7/12/13

Τα κανάλια της εξάρτησης

Κορινθόπουλα γειά σας και πάλι,

Εμείς δεν μιλάμε πολύ πια, τι να πούμε άλλωστε, τα πράγματα έχουν πάρει απίστευτη τροπή προς τα κάτω.Αυτό που παλιά δείχναμε με το δάκτυλο ως μεμονωμένη περίπτωση, γενικεύεται επικίνδυνα.
Ας εξηγηθούμε:
Ήταν γνωστή  η εξάρτηση των δημοσιογράφων από τις εκάστοτε εξουσίες τοπικές και μη, γνωστό το λιβάνισμα, οι αγιογραφίες, τα ποσά που μοιράστηκαν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις για την προβολή του έργου νομαρχών, δημάρχων, των ανύπαρκτων βουλευτών, νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων.
Βλέπαμε να προβάλλονται κάτι νούμερα της πολιτικής ζωής που ο προαγωγός τους τα αποκαλούσε "φαινόμενα", κάτι τσοκαρίες και πρώτα απ'όλα όσοι ασκούσαν ή ασκούν εξουσία.
Και δώστου κάμερες και συνεντεύξεις:
"άξιος και τίμιος αυτο-διοικητικός ο ένας", "φοράει παντελόνια" ο άλλος, "δεν μασάει  τα λόγια του ο Χ" ο τρίτος, "παλικάρι " ο τέταρτος.
Έτσι πέρασαν τα χρόνια από την εμφάνιση των διαδικτυακών" καφενείων" του 2007 μέχρι σήμερα.
Έγραφε τα + στο καλό του μπλογκ ο δημοσιογράφος και στο άλλο του έγραφε  τα ανάποδα.
Για τον εκβιασμούλη του 50ρικου.
(Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά το έχει ομολογήσει και ο αντιδήμαρχος ο φαρμακερός)
Είναι άγνωστο πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν χαριστεί για τις αγιογραφίες και το λιβάνισμα.
Άλλες από τα ταμεία των αυτοδιοικήσεων άλλες από τις τσέπες των ενδιαφερόμενων αιρετών που πάλι εμείς τις γεμίζουμε.
35 ολόκληρες αναρτήσεις έχουμε κάνει στην ετικέτα ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ.Ξαναδιαβάστε τες
Μέχρι και  με τους ΧΑ παίξανε οι άτιμοι.Πρώτη μούρη ο Στάθης Μπ. ήταν στο νομό μέχρι το μπουζούριασμα των Χρυσαυγαίων. Τώρα δεν του παίρνει κανείς ούτε συνέντευξη να πει πως περνάει,βρε αδερφέ.
Τελευταία παρατηρούμε ότι το πολύ χρήμα το μοιράζει ο Περίφ-Σερίφ. Διαβάζουμε κατά καιρούς πως μπανεράκια, κουνοποκτόνες διαφημίσεις, συνέδρια που δεν θα γίνουν ποτέ, προγραμματάκια προβολής του φέουδου και άλλα καλούδια μοιράζονται σε δημοσιογραφικά ιστολόγια, εφημερίδες και δημοσιογράφους.
Και δεν απορούμε καθόλου για τα κουλά που διαβάζουμε στις αναρτήσεις τους,για την αναγωγή του Περίφ-Σερίφ σε απόλυτο άρχοντα της Μωριορηνοβεστφαλίας που κάνει μόνο το σωστό (πως αλλιώς αφού μοιράζει χρήμα) που τον επιβουλεύονται όλοι και του παίζουν παιχνίδια για να μην πάρει το χρίσμα της ΝΔ (ενώ αυτός δεν παίζει γιατί είναι καλός).
'Όμως εμείς ξέρουμε πόσο στενοί είναι οι δεσμοί των πολιτικών με τους δημοσιογράφους.
Το ξέρουμε για το  MEGA,τους κομιστές και τον Αναστασιάδη, τον Κουρή, τον ΑΝΤ και πάει λέγοντας.Ξέρουμε πως δεν υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση και πως η ενημέρωση που σε ανεβοκατεβάζει στην εξουσία περνάει πρώτα από κάποιες τσέπες.
Το μάθαμε όμως και για τους δικούς μας στα Περιφερειακά Συμβούλια με τις εκρήξεις περί 'χρεωμένης κάμερας" που δεν μάθαμε ποτέ ποια ήταν από τον Περίφ-Σερίφ- αλλά όλη ξέρουμε, τις  επίμονες ερωτήσεις του κ. Κάπου στα συμβούλια όπου προκαλούσε τον Περίφ να πει και εκείνος δεν έλεγε και οι σύμβουλοι σιώπησαν και όλοι ξέρουμε αλλά κάνουμε πως δεν ξέρουμε για να κυλάει το πράγμα ρολόι.

                                              Γεύμα εργασίας του ΔΟ Κοτσώνη.
                                              
Έρχονται εκλογές, προστέθηκε στον νομό ένας νέος ΔΟΛ ( ΗΛΕΚΤΡΑ ) από τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ κουμπάρο του Σημίτη, τότε που μας φόρεσε και Νομαρχιακή σύμβουλο την κυρά του επί Μανωλάκη. Επί πλέον είναι κολλητός της Ντόρας και συνεργάτης της. Έφερε χρήμα από το Μπακού όπου εργαζόταν; - εκεί η Ντόρα έχει μπίζνες-.Προσέλαβε ντόπιους δημοσιογράφους όλων των τάσεων και αποχρώσεων και αφού το κάνει ο υπουργός και η κυρά του επαγγελματικά καλά κάνουν.Ενημέρωση δεν κάνουν, γιατί αυτή η ρημάδα δεν γίνεται με τους παλιούς.Το ψωμάκι τους να το σεβαστούμε αλλά...
Δεν ξέρουμε πόσο παίζει με την περιφέρεια το κανάλι.Θα μάθουμε.

Παραμένει ακλόνητος στο βάθρο ο πρώτος μεγάλος δάσκαλος: Ο Σφηκοδιογένης-ΜωριοΠελοπόννησος κλπ κλπ.
Το Διαύγεια ξερνάει εκείνη τη Σοφία που εισπράττει για λογαριασμό του; ΕΔΩ και ΕΔΩ ξερνάει και μπανεράκια για τις φωτιές στα δάση ΕΔΩ
Έχει και τη Μαρία ΕΔΩ σύζυγο του δημοσιογράφου με το παρατσούκλι CNN

To καλό το αφήσαμε για το τέλος.Γιατί οι αγάπες και ο βήχας δεν κρύβονται.

Ο παλιός συνέταιρος του Διογένη, ο Σφεντόνας νομίζουμε πως τελευταία διορίστηκε σωματοφύλακας του Περίφ -Σερίφ σε σημείο απελπισίας.Δεν βρήκαμε συναλλαγή στο Διαύγεια με τον ορθόδοξο τρόπο, ψάχνουμε όμως τον ανορθόδοξο.Ας μας βοηθήσει ο Παρακατιανός  που ξέρει και τα γράφει.
Εμείς βρήκαμε την εικόνα που μιλάει όσο χίλιες σελίδες.Enjoy!

              Λάκης-Πέτρος σε περίπτυξη και στο βάθος Πέτρος Λέκας. ΟΛΑ τα λεφτά.

             Είναι ακόμα καλοκαίρι.Σαν Σωληνουργία μοιάζει.Τα δύο χέρια μπροστά κλείνουν συμβολικά
             τη συμφωνία.Ο Λάκης τον κοιτάει στα μάτια, ο Περίφ-Σερίφ κοιτάει αλλού.
            Η οικειότητα δεν αναιρείται...
            Διότι Λάκη, ΑΥΤΟ δεν μπορείς να το γράφεις τόσο αβασάνιστα.Σιγά τ'αυγά!

       Κρατήστε λίγο χαρακτήρα βρε! Κλάνει η ΠΠ και αναλύετε τη σύσταση του αερίου για να βγάλετε είδηση..Ηρεμήστε.Δεν καταλαβαίνετε ότι  στο τέλος θα σας πετάξουν στον κάλαθο και θα πάρουν άλλους;

Για να μην παρεξηγηθούμε, η ανάρτηση δεν αφορά ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Κορινθίας.Ούτε όλοι μπαίνουν στο ίδιο καλάθι.
Αφορά αυτούς που αφορά και κατονομάζουμε.
Γιατί μας προκαλούν και πιστεύουν πως τρώμε κουτόχορτο.
Γιαυτό

Άντε γεια τώρα

Πολλά γράψαμε και κουραστήκαμε.

Εμείς και εμείς

  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails