19/10/09

Απορία


Απορία Πολίτη:

- Καλά στην Πεσκάρα θα πάνε α) ο κ.Δήμαρχος ως μαγίστρος β) ο κ.Γαλίκας ως σπεσιαλίστας γ) ο κ.Γκεζερλής ως νονός, ο κ.Λούμπας ως τι θα πάει;
Απαντάμε:
Ο κ. Π. Λούμπας ως γνωστόν είναι δικηγόρος, άρα καμία σχέση με σχέδια πολεοδομικά – κατασκευαστικά κλπ. Ως μετέχων της κλασσικής παιδείας, τα βλέπει κάτι σαν συναρτήσεις και ολοκληρώματα στα μαθηματικά. Άσε που ρωτάει συνέχεια …από πού μπαίνουμε ρε παιδιά; …
Ο κ Π. Λούμπας ως γνωστόν είναι Γαλλομαθής. Άρα τα ιταλικά λίγο η πολύ δεν τα καταλαβαίνει .Όπως δεν τα καταλαβαίνει και ο δήμαρχος. Μήπως πάει –ή του ζητήθηκε να πάει- για συμπαράσταση;
Ο κ. Π. Λούμπας ως γνωστόν μετείχε και στην αξιολόγηση του έργου του Φλοίσβου, όταν αυτό ήταν ακόμα στα σχέδια. Το αποτέλεσμα της θετικής του, τότε γνωμοδότησης, άρα και της αισθητικής του, είναι ορατό και σήμερα δια γυμνού οφθαλμού. Αν επιστρέφοντας από την Πεσκάρα δηλώσει και πάλι την έγκριση του για τον σχεδιασμό … τι να φανταστούμε;
Ο κ. Π. Λούμπας ως γνωστόν έχει πολλές παραστάσεις από το εξωτερικό. Αν προσθέσουμε και την πιο πρόσφατη στις Αραβικές χώρες - όπου πάλι μαζί με τον δήμαρχο (sic)- επισκέφτηκε, να υποθέσουμε ότι το μόνο που μένει για την ολοκλήρωση (αισθητικά) της εικόνας είναι κάποια πιο νέα καμπαρτίνα ή κάτι σε …ψώνια τέλος πάντων;
Κύριε Λούμπα, προσοχή. Τα αλντέντε μακαρόνια δεν αρέσουν σε όλους και γκιόσα στην Πεσκάρα μάλλον δεν θα βρείτε! Καλά χαζέματα και καλά ψώνια!

-- Oι Απέναντι

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασίμης είναι δημόσιος υπάλληλος και τα ταξίδια του τα πληρώνει το πανεπιστήμιο. Ο Λούμπας είναι δημοτικός σύμβουλος και τα ταξίδια του τα πληρώνει ο δήμος.

Ο Κασίμης ήξερε Κορεάτικα όταν πήγε στη Κορέα; Ελεος !

Να μη συζητήσουμε την αισθητική των ανθρώπων της Κίνησης Πολιτών γιατί αν κρίνουμε από τα ρούχα τους, μπορούμε να φανταστούμε τι θα έφτιαχναν στη πόλη.

Εγώ ως νέος άνθρωπος που δεν ξέρω πολλά από πολιτική νομίζω ότι αδικείτε τον κ. Λούμπα διότι είναι ο μόνος που μπορεί να φτιάξει τη πόλη μας. Το γεγονός ότι για το καλό της πόλης ταξιδεύει μαζί με τον Πνευματικό δείχνει πόσο ευπατρίδης είναι και αποδεικνύει ότι μπορεί ως αυριανός δήμαρχος να ενώσει όλους τους Κορίνθιους.

Ιωάννης από Ποσειδωνία

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Λούμπας δεν έχει πάει 20 ταξίδια όπως άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Με τον κ. Λούμπα το ταξίδι πιάνει τόπο ρε παιδιά. Τον άνθρωπο τον ξέρω από τη τηλεόραση και φαίνεται κύριος.

Ενας απλός πολίτης από τα Εξαμίλια

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ο Θωμαίδης δεν άκουσε τις προτάσεις του κ. Λούμπα, αλλιώς ο Φλοίσβος θα ήταν πιο όμορφος. Και τώρα δηλαδή δεν είναι τόσο κακός αλλά γνωρίζω ότι ο κ. Λούμπας είχε κάνει φοβερές προτάσεις αλλά δεν το λέει δημόσια να μην εκθέσει τον Θωμαίδη.

Νομίζω ότι αυτή τη λεπτότητα πρέπει να την αναγνωρίσουμε όλοι.

Γιώργος από Τσακώνικα

Ανώνυμος είπε...

O Ιωάννης από Ποσειδωνία είναι ένας απλός πολίτης από τα Εξαμίλια, που πολλές φορές τριχάζεται και νομίζει ότι τον λένε Γιώργο και είναι από τα Τσακώνικα.
Έχετε πλάκα εσείς οι Κορίνθιοι...

