21/3/13

Κυπραίικο χαστούκι


Είναι η δεύτερη φορά μετά το ιστορικό όχι του Τάσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Αννάν, που η ¨μικρή¨ Κύπρος δίνει μαθήματα αξιοπρέπειας, ηθικής και σοβαρότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μικρή Κύπρος είπε απλά αυτό που χιλιάδες Ισπανοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι και Έλληνες, θα ήθελαν πάρα πολύ να είχε πει και η δική τους μεγάλη χώρα στην Γερμανία και στην σφιγγοφωλία της στο Γιούρογκρουπ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ένα απλό ΟΧΙ.
Το να πούμε ένα μπράβο στον πολιτικό κόσμο της Κύπρου, ανεξάρτητα από παράταξη και στο σύνολο του, δεν φτάνει!
Κύριοι, είστε απλά ΥΠΕΡΟΧΟΙ!
« … στα τελεσίγραφα (ultimatum) αυτός ο λαός, αυτό το έθνος, έχει πάντα την ίδια απάντηση. Όχι.» είπε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου.
Λάθος κ. Πρόεδρε. Το υπόλοιπο, εκτός Κύπρου, ελληνικό κομμάτι και οι εκπρόσωποι του δυστυχώς δεν έχουν ούτε το μισό από το δικό σας ανάστημα. Δεν έχουν την ίδια αίσθηση αξιοπρέπειας και φυσικά ούτε την δική σας περηφάνεια και λεβεντιά.
Εδώ κ. Πρόεδρε έχει πολύ υγρασία και υποφέρουμε από την μέση μας με αποτέλεσμα να οσφυοκάμπτουμε γενικώς και αδιακρίτως σε κάθε υπαλληλίσκο ή ¨ηγέτη¨ -  δανειστή. Από την μία οσφιοκάμπτουμε και από την άλλη πουλάμε ξεδιάντροπα μούρη σωτήρα στον φτωχό λαό.
Αν δεν είχαμε αυτή την υγρασία κ. Πρόεδρε, ίσως, να μην είχαμε κάνει αυτό το λάθος ….
Και επειδή τα σοβαρότερα αρχίζουν από πλάκα ακούστε παρακάτω πολύ προσεκτικά τις αντιδράσεις των πολιτικών της Κύπρου σε τηλεφώνημα "φάρσα" της Ελληνοφρένειας με τους αυθεντικούς διαλόγους.
 
 
 


Οι Απέναντι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails