8/4/13

Κύριε Μπάμπη Ντικγκιρλάκη, να η λύση


Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο αντιδήμαρχος κ. Χ. Ντιγκιρλάκης και το επιστημονικό επιτελείο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων με μιά πρόταση του π.δημάρχου Σολυγείας και περιχώρων κ. Τζιάννι Γκεζερλή, γνωστού και ως αρχιτέκτονα, που αφορά αισθητική του παρέμβαση στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

Ο Τζιάννι με ένα αναδυόμενο από τους αφρούς της θάλασσας, άγαλμα της γνωστής αρχαίας καλλονής, που ως γνωστόν προκάλεσε τον Τρωϊκό Πόλεμο, προκαλεί έντονες συζητήσεις στα γραφεία της Κολιάτσου.

Η Ωραία Ελένη τέσσερις χιλιάδες χρόνια μετά το πέρασμα της από την Κορινθία, προβληματίζει ακόμα !!! και ο Τζιάννι προβληματίζει !

Αυτός όμως που έχει το πρόβλημα είναι ο αντιδήμαρχος που βρίσκεται ανάμεσα σε θετικά  και αρνητικά σχόλια όχι, για την σκοπιμότητα του έργου, όχι για την ποιότητα της σύλληψης της παρέμβασης, όσο –άκουσον άκουσον- για την τελική όψη και στάση της αρχαίας καλλονής!

Εμείς, σε μία προσπάθεια να λύσουμε το πρόβλημα και να βοηθήσουμε τους κατοίκους των Λουτρών να αποκτήσουν την δική τους Ελένη (όπως εμείς ως Κορίνθιοι αποκτήσαμε τον δικό μας Μ.Αλέξανδρο και Διογέννη), το δυνατόν συντομότερο, κάναμε μία προσπάθεια μέσω φωτογραφικών συνθέσεων, να βρούμε τις έξι επικρατέστερες στάσεις, που παραθέτουμε παρακάτω.







Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να διαλέξουμε την καλύτερη. Θα καλέσουμε όμως τον άλλο Διογένη, αυτόν τον ηλεκτρονικό που είναι εξπέρ στο είδος, να διαλέξει μόνος του με την βεβαιότητα ότι την επιλογή του θα την στηρίξουμε, απόλυτα όπως πάντα.

Κύριε Ντιγκιρλάκη, να η λύση !!!
 
Οι Απέναντι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails