1/4/13

Σύσκεψη τα μεσάνυχτα




 
Μετά την επιτυχή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ  χτες στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου μαύρα φίδια έζωσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης στο νομό μας.Τα τηλέφωνα των νομαρχιακών τους επιτροπών πήραν φωτιά και αποφασίστηκε άμεση σύσκεψη μεταξύ γραμματέων των νομαρχιακών επιτροπών τα μεσάνυχτα σε γνωστή ταβέρνα της Τενέας που κλείστηκε από το απόγευμα.Όλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν κοινό μέτωπο, ανεξάρτητα από τις βασικές ιδεολογικές τους διαφορές ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
Τι θα συμβάλλει το κάθε κόμμα:
 
Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας και με τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου, η Ντόρα Μπακογιάννη θα εγκατασταθεί στην Κορινθία και θα οργώσει κάθε  χωριό και οικισμό με ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου και άμεση επαφή με τους κατοίκους και του πιο μικρού οικισμού.Θεωρήθηκε ιδανική περίπτωση από όλους.Το μπλα-μπλα της είναι απίστευτο κατά κοινή ομολογία.
Από πλευράς Ανεξάρτητων Ελλήνων το συντονισμό και τη συνεργασία με την κ.Μπακογιάννη αναλαμβάνει η αεικίνητη πολιτευτής κ.Νάκου η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με την κ.Μπακογιάννη αλλά και τον κ.Λαμπρόπουλο του ΠΑΣΟΚ.Οι δύο κυρίες έχουν καλή φιλική σχέση και πίνουν συχνά τσάι στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.
Από πλευράς ΠΑΣΟΚ υπήρξε έντονος προβληματισμός για το ποιός θα ηγηθεί του εγχειρήματος αφού το ΠΑΣΟΚ διαθέτει άπειρα ικανότατα στελέχη.Τελικά αποφασίστηκε να αναλάβει ο Κώστας Σημίτης από το ορμητήριο των Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με το ορμητήριο Βέλου Λαμπρόπουλου-Μπεγλίτη.Ο κ.Μπεγλίτης μάλιστα - όπως δηλώθηκε στη σύσκεψη- βρίσκεται ήδη σε αποστολή μεταμφιεσμένος σε αγρότη για να μπορεί ναν ελέγχει τις κινήσεις του Φάνη Κουρεμπέ του ΣΥΡΙΖΑ στις αγροτικές περιοχές της Βόχας.
Από πλευράς ΚΚΕ διατίθεται η ομάδα του ΠΑΜΕ στο νομό που θα καταλάβει μόνιμα τα Περιβολάκια με μπαντιέρες και λάβαρα και από εδώ και πέρα θα  ακούγονται ηρωικά αντί- Συριζικά άσματα όλο το 24ωρο με δαπάνες του δήμου Κορινθίων.
Από πλευράς ΧΑ έχουμε και τη σημαντικότερη προσφορά σε είδος λόγω ειδικότητας. Η ΧΑ αναλαμβάνει το ξυλοφόρτωμα κάθε Συριζαίου  με τις ομάδες αγωνιστών που έχουν συσταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
Το μνημόνιο αντισυριζικής συνεργασίας θα δημοσιευθεί σε επιλεγμένες σελίδες και δημοσιογραφικά ιστολόγια.
Είδηση της τελευταίας στιγμής:
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δήλωσε πως είναι περιχαρής που διαβλέπει μια πεντακοματική συνεργασία για την πάταξη του φαινομένου της Συριζοανάτασης.
 
Καλό μήνα,βρε!
Μάκια πολλά
 
ΥΓ Αν μπήκατε στον κόπο να το διαβάσετε ΟΟΟΛΟ χαρά στο κουράγιο σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails