28/3/10

Σχόλια που λάβαμε για το 1ο ΕΠΑΛ Κορίνθου


                                           Κωδικός ημερομηνίας :   3 ημ μΥΜΠΕΓ  (δείτε στο τέλος)
Σχόλιο 1ο

Διόρθωση σχετικά με το άρθρο σας για τις δηλώσεις του κου Μπεγλίτη


Καλημερα σας. Ευχαριστουμε που ασχολειστε και εσεις με το θεμας μας τοσο καιρο.


Θελω απλα να επισημανω κατι. Ναι μεν το σχολειο δεν ειναι απογευματινο, αλλα το 25% των παιδιων που φοιτουν εκει, οντως εργαζονται απογευματινες ωρες για βιοποριστικους λογους. Αυτο αναφεραμε στον υπουργο, θιγοντας με αυτο τον τροπο και εναν απο τους λογους που αντιδρασαμε και αποριψαμε αμεσα την λυση που προτεινε ο Κος Λουμανης τον Ιανουαριου και που δεν ηταν αλλη απο το να συστεγαστει το σχολειο με αλλο της πολης, λειτουργωντας ομως σε απογευματινη βαση!

Αλλωστε καθε φορα που μιλησαμε μαζι του, την ιδια δηλωση εκανε. Αν θελετε να αλλαξετε, να πανε απογευμα. Εγω αυτη την λυση δινω. Την ερμηνεια και τον σχολιασμο αυτης της απολυτης στασης, σε καθε ενα που ζηταει την μεταστεγαση του ΕΠΑΛ, τον αφηνω σε εσας!

Δεν θελω καν να σχολιασω τις απαντησεις του ιδιου, οσο και του σχολικου συμβουλου Κου Κωτσακη επι του πως βλεπουν το θεμα των εργαζομενων μαθητων!

Ενδεικτικα μονο θα αναφερω πως ο κος Κωτσακης , σε συνελευση με τον συλλογο των καθηγητων, των γονεων και του δεκαπενταμελους με θεμα την καλυψη των χαμενων ωρων απο την καταληψη, δηλωσε ευθαρσως πως οποιος θελει να δουλευει και δεν μπορει να ερχεται απογευμα, να αλλαξει σχολειο και να παει σε εσπερινο η νυχτερινο!!

Ευχαριστω

Κατερινα Γιαννατου

Μητερα μαθητριας του 1ου ΕΠΑΛ
 
(Η επιστολή δημοσίευται όπως τη λάβαμε)
Απάντηση δική μας:
Εμείς γνωρίζουμε πως το ΕΠΑΛ είναι ημερήσιο αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιοί μαθητές εργάζονται.'Οπως και να έχει το πράγμα ο κάθε μαθητής έχει δικαίωμα στη μόρφωση σε αξιοπρεπές κτίριο είτε δουλεύει είτε όχι.
Ευχαριστούμε για την επισήμανση και τις περεταίρω πληροορίες.
 
 
Σχόλιο 2ο
 
Από τον μόνιμο σχολιαστή που επιμένει να απευθύνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
 
''Καλημέρα Μ....... Καλό το ΕΠΑΛ αλλά πάλι σου βγήκε η εμπάθεια στον Αλέκο. ''
 
Απάντηση δική μας:
 
Μας αρέσει που σου άρεσε. Καμμία εμπάθεια στον κύριο Δήμαρχο. Τα έχουν κάνει άλλοι πριν από αυτόν και αυτός  απλά συντηρεί την πεπατημένη.Τα κάνει και η Νομαρχία κατά κόρον αλλά δεν μπορεί να βρει κτίριο για το ΕΠΑΛ. Ο δήμαρχος δεν είναι φίλος του υπουργού; Το γραφείο τύπου του δημάρχου δεν αναφέρθηκε σε ''οργασμό έργων '' για το 2009 και 2010.Γράφουμε κάτι που δεν ισχύει, δεν έγινε ή δεν γράτηκε; Ας το διαψεύσει ο υπουργός για να μάθουμε και να μην το αναέρουμε πάλι στη  φιλία του με τον κύριο δήμαρχο..
Φίλε, το όνομα που γράφεις ξέχνα το καλύτερα. Μήπως έχεις εσύ εμπάθεια ή κόλημα τελικά;
Σ' ευχαριστούμε  πάντως που μας διαβάζεις. Αλλά κοίτα να μην μας μπλέχεις.Τη συγκεριμένη ανάρτηση την έγραψε ο Παύλος (οΤσακωνίτης). 'Αμα θές γράψε κάτι δικό σου να το δημοσιεύσουμε.
 
 
Σχόλιο 3ο (ιδιωτικό  αλλά δημοσιεύσιμο) από τους Αρμονίστας
 
''Ξέμεινε το οι μπροστά από την υπόσχεση στον τίτλο της ανάρτησης. Όχι ότι είναι σημαντικό, αλλά μιας και είναι σημαντική η ανάρτηση και θα την ξαναχρειαστούμε σίγουρα στο μέλλον και για το αισθητικό του τίτλου, αλλάξτε το. * και μιας θα το κάνετε τον κόπο, βάλτε και ένα π στο Εμείς έχουμε να μετράμε μέρες αό
Καλό μεσημέρι...''
Αγαπητοί  Αρμονικοί,

Ευχαριστούμε πολυυυυυυυυυυυ!
Διορθώσαμε αν και καθυστερημένα. Πάθαμε ήττα χτες με τον σκληρό. Το πληκτρολόγιο την έπαθε χοντρά. Αμα λείπει Φ ή Π είναι από αυτό.Θέλαμε και να γράψουμε αλλά .... Λάθη  πολλά  ...ευτυχώς.... αλλιώς θα είμαστε ΤΕΛΕΙΟΙ!!

Προσοχή
Πέρασαν ήδη 3 μέρες και πάμε για την τέταρτη δηλαδή  έχουμε 3 ημ μΥΜΠΕΓ (3 ημέρες μετά την υπόσχεση Μπεγλίτη) Αυτός θα είναι ο κωδικός ημερομηνίας σε όλες μας τις αναρτήσεις  από τώρα


'Αντε Καλό Βράδυ


Εμείς και εμείς

3 σχόλια:

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

Εχει γινει ήδη από τη Νομαρχία από 18 Μαρτίου επαναδιακήρυξη για τη στέγαση του 1ου ΕΠΑΛ. Οι προσφορές προβλέπεται να κατατεθούν μέχρι την 12η Απριλίου. Επομένως οι κορώνες του υπουργού είναι για κατανάλωση από το φιλοθεάμον κοινό.
Αρκεί βέβαια το κτίριο να μη γέρνει όπως το υποβρύχιο.
Πανταζής B.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο κ. Πανταζής γνωρίζει ποιοί επιχειρούσαν να πάρουν τη δουλειά με ανάθεση λόγω κομματικής σχέσης με τη Νομαρχία; Αν ξέρει, ας μας πει λόγω ειδικότητας.

Ευχαριστώ

ΓΠ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε πρόβλημα ούτε κόλημα με τη Μ... ρε παιδιά. Θα τη λέμε Κατίνα από δω και πέρα ώστε να μην έχετε πρόβλημα και να δημοσιεύετε τα σχόλιά μας. Τον επικεφαλής θα τον λέμε Ζαχαρία. Αμα δεν ακούγεται άλλη άποψη εδώ μέσα θα σας διαβάζουν μόνο οι δικοί σας και ο εκδότης. Σύμφωνοι;

Related Posts with Thumbnails