7/5/10

Τσαου Τσίου……. σε τσακώσανε



Η πληροφορία είναι έγκυρη, διασταυρωμένη και υπάρχουν φωτογραφίες από κινητό.


Μας κάνει εντύπωση που δεν την είδαμε σε κανένα μπλογκ, σε καμιά εφημερίδα σε κανένα δελτίο.

Διότι θα είχε ενδιαφέρον οι πολίτες να γνωρίζουν ποια είναι η συμπεριφορά των ‘’κυρίων με τα τζιπ’’απέναντι στις αρχές.

Ο εν λόγω κύριος (Τσαου Τσιου ) κυκλοφορεί από χρόνια με πολυτελές (τεθωρακισμένο;) τζιπ χωρίς πινακίδες. Το παρκάρει όπου γουστάρει στο κέντρο της πόλης. Διατηρεί γνωστή επιχείρηση ‘’Τσικ του τσικ’’ που ρυπαίνει και ταλαιπωρεί τους άμοιρους κάτοικους των περιοχών της Άνω Κορίνθου. Στην Κόρινθο παίρνουμε το άρωμά της. Η υπόθεσή  του είναι πολύ παλιά, από νομαρχίας Μανωλάκη και βάλε, βρίσκεται από εποχής Θωμαίδη στα δικαστήρια  από τους κατοίκους αλλά οι αναβολές διαδέχονται η μία την άλλη.  Μάλιστα είχε γίνει και μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας από τους κατοίκους πριν τρία χρόνια  στη  Νομαρχία. Ψήφισμα είχε παραλάβει η  τότε Αντι-Νομάρχης κυρία Κοντονή διότι ο Νομάρχης έλειπε.
Για τα ευεργετήματα του εν λόγω κυρίου και της επιχείρησης του  στην τοπική κοινωνία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του τράβηξε και μια βράβευση για να μπορεί να έχει καλύτερη τύχη με τα πακέτα του ΕΣΠΑ ε κύριε Πρόεδρε;
Αυτά σαν παρένθεση.

Τώρα τα πρόσφατα κατορθώματα, τα προχτεσινά:

Στην περιοχή Ισθμίων βόλταρε ο κύριος με τη τζιπάρα του και τον σταμάτησε η τροχαία. Όπως και άλλους πολίτες
'Αδεια- δίπλωμα κλπ.
Του έκοψαν μια κλήση γιατί δεν είχε πινακίδες και ο κύριος με προκλητικό ύφος λέει:

‘’Γράψε με, εγώ θα την σβήσω»
‘Ετσι έχει μάθει.Να σβήνει τις κλήσεις.

Στη συνέχεια ''αγρίεψε'' το όργανο και του πρόσθεσε κάτι παραπάνω παραβάσεις που διαπίστωσε.

Του επιδόθηκε διπλότυπο το οποίο ο ‘’ κύριος’’ προκλητικά τσαλάκωσε και πέταξε πάνω στο παρ-μπριτζ του αυτοκινήτου του, πολύ εκνευρισμένος.

Υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες  γι' αυτό.

Αυτό το είδος πολίτη είναι ‘’ παλαιολιθικής εποχής μουσειακό είδος ‘’ και διαφυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού από τους κρατούντες σε όλα τα συρτάρια της Νομαρχίας, της Δ/σης Βιομηχανίας, Υγείας και της Δημαρχίας. Βραβεύεται κιόλας με τιμές και παιάνες.


Και επειδή εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με τα συγκοινωνούντα δοχεία των Κορινθιακών μπλογκς που ασχολούνται με τα πίτουρα αλλά χάνουν την ουσία, λέμε αλήθειες μήπως και ανοίξουν τα μάτια σας.


Ευχόμαστε τέλος να μην πάρει δυσμενή μετάθεση   αστυνομικός  που έδωσε την κλήση στον΄’’κύριο’’

Αυτή η κοινωνία είμαστε, αυτούς  αναδεικνύουμε, αυτούς ανεχόμαστε  είτε γιατί ξέρουμε και δεν μιλάμε είτε γιατί δεν ξέρουμε επειδή δεν συμμετέχουμε στην κοινή ζωή μας.
Γιατί απορούμε για τα χάλια της χώρας μας;



    
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails