26/9/08

Ανατριχίλες.........





Μετά την συγκλοανατριχιαστική ομιλία του Κ. Κραμανλή στην κεντρικη επιτροπή της Ν.Δ
και αφού χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να συνέλθουμε, το ΤV Super μας πρόσφερε μια επί πλέον δόση ανατριχίλας προβάλοντας για πολλοστή φορά τη συνέτευξη ''ποταμό'' του δημάρχου μας όπου φαίνεται να κοχλάζει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον στόλισε κανονικά σε πρόσφατο δελτίο τύπου, στολίζοντας συνάμα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ.

Στολίζει το δήμαρχο ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πρωτοβουλίες που παίρνει για τα σκουπίδια μας ( εγκατάσταση δεματοποιητή στο χώρο του Βιολογικού σαθμού) τις οποίες κρίνει επικίνδυνες και επιζήμιες για το περιβάλλον .
Παιδιά του καναλιού το εμπεδώσαμε, φτάνει. Σας κάνουμε και περίληψη να την πείτε στα ίσια την επόμενη φορά στο δελτίο των 12. Διότι ο τηλεθεατής εισπράττει τα παρακάτω:

- Ο κακός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτάσεις για τη διαχείριση των απορριμάτων
- Επειδή δεν έχει προτάσεις κατρακυλάει στις δημοσκοπήσεις
- Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ''παρακλάδια'' και ''υποκατάστατα'' στο Δημοτικό Συμβούλιο
-Τα ''υποκατάστατα'' είναι ο Χ. Κασίμης και η Κίνηση Πολιτών.
- Ο Χ. Κασίμης και η Κίνηση Πολιτών είναι ΣΥΡΙΖΑ ή αφού είναι ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν προτάσεις και δεν του λένε τι να κάνει με τα σκουπίδια.

Εμείς θα προχωρήσουμε σε λίγο πιό βαθύ συλλογισμό... και αν θέλετε το λέτε και αυτό στο δελτίο:

- Ο καλός , αποτελεσματικός και πετυχημένος δήμαρχος μας δεν είχε ποτέ πρόταση για τα σκουπίδια ούτε και οι παραδήμαρχοι του συνδέσμου Α. Κορινθίας.Αν είχε δεν θα την κράταγε κρυμένη διότι δεν είναι του χαρακτήρα του- δείχνει και αυτά που δεν έχει.
- Ο καλός δήμαρχος μας έχει παρακλάδια στο tv Super που τον ''παίζει'' ασταμάτητα μαζί με το θείο, ενώ το ίδιο κανάλι - κατ' εντολήν -έχει γυρίσει την πλάτη σε όλη την αντιπολίτευση.
- Ο καλός δήμαρχος θα κάνει οσονούπω άλλη μια μεγάλη πατάτα με το δεματοποιητή και με όσα άλλα σχέδια έχει στο μυαλό του για τη διαχείριση των σκουπιδιών.
- Ο καλός δήμαρχος τρέμει τον Χ. Κασίμη και την Κίνηση Πολιτών και πετάει λάσπη με το τσουβάλι.
Μετά τα σημερινά προτείνουμε στο κανάλι να προβάλλει την κλασική ταινία Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ - (The big chill ) τουΛώρενς Κάσνταν όπου μετά την αυτοκτονία του Άλεξ, εφτά φίλοι του μαζεύονται ένα Σαββατοκύριακο για να τον μνημονεύσουν, περνώντας κι αυτοί τη δική τους κρίση ηλικίας. Ανατρέχουν στο παρελθόν, αναταλλάσσουν κακίες και ανοίγουν παλιές πληγές υπό τους ήχους του σάουντρακ της δεκαετίας του '60. Μια ολόκληρη γενιά - κάτι σαν τη δική μας γενιά του Πολυτεχνείου - βιώνει τα αδιέξοδα του αμερικάνικου ονείρου και του υλισμού της δεκαετίας του '80 στον οποίο έχει εγκλωβιστεί και αναπολεί το χαμένο ιδεαλισμό των φοιτητικών τους χρόνων. Διάλογοι γεμάτοι θάρρος και χιούμορ που ξύνουν πληγές στην αστική απάθεια, έλλειψη φτηνού συναισθηματισμού.
Επίσης θα παρακαλούσαμε το δήμαρχο να σκεφτεί σοβαρά τη διοργάνωση φεστιβάλ Η Μεγάλη Ανατριχίλα Β' - όπως διοργανώνεται με επιτυχία στην Αγγλία κάθε χρόνο - στο χώρο του Βιολογικού Σταθμού- περιοχή Ποσειδωνίας.
Με ανατριχίλα διατελούμε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ & ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ; ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κορινθίων Βίος και Πολιτεία είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,

Έχουμε όμως το δικαίωμα να κρίνουμε τον Δήμαρχο όταν βάζει σε όλους ταμπέλες και μιλά απαξιωτικά για δημοτικές και πολιτικές παρατάξεις.
Γνωρίζουμε επίσης ότι τα μέλη της Κίνησης ανήκουν σε πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Θέλετε λοιπόν να σιωπήσουμε και κατά συνέπεια να φαίνεται ότι συμφωνούμε με το Δήμαρχο ;
Το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ή Κίνηση δεν αφορά εμάς.
Εμείς το ήθος του πολιτικού ανδρός κρίνουμε και την προσπάθειά του να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.

Related Posts with Thumbnails