νεος βουλευτης μας κ.Μπεγλιτης να παρει το μηνυμα....
και να ξεκαθαρισει το τοπίο απο τους καιροσκόπους που δηλωνουν Πασόκοι
αλλα θελει κοτσια.....
τα εχετε?????

Ενας φιλος του Πασόκ που ακομα ελπίζει.......

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Αγαπητέ Φίλε,

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Γιαυτό και γράφουμε ό,τι γράφουμε
Ο βουλευτής οφείλει να το αποδείξει.
Από την πλευρά μας θα του στείλουμε συνοπτικά τις αναρτήσεις μας και τότε δεν θα έχει καμμία δικαιολογία να προβάλλει ότι δεν ήξερε.
Το ίδιο θα κάνουμε και για την Ιπποκράτους.
Και θα δούμε τι θα γίνει.
Τα αποτελέσματα θα τα δούμε όλοι μας.

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας

Στη διάθεσή σας

Ανώνυμος είπε...

Τον Πανουτσόπουλο ξεχάσατε.
Τον κάναμε και Νομαρχιακό.
Αμ' τον Πετρόπουλο;
Στα καφενεία και τα ουζερί κάνει πολιτική.
Μπρρρρρρρρρρ!

Related Posts with Thumbnails