19/4/13

Ο κ. Γενικός. Μια αποτυχημένη επιτυχία ;


“ Χαλάλι η αναμονή λοιπόν και οι τρεις αποτυχημένες εκλογικές προσπάθειες να αναδειχθεί...  Συμπαραστάτης του Δημότη! “, σχολιάζει η κα Τζένη Σουκαρά για τον άρτι διορισθέντα γενικό γραμματέα του δήμου, Τάκη Λούμπα.

Η κ. Τζένη αναφέρθηκε μόνο στις τρείς τελευταίες αποτυχίες του κου Γενικού, ενώ:

- εμφανίστηκε στην πόλη σαν ¨επιτυχημένος¨ (;) αθηναίος αυτoδιοικητικός προκαλώντας απίστευτα ερωτηματικά.

-απέτυχε να φτιάξει την δική του δημοτική παράταξη, επί δημαρχίας Θ. Θωμαΐδη και λίγο πριν τις εκλογές … συνέπραξε, τελικά μαζί του!

-απέτυχε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο έγινε δυνατή, μόνο αφού παραιτήθηκε ο … Θ. Θωμαΐδης!

- απέτυχε σαν επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης, για όσο χρόνο ήταν, αναγκάζοντας του ς ίδιους τους δικούς του συμβούλους να τον απομονώσουν.

- απέτυχε να εκμαιεύσει το χρίσμα της ΝΔ, ως επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος.

-απέτυχε για δεύτερη φορά να εκμαιεύσει το ίδιο χρίσμα παρά την συμμαχία – συναρχηγία με τον k. Λάκη Παπαφωτίου (π. νεοδημοκράτη και σήμερα θεματικός τατουλικός)
κάνοντας στροφή 180 μοιρών, αποποιήθηκε τον ιδεολογικό  ¨του¨ χώρο για τον τότε … απέναντι(!) και

-απέτυχε να εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος …!!!

Ο tempora O mores !!!

Αλήθεια κ. δήμαρχε τι μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι ΑΥΤΗ την φορά θα πετύχει ως γενικός γραμματέας του δήμου και δεν θα πάνε χαμένα τα 1450 ευρώ τον μήνα που θα τον πληρώνουμε ; ; ; ; ;
Εμείς σας τα είχαμε γράψει  πριν από δύο χρόνια με την ανάρτηση
Επιστρέφουν και προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη της προηγούμενης ζωής.Το πύρινο κατά δημάρχου μπλογκ κατέβηκε!Η συμπολίτευση σφυρίζει αδιάφορα.Οι παλιές απειλές του δημάρχου προς το τωρινό  γενικό γραμματέα του δήμου έχουν καταγραφεί και σε βίντεο και στις εφημερίδες.
Για σκεφτείτε πάρα πέρα.Πέρα από τους τύπουςκαι τις κοκορομαχίες η "συνεργασία " ΠΑΣΟΚ-ΝΔ υπήρχε σε όλα τα επίπεδα.Για το καλό της πόλης, φυσικά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails