23/5/12

Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος ΝΔ, 2,5 χρόνια ταλαιπωρία


Ο Πρόεδρος Σαμαράς, στην αρχή φόρεσε το κουστουμάκι του αντιστασιακού – αντιμνημονιακού και έκοβε βόλτες στο Ζάπειο.


Στην συνέχεια διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο,  ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ. Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ

Κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.

Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.


Ένα βράδυ ο Πρόεδρος Σαμαράς, άλλαξε και φόρεσε τρία διαφορετικά κοστούμια.

Του σωτήρα,

Του διαπραγματευτή,

Του μνημονιακού.

Μετά, μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ και πάει για εκλογές.

Στις εκλογές φόρεσε το ριγωτό κουστουμάκι του «φυλακισμένου» και ζητούσε να του λύσουμε τα χέρια.


Έχασε!  Αφού παρέδωσε την εντολή μέσα σε έξι ώρες, φόρεσε το κουστουμάκι του Δεξιού, Αντισυριζικού, Αντικομουνιστή και Ημι-αντιμνημονιακού, Ηγέτη του Μετώπου δια την σωτηρίαν της Πατρίδος!!!

Ξεχνάει τις φαρδιές πλατιές υπογραφές στα γράμματα στην Μέρκελ και μαζεύει πίσω και την Ντόρα που διέγραψε. Για να μην πούμε για τα ανεμομαζώματα του Αδώνιδος, Βορίδη, Πλεύρη και λοιπών  από τα  ανεμοσκορπίσματα του ΛΑΟΣ.Και καμένος ήδη και πικραμένος ήδη κάνει μια ύστατη προσπάθεια να γίνει πρωθυπουργός, no matter what !Anyway, εμείς για όλα αυτά, τρεις πιθανότητες δίνουμε :

Ή ό Πρόεδρος (και οι συν αυτώ της ΝΔ), είναι πολύ προχώ

ή μας δουλεύει

ή έι ξιφίγ !!!Οι Απέναντι, που αδυνατούμε να τον παρακολουθήσουμε.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε βρε παιδιά. Δεν διαβάσατε τον Μπαλάφα στην συνέντευξη του; Ο Σαμαράς δεν φταίει. Η ΝΔ δεν φταίει. Φταίει ο λαός που δεν θέλει την αλήθεια !!!

Related Posts with Thumbnails