20/10/09

Για να μην ξεχνιόμαστε

Μετάφραση : Για πολλούς αυτό είναι απλά λάσπη


για εμάς ....είναι τέχνη.

Στην Ελένη ή τον Απλό Πολίτη από το ΞαμιλοΤσακωνικοΞυλοκεριζόκεντρο


Ξαναδιαβάστε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ και ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ για να λάβετε τις ίδιες απαντήσεις !

Ουδέποτε από αυτό το ιστολόγιο υπήρξαμε κακοήθεις.
Με χιούμορ κυρίως προσπαθούμε να παλέψουμε την πραγματικότητα και σίγουρα δεν υβρίζουμε. Απορούμε μεν , ερωτούμε δε!'Έτσι επιλέξαμε, έτσι μιλάμε μεταξύ μας, έτσι σκεφτόμαστε φωναχτά.
Το αν έχουμε πετύχει κάτι το ξέρετε ήδη από τις αναδημοσιεύσεις των αναρτήσεων μας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. De gustibus...
Και όπως έχουμε ξαναπεί τη γνώμη μας θα τη λέμε το ίδιο ανώνυμα όπως και εσείς γιατί εμείς δεν ζητάμε δελτίο ταυτότητας αλλά τον ελεύθερο λόγο σας και τη δημιουργική σκέψη σας.
Ξεκολλήστε από ''το ποιος λέει τι'' και περάστε στο ''τι σας λέει''
Αυτή η πόλη είναι θύμα του κουτσομπολιού που αναπαράγει στα καφενεία και στα ορθάδικα.'Ετσι βολεύει έτσι συμφέρει.
Αντί να επαναστατήσετε για το χοντρό δούλεμα που τρώμε τόσα χρόνια, για τα τοπικά σκάνδαλα, για το χάλι της πόλης μας και του νομού, για τα χάλια της πολιτικής , για τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων , τις ομηρίες των πολιτών μετατοπίζετε την κουβέντα όντως σε επίπεδο κομμωτηρίου -είναι καλός χώρος για ψυχοθεραπεία παρεμπιπτόντως- και καφενείου.
Κλείνοντας και στο επίπεδο που μας αφορά σαν Κορινθίων Βίος και Πολιτεία σας υπενθυμίζουμε ότι θέτουμε πολιτικά ζητήματα και ''ουχί προσωπικά'' διότι δυστυχώς ή ευτυχώς όποιος εμπλέκεται στα κοινά εκτίθεται ταυτόχρονα πολιτικά σε σχέση με τις όποιες επιλογές του.
Αν μπορείτε να κάνετε το διαχωρισμό θα απεμπλακείτε από την τροχοπέδη που σας στερεί την δημιουργία και θα δείτε με καθαρότερη ματιά τα πράγματα.
Και μια υπενθύμιση ακόμα: Με τον Καποδίστρια 2 αλλάζουν τα πράγματα και ίσως η Κίνηση Πολιτών, ο Χ. Κασίμης και οι ''κακοντυμένοι' φίλοι του να μην υπάρχουν στο προσκήνιο.
Εμείς θα είμαστε εδώ σίγουρα - άμα είμαστε γεροί βάβαια- και θα γράφουμε ακόμα τα δικά μας φιλοσοφικά - πολιτικά- χιουμοριστικά και άλλα κείμενα, γιατί μας αρέσει να γράφουμε, να διαβάζουμε και να ακούμε και να αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνει το διαδίκτυο.
Α! και κάτι άλλο... ξέρουμε και από υπολογιστές λιγουλάκι , διαβάζουμε νευρικότητα και ιταλικά αλλά δεν είμαστε μαρτυριάρηδες. Κρατάμε μυστικό γκαραντί λόγω αρχών και δεν ''δίνουμε'' κανέναν.'Οποια ομάδα ή μεμονωμένο άτομο θέλει να κάνει αναρτήσεις εδώ επώνυμα ή ανώνυμα είναι ευπρόσδεκτοι.


Καλημερίζουμε Χαρούμενα γιατί η μέρα είναι όμορφη σήμερα

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία
Τσούρμο (του Ουράνιου Τόξου)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails