17/3/10

Σφεντονιές & Σφεντονιστές


Οι παρακάτω, αυτούσιοι σχολιασμοί, είναι από άρθρο της Σφεντόνας, για ότι συνέβη στα Αθίκια την Κυριακή που πέρασε!

Μαρτίου 16th, 2010
ΣΧΟΛΙΟ 1
Τι λέει ρε το μουρλαμένο ο Καντάφι! Να πάμε εμείς οι Κορίνθιοι στα χωριά μας;;;;
Και στην Κόρινθο να μείνουν οι Μπερμπατιώτες;;; Για κοίτα ρε που ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!
Καλά τόσο μαλ…… είμαστε εμείς οι Κορίνθιοι που τον κάναμε και δήμαρχο;
Δεν είχαμε έναν Κορίνθιο και όχι ψυχοπαθή να κάνουμε δήμαρχο;;;
Ντροπή μας ρεεεεεεε
Δ.

ΣΧΟΛΙΟ 2
Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου τα πράγματα έχουν γίνει επικίνδυνα για την πόλη μας την Κόρινθο.
Ένας αψυχολόγητος δήμαρχος που ισοπεδώνει τα πάντα γύρω του με πρώτους τους συνεργάτες του, που κάνει του κεφαλιού του και δεν ακούει ούτε και συμβουλεύεται κανέναν, είναι αν μη τι άλλο “καρμανιόλα” για την πόλη. Όνομα και πράγμα Καντάφι!
Ώρα να αναλάβουν δράση οι πραγματικοί Κορίνθιοι!
Β.


ΣΧΟΛΙΟ 3
Παιδιά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας.
Η πόλη μας δεν μπορεί να πάει μπροστά με αυτή τη μέτρια και προβληματική ομαδούλα που την διοικεί. Με αυτή την κακομοιριά και την μιζέρια! Με αυτή την εσωστρέφεια και με κυκλοθυμικούς “ηγέτες”.
Δεν είναι δυνατόν ασήμαντοι δημόσιοι υπάλληλοι, άνθρωποι αγράμματοι και χωρίς κουλτούρα και άνθρωποι σαν τον Δημητράκη να κυβερνάνε την πόλη!
Ούτε και η αντιπολίτευση μέχρι σήμερα έχει κάνει το καλλίτερο δυνατό για να πείσει. Πρέπει να στρατευτούν άξιοι, ικανοί και έντιμοι Κορίνθιοι που αγαπάνε την πόλη μας για να προσφέρουν. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί που, απογοητευμένοι από τις κομματικές και άλλες σκοπιμότητες, συνειδητά μένουν στο περιθώριο! Αν αγαπάμε όμως πραγματικά την Κόρινθο τώρα είναι η κρίσιμη ώρα για συστράτευση!
Τον Αλέκο τον γνωρίζω από μικρό. Είναι πολύ λίγος για να είναι δήμαρχος στην πόλη μας! Το αξίωμα αυτό θέλει άνθρωπο με ηγετικές ικανότητες και άρχοντα! Αυτός είναι μίζερος και τσακώνεται με τον ίδιο του τον εαυτό! Απλά μπορεί να είναι καλός για να διοικήσει το ΚΤΕΟ αλλά όχι την πόλη μας!!!
Π.

Τώρα εμείς τι να πούμε;
Να πούμε ότι αυτά συμβαίνουν στην Λ.Δ. της Τζουμανχιρίας;
Να πούμε το ''άξιζες τα κι έπαθες τα'';
Ή να σταθούμε στο ότι όντως εμείς, ο απλός κόσμος αυτής της περήφανης πόλης που λέγεται Κόρινθος , δεν αξίζουμε τέτοιο πρώτο πολίτη;
Μπράβο στον κ.Λούμπα που χρησιμοποιεί ανοιχτά και απροκάλυπτα τον όρο ΨΕΥΤΗΣ!
Όχι κ.Κασίμη, δεν πρέπει να σέβεστε πια τον θεσμό του δημάρχου όταν ο φέρων τον θεσμό τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ανυποληψίας. Απελευθερωθείτε!
Κύριε Γιώτη εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Καλά πάμε;

Στη Σφεντόνα επίσης δημοσίευονται ΕΔΩ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του μπλογκ που σε περίληψη  του  ο Λ. Γιαννιδάκης αναφέρει:
''Στο πρώτο ερώτημα αν οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι από τα πρώτα δείγματα λειτουργίας των πεζοδρομήσεων τα πράγματα εδώ δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένα. Ένα σημαντικό ποσοστό του 47% δηλώνει πως δεν είναι ευχαριστημένο , ένα 37% δηλώνει πως είναι ευχαριστημένο και το 16% δηλώνει έτσι κι έτσι!


Υπάρχει σαφής επιλογή των πολιτών στο θέμα του υπόγειου πάρκινγκ στα περιβολάκια αλλά όχι με υπερβολικά ποσοστά. Συγκεκριμένα το 55% λέει όχι στη κατασκευή του πάρκινγκ και το 45% λέει ναι.

Όμως οι προτιμήσεις των πολιτών είναι σαφέστατες και σε μεγάλη πλειοψηφία στα άλλα δύο ερωτήματα. Συγκεκριμένα στο ερώτημα αν επιθυμούν να διατηρηθεί και να ανακατασκευασθεί η δημοτική αγορά της πόλης το 60% συμφωνεί και μόνο το 40% θέλει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί καινούργια.

Επίσης στο ερώτημα αν προτιμούν την Εθνικής Αντίστασης ως πεζόδρομο συμφωνεί μόνο το 38% ενώ το 62% λέει πως θέλει τον δρόμο ως ήπιας κυκλοφορίας.''

Εδώ τι να πούμε;
'Οτι σωστά η δημοτική αρχή προχώρησε στα συγκεκριμένα έργα;
'Οτι έχει  με το μέρος της την πλειοψηφία των πολιτών;
Ότι το δείγμα των 1370 πολιτών δεν αποτελεί δείγμα;
'Οτι η δημοτική αρχή έκανε δικό της δημοψήφισμα και κατέληξε;
'Οτι η ''Πορεία Ευθύνης''έχει φαντασιώσεις  περί ''συντριπτικής πλειοψηφίας'' των Κορινθίων που ''αγκαλιάζουν'' την κάθε  επιλογή της;
Πείτε μας  και θα το πούμε και εμείς.
Γιατί έχουμε αρχίσει και τα χάααααααανουμε.

Οι Απέναντι



Oι Απέναντι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails