12/11/10

Οφειλόμενη απάντηση

Η αλήθεια είναι πως είμαστε λίγο τεμπελάκηδες ως προς την κινητικότητα του σώματος.
Στο μυαλό όμως...Και χρωστάμε μια απάντηση στην κα Τζένη που μας στόλισε αναιτιολόγητα τις προάλλες για την ανάρτηση που κάναμε.Αφήσαμε να περάσουν και οι εκλογές.
Είναι φανερό κα Τζένη μας πως χάσατε την ψυχραιμία σας! Για αυτό και μετά τις λογικές ακροβασίες, περάσατε σε λογικό αλαλούμ! Μιλάμε για τα περί κίνησης – Κίνησης, τα περί επωνύμων αντιφρονούντων (sic), σε συνδυασμό με το αλήτικη συμπεριφορά, το θράσος και το γελοίε κονδυλοφόρε !!! Έκπληξη μας προκάλεσε και η δική σας «υπερ-κινη-κινητικότητα» και η εμπλοκή Κασίμη. Δυο … σε ξένο αχυρώνα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Το ξαναλέμε κα Τζένη μας, για όσους «δεν συνεμορφώθηκαν προς τα υποδείξεις» σας και για όσους δεν έτυχε να διαβάσουν και τις δικές μας αράδες. Είστε πολύ όμορφη γυναίκα για να σας στεναχωρήσουμε!
Πως; Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε; Για αυτό και δεν απαντάτε στην ουσία των όσων λέμε αλλά στέκεστε με μια εκρηκτική υπερευαισθησία στην υποψία ότι σας πετάμε λάσπη; Εμείς λάσπη δεν πετάμε! Εσείς, δεν έχετε ακούσει τίποτα, για αυτό που όλοι οι Κορίνθιοι συζητούν, την στενή «σχέση» του καναλιού σας (άρα και υμών) με τον απερχόμενο δήμαρχο; Σχέση που «φαίνεται» σε κάθε εκπομπή, πλην των διαφημίσεων! Τζάμπα … το λένε; Πως και σας διέφυγε;
Όμως κα Τζένη μας, καταλαβαίνουμε την θέση σας, μιάς και τόσο εσείς η «Απέναντι σε όλα», όσο και εμείς «οι Απέναντι» , μόνο στην ίδια πλευρά του πεζοδρομίου μπορούμε να είμαστε. Ποτέ απέναντι!
\
Οι (μετασυγχωρήσεως) Απέναντι

ΥΓ. Εμείς οι γελοίοι ανώνυμοι κονδυλοφόροι γνωρίζουμε ότι το θυμιατήρι είναι για τους παπάδες και τον νεωκόρο της εκκλησίας και όχι για τους δημοσιογράφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails