16/4/10

AΡΙΣΤΕΙΟΝ

Απονέμεται από το παρόν ιστολόγιον εις τον ευγενέστατον ευπατρίδην
Ιωάννην Ανδρέου,
 Αντιδήμαχρον Κορίνθου
 επί θητείας Αλεξάνδρου Πνευματικού
 2006-2010
Ο επιφανής ούτος ανήρ  επέδειξεν απαράμλλην ανδρείαν και τόλμην ίνα επιλύσει τα μείζονα προβλήματα του δήμου  και της υπηρεσίας της οποίας  προίσταται   ως υφιστάμενος του ετέρου  πεφωτισμένου ανδρός.
Η κορωνίς της δημιουργικής αλλά συνάμα  ηρωικής θητείας του  εν τω Δήμω  είναι το ακόλουθον πόνημα:

Διότι εχρειάσθη να ελευθερώσει την κεντρικήν οδόν Κύπρου από εχθρικάς κεραμοκατασκευάς  φέρουσας δενδρύλια  μετά χώματος και  καλώντας τον διοικητικόν στρατόν το έπραξε με την πέννα του και μόνον. Ιδού και αι εχθρικαί δυνάμεις:



Αέρααααααααααα ήτο το σύνθημα της εφόδου!!!!
Αέρα  ω Κορίνθιοι άνδρες!!!

Δια  επί πλέον πληροφορίας  η ανιστόρησις ανήκει στον κ. Λάμπρο Κωστάρα και στο κ.Διογένη Ιωάννου Λάμπρου ΕΔΩ   δια τους οποίους δεν έχουμε αριστείον  πλην όμως διαθέτουμε ευωδίας ανθέων και τα θερμάς ευχαριστίας μας .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρέντα έχετε στο Βίο;
Πολύ καλό!

Νίκος

ioanna είπε...

Μα καλά είναι σοβαροί; Τους ενόχλησαν οι γλάστρες και όχι τα τραπεζοκαθίσματα και κάθε λογής εμπορεύματα που έχουν κάνει κατάληψη στους πεζοδρόμους; Για να μην αναφέρω τα αυτοκίνητα που είναι μονίμως παρκαρισμένα εκεί.

Ανώνυμος είπε...

αν αποφάσισαν να ασχοληθούν με ζαρντινιέρες ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσουν από πιο τρανταχτές περιπτώσεις πχ ζαχαροπλαστείο που τοποθέτησε μεγάλου μεγέθους ζαρντινιέρες δεξιά κ αριστερά από τα τραπεζάκια που έβγαλε στον πεζόδρομο για να οριοθετήσει το χώρο (του;) και να εμποδίζεται η διέλευση των πεζών

Related Posts with Thumbnails