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Εμείς της Κορινθίων Πολιτείας είμαστε υπερ της δικής σας έκφρασης και γι'αυτό και δεν παρεμβαίνουμε συχνά.
Σήμερα όμως θέλουμε να τοποθετηθούμε επί των σχολίων - ελπίζοντας πως το ίδιο θα κάνουν και οι συντάκτες Απέναντι-
1)Πιστεύουμε ότι το ρούχο δεν κάνει τον άνθρωπο και κατά συνέπεια
δεν μπορούμε να στοιχίζουμε τους ανθρώπους σύμφωνα με τα ρούχα που φοράνε αλλά σύμφωνα με το τι μυαλό κουβαλάνε
2)Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Κασίμης ομιλεί την Κορεατική.'Ισως...
Συνήθως η γλώσσα εργασίας των διεθνών συνεδρίων είναι στην αγγλική και τα έξοδα των προσκεκλημένων συνέδρων-ομιλητών καλύπτονται από τον διοργανωτή.
3)Δεν ασχολούμαστε με τις ενδυματολογικές επιλογές κανενός και δη της Κίνησης Πολιτών όπου και πάλι ισχύει το 1)
4) Αν υποθέσουμε ότι ο κ.Λούμπας είναι πραγματι '' το κάτι άλλο'' ούτε ενδυματολογικά δεν ταιριάζει με τον Α. Πνευματικό.Πολύ περισσότερο δε ιδεολογικά, αισθητικά, κοινωνικά.
5)Και μιας και μας δώσατε την ιδέα θα προσπαθήσουμε να συνθέσουμε ανάρτηση με θέμα τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των αιρετών.
6)Αυτή η ''Τσακώνικη λεπτότητα'' πάει την πόλη πίσω.Να μην εκθέσουμε κανέναν, να μην θίξουμε κανένα, και πάει λέγοντας.
7)'Εστω μια φορά μετά από τόσα ταξίδια, ας μας κάνουν οι αιρετοί έναν απολογισμό - τι είδαν, τι τους άρεσε, τι θα ήθελαν να εφαρμόσουν στην πόλη-
8) Με κώνους από το Λουτράκι, με μαγκιές από τη Μπαθαρίστρα και ταχυδακτυλουργικά της Κουτουμάτσας πόλη δεν γίνεται. Τζάμπα λεφτά

Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Πάνο Λούμπα σε παρακαλώ αποφάσισε ποιός είσαι.

Ι. Ιωάννης από Ποσειδωνία;
II. Ενας απλός πολίτης από τα Εξαμίλια;
III. Γιώργος από Τσακώνικα;

Α) Ως απλός χρήστης Internet απο όσα έχω δεί στα blogs να γράφεις σχόλια σε αρκετή απόσταση χρονική για να μην καρφώνεσε και με διαφορετικό είδος γραφής.

Β) Να μην υπογράφεις με τον ίδιο τρόπο 2 γραμμές κάτω να δίνεις ψέυτικο όνομα για να δείξεις ότι έχεις διασυνδέσεις με τον Καποδίστρια 2.


Θαμώνας Κέντρου Δήμου Άσσου-Λεχαίου

Ανώνυμος είπε...

A ρε Λούμπα ευπατρίδη και ενωτικέ πόσο σε αγαπάμε!!! Τα ταξίδια σου σίγουρα πιάνουν τόπο (δεν ξέρουμε ποιόν ακριβώς αλλά ... πιάνουν! Ρε μεγάλε έκανες και προτάσεις στον Θωμαϊδη και δεν το έχεις πεί; Πότε; τω καιρό εκείνο ή πρόσφατα μετά την ολοκλήρωση του έργου. Το ρωτάμε αυτό γιατί εμείς άλλα ξέρουμε. Ότι δεν κατάλαβες για το πιατομάνι και άλλα τινά! Τώρα αν η τηλεόραση κάνει κυρίους ... άσε καλύτερα. Πράγματι έχετε πλάκα εσείς οι Κορίνθιοι
Λουμπικός ...ως το κόκαλο!

Ανώνυμος είπε...

egw pali blepw oti oloi sas den eiste asxetoi.
Egw san aplos politis den kserw ola ayta poy kserete eseis.
Oyte an o Loumpas ekane protaseis ston Thomaidi, oyte pote tis ekane, oute giati tis ekane, alla oute kai ta ypoloipa poy anaferete.
Eseis an eiste aploi polites poy grafete, pws ta mathenete? mpainete sto dhmarxeio, mpainete sto grafeio tou? mpainete sto spiti tou?
apo pou ta briskete ola ayta?
Giati emeis oi aploi pragmatika polites den gnwrizoyme tipota apo ola ayta.
Tha hthela mia apantisi.
kai den mas endiaferoun oyte ti forate, oyte ti milate, oyte pou pate......
Kalo gia thn poli mas mporeite na kanete? an nai kalws, an oxi phgainte apo kei pou hrthate kai mhn ksanagyrisete.....!!!!!!!

THAMONAS TOY EAYTOY MOY.

Related Posts with Thumbnails