3/6/12

Ξυπνάτε…


Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε από το λήθαργο και να βγάλετε την τσίμπλα από τα μάτια.

Μέσα στη μαυρίλα πρέπει να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτές δεν είναι εκλογές  γύρου β’ αλλά προετοιμασία μνημόσυνου. Χάθηκε το ενδιαφέρον του σταυρού και συνάμα το ενδιαφέρον για την πατρίδα, το καλό της και το καλό μας.

Αυτούς που είναι στον  τιμητικό πάτο της λίστας λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε.

Πάνε τα μηνύματα, πάνε τα χαρτιά, πάνε οι χαιρετούρες. Μόνο ο Παναής –βοήθεια μας- έχει πάρει σερί τα κανάλια ο άτιμος. Κάποιος μας είπε ότι εμφανίστηκε και σε ένα τοπικό της Καρδίτσας.

Την τελευταία φορά που τον είδαμε στο ΑΧΙΟΝ πολύ μαζεμένος μας φάνηκε, αλλά πάντα λέει την αλήθεια, αυτό να λέγεται. Όχι σαν κάτι άλλους….

Από Κάθριν μεριά τι έγινε καλέ και δεν την βλέπουμε στις τοπικές; Ούτε μια δήλωση, βρε κοπελιά;

Η Ντόρα, λέει ο Διογένης, έφαγε τη σειρά της Μαριλένας και αυτό είναι άδικο. Αφού το λέει το Διογένης είναι το σωστό.

Ντόρα είναι αυτή, πονεμένη μάνα και κόρη, έπρεπε να πάρει τα πάνω της με μια θεσούλα στο Επικρατείας, καλού κακού μη γίνει του Χριστοφοράκου και  έχουμε ντράβαλα.

Το διδυμάκι της ΝΔ Δήμας- Ταγαράς φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την εκλογή και δεν χρειάζεται να εκτίθεται και πολύ. Εκείνο το παιδί, ο Χριστάκης, πολλές φορές το λυπόμαστε που παίρνει μόνο του τους δρόμους. Μη χαθεί καμιά φορά γιατί το κυκλοφοριακό μας με τους στρογγυλούς κόμβους  μπορεί να τον βγάλει στη  Μαρούγκα  και δεν θα ξέρει να γυρίσει.

Στο στρατόπεδο ΠΑΣΟΚ υπάρχει βουβαμάρα και μπέρδεμα μετά την εμφάνιση του προέδρου στο Επιμελητήριο. Θύμωσε πολύ ο Αλέκος που δεν τον επισκέφτηκε στο δημαρχείο, όπως μας είπαν, και δεν μπήκε καθόλου στην αίθουσα ν’ ακούσει τι έλεγε ο πρόεδρος. Μερικοί λένε πως τα αυγά τα είχε τοποθετήσει ο Αλέκος για να του τα ρίξει ο Δημητράκης μεταμφιεσμένος σε γυρολόγο, αλλά η πληροφορία δεν επαληθεύτηκε.

Από το δημαρχείο μας είπαν ότι ο Αλέκος ετοιμαζόταν να ξαναβγάλει εκείνο το πανό «Φτάνει πια η κοροϊδία» που είχε κρεμάσει με το Γιώτη για να πικάρει τον ευτραφή πρόεδρο  και τον Παναή αλλά κάτι τον σταμάτησε. Πάντως  ο δήμαρχος πικράθηκε πολύ και την επομένη πήγε να ξεσκάσει στο γήπεδο με τη Μπάρτσα που ανέβηκε κατηγορία και στην πόλη νομίσαμε ότι ξαναπήραμε τους Ολυμπιακούς από τα πολλά βεγγαλικά. Αμέρικαν στάιλ, που λέμε. Σε αντιπερισπασμό δε παραχώρησε το δημαρχείο στους Καμμένους, έτσι για να σκάσει ο Μπένι. Οι κακές γλώσσες λένε όμως πως ο Μπένι δεν  διάλεξε να μιλήσει στο δημοτικό θέατρο γιατί του σφύριξε ο Λάκης πως δεν είχε άδεια και δεν ήθελε μπλεξίματα.

Από ΣΥΡΙΖΑ μεριά έχουν πολλές δουλειές, μια με τους ατάιστους φυλακισμένους, μια με το μεταναστευτικό, μια με τη Χρυσή Αυγή , μια να οργανωθούν μεταξύ τους και δεν προλαβαίνουν να κάνουν προεκλογική. Άμα κατέβαινε ο Αλέξης να κάνει έλεγχο θα τράβαγε τα μαλλιά του..Αλέξη μην έρχεσαι, άστο το πράμα να κυλήσει.

Το προκομμένο ΚΚΕ έστησε τη λαϊκή καλύβα στα Περιβολάκια αλλά δεν την έβαψε πολύ  κόκκινη να μη δίνει στόχο, γιατί άμα πλακώσει ο Μπούκουρας με τους φουσκωτούς  θα τους την κάψει την καλύβα.

Στο ΛΑΟΣ  μάλλον το κλείσανε το μαγαζί στην Κορινθία και η ΔΗΜΑΡ το παλεύει όπως όπως χωρίς τον Τσόγκα που δεν τον έκλαψε κανείς.

Φίλοι αυτή είναι η κατάσταση. Υπάρχει ανακατωσούρα και αναμπουμπούλα. Βολεύονται ακόμα μερικοί που για να κάνουν τις δουλειές τους αλλάζουν κόμμα κάθε μισάωρο.

Οι διάλογοι είναι κάπως έτσι:

«Εγώ, θα πάω Καμμένο, εσύ;»

-«Εγώ,ΝΔ. Δαγκωτό. Ψήφισα Χ.Α στις προηγούμενες για αντίδραση αλλά τώρα θέλω σταθερότητα και ανάπτυξη»

«Τότε να έρθω και εγώ»



Τόσο απλό, χωρίς πολλή σκέψη.

Εμείς θέλουμε λίγο μπάχαλο, γιατί από ισχυρές κυβερνήσεις μάθαμε. Και από λαμόγια ξέρουμε. ‘Ώρα να περάσει κάποιος με λίγο τσαγανό.

Για σκεφτείτε να χρειαστεί να βλέπουμε  τη φάτσα του Σαμαρά συνέχεια, μαζί με της Ντόρας και του Χατζιδάκη; Εκεί να δείτε πόσοι θα αυτοκτονήσουν από απόγνωση.

Ο Αλέξης είναι πιο ωραίο αγόρι και πιο αυθάδικο, και πιο προκλητικό.

Ό,τι  πρέπει για ένα τετ α τετ με τη μαντάμ Λαγκάρντ  αφού δειπνήσει πρώτα με τη μαντάμ Μέρκελ.

Για ξυπνάτε και βάλτε τις φάτσες δίπλα-δίπλα…

Για ξυπνάτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails