20/3/10

Ας έχουν το νου τους οι πολίτες


Τίτλος άρθρου που λάβαμε πέρσι  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΕΔΩ  στις 17/3/09 από τον κ. Λεωνίδα Φωτιάδη συνοδευόμενο από ένα άλλο αρχείο pdf  ΕΔΩ με τίτλο ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ.(πρόταση Αλαβέρα)
Εξετάζοντας  το αρχείο που είχαμε φυλάξει  δεν βρίσκουμε καμία διαφορά μεταξύ  του δικού μας και αυτού που έχει αναρτήσει η Κίνηση Πολιτών , που στη συνέχεια δέχτηκε τα πυρά του κ. Λ.Κωστάρα για πολιτική αναξιοπιστία ένα σωρό σάλτσες και υποθέσεις.
Προβαίνουμε σε αυτή τη δήλωση γιατί δεν γουστάρουμε λουμπινιές εις βάρος κανενός όταν υπάρχουν στοιχεία και το γνωρίζουν αυτοί που τα έχουν.
Το θυμόσαστε  το μήνυμα που μας στείλατε κ.Φωτιάδη;
Αν θέλετε δημοσιεύουμε ΚΑΙ την απάντησή μας τότε.
Το ίδιο μπορούν να βεβαιώσουν και οι συν-μπλογκερς που έλαβαν το ίδιο μήνυμα.
Ίσως να  μην το έχουν φυλάξει. Εμείς το είχαμε για να το μελετήσουμε γιατί από ανακυκλωτικά είμαστε σκράπες.Από τότε μελετήσαμε την πρόταση Αλαβέρα και σας ευχαριστούμε που μας τη στείλατε. Ήταν  πολύ χρήσιμο κείμενο για όποιον θέλει να έχει μια ιδέα.
Πήραμε το pdf  σελίδα σελίδα συγκρίναμε και καταλήξαμε:
Η Κίνηση Πολιτών δεν αλλοίωσε το κείμενο της πρότασης του κ. Αλαβέρα.
Κύριε Λάμπρο βάλε θερμόμετρο!!
Σε είχαμε πολύ συμπαθήσει με την Αϊτή, αλλά όχι τέτοια. Δεν είναι σωστό.
Τα σκουπίδια ακόμα εδώ είναι όμως. Και τα σκατά στους Αγίους Θεόδωρους ανεξέλεγκτα, και η λάσπη του βιολογικού που κυλάει πάνω στα Γεράνεια.
Δεν βρέθηκε λύση και βαλθήκατε να φάτε τα συκώτια σας;
Σε τι ωφελεί , ενεργοί μας πολίτες;
Αντί να βοηθιέστε τρωγόσαστε!!
Ας έχουν το νου τους οι πολίτες !!

Με καθυστέρηση ενός έτους, καλά είναι.
Ας έχουν το νου τους!

ΥΓ1:Η υπόλοιπη αντιπολίτευση, που όπως φαίνεται έχει  στα χέρια της την πρόταση Αλαβέρα, γιατί σωπαίνει όταν διαβάζει  τόσα  και ακούει άλλα τόσα; Δεν θα πάρει θέση;
ΥΓ2: Ακόμα και αν ο κ. Αλαβέρας  ή η Κίνηση  Πολιτών είχαν αλλάξει θέση και τώρα υποστηρίζουν την ολοκληρωμένη διαχείριση  αντι για την καύση είναι καλό ή κακό; Δεν μπορεί κανένας να αναθεωρήσει απόψεις σε αυτό τον τόπο, όταν  η αλλαγή είναι προς το καλύτερο; Εδώ άλλαξε άποψη ο δήμαρχος μέσα σε μια μέρα  και δεν μας πείραξε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails