6/10/11

Φωτιές


                                          Αυτή είναι μια συνηθισμένη υπάιθρια φωτιά.
                                          Η χτεσινή τι ήταν;


Εβδομάδα της φωτιάς αυτή που τρέχει. Φωτιές παντού.
Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας που δεν έλεγε να σβύσει.
Εμείς ατο τζάκι το χειμώνα που καίμε τα ξύλα από το χωριό, δεν βλέπουμε να λαμπαδιάζουν έτσι τα ξύλα. Ο Παρακάτω μιλάει για έκθεση των υπηρεσιών της Νομαρχίας και όχι μόνο.

Φωτιές και στην ΚΕΔΕ όπου αδικήθηκε ο δήμαρχος και δεν βγήκε  ούτε αντιπροτελευταίος στο νεοκλεγμένο συμβούλιό της. Δηλαδή τι έχει περισσότερο ο Μπουτάρης; Επειδή έχει κρασιά είναι και  καλύτερος;Και ο δήμαρχος έχει αγάλματα που δεν έχει ο Μπουτάρης. Ακούς εκεί!
Λέτε να παραιτηθεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  ακόμα μια φορά για την αδικία αυτή;

Φωτιές και στο Αρκαδικό χωριό με τις εκλογές της Κυριακής στο σύλλογο Αρκάδων.
Βγήκε και ο προηγούμενος πρόεδρος για να ανάψει περισσότερες με τις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια.
Τον πυροσβεστήρα της υπόθεσης κάνει ο μέγας  γραμματέας  του Πασόκ που έχει κληθεί επειγόντως για επιρροή των προβάτων.Ο Δέδες το ξέρει; Πάντα στην πρώτη γραμμή  ο μπάρμπας.'Ετοιμος να πάρει το κουμπούρι.Δίπλα στο σαχλό. (Α, αυτό θα το βρείτε μόνοι σας)
Και όποιος δεν αντέχει τις ρεμούλες μπορεί να πάει στο Μαίναλο, τον άλλο σύλλογο, αμεεεε..
Λένε πως στις εκλογές αυτές η δημαρχία δεν έχει βάλει μόνο ένα δάκτυλο αλλά περισσότερα.
(Καμιά φορά μια λάθος κίνηση του δάχτυλου σου βγάζει το μάτι)

Φωτιές και στο λιμάνι, αλλά το λιμάνι δεν κινδυνεύει άμεσα γιατί έχει νερό.Το στόμα του δημάρχου βγάζει φωτιές όταν μιλά για το νεο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και τα μάτια του πετούν σπίθες.
Το μόνο που φοβάται είναι το μπόι του Βαγγέλη ( όχι του Μπένι, του δικού μας του Γιαννακούλια).

Κάτι μικροεστίες που πήγαν ν'ανάψουν στην αντιπεριφέρεια φαίνεται πως σβήστηκαν με παρέμβαση  της Τρίπολής και  έτσι δεν θα μάθουμε  τους πίνακες με τα έξοδα  του πρώην Νομάρχη.
Για να πάρει το αίμα του πίσω ο Δέδες, διέταξε εθελοντική αιμοδοσία. Δεν έχει και τόσο σημασία τόνος αίμα είναι.Αίμα να είναι να δικαιωθεί και αυτός. Για μια δικαίωση ζούμε σε αυτή την πόλη.

Φωτιές έχει και η 'Αμυνα της οποίας τα παιδιά, ναι μεν διώξανε το βασιλιά αλλά φέρανε αγριεμένους απόστρατους μέσα στο Πεντάγωνο και όχι απλά γύρω από το τετράγωνο.'Ολο σπίθες και επιστολές πετάνε και αυτοί.

Ο Σπίθας - όνομα και  όχι πράμα- δεν παίρνει μπρος με τίποτε.Ούτε μια κροτίδα έτσι για πλάκα, βρε αδερφέ;

Φωτιά έπιασε ξαφνικά η φούστα της βουλευτού. Λέγεται πως την άναψαν με τηλεχειριστήριο από την Πλατεία Περιβολάκια.

Μια μεγάλη πυρκαγιά  ετοιμάζεται στην τοπική τράπεζα. Θα τα κάψει τα ρημάδια τα λεφτά της και τη γούνα της μαζί.Ας πρόσεχε.

Το δημοσιογραφικό κεφάλαιο του νομού αυτοπυρπολείται  σε  ένδειξη  διαμαρτυρίας μετά από  την μετάταξη της συναδέλφου  στο πλευρό της 'Αμυνας. Ο λόγος ;
Διοργανώνει  την τριημερίδα '' Η οχυρωματική πολιτική  των παρευξείνιων περιοχών'' και θα διευθύνει το πάνελ όπου προσκεκλημένος  θα είναι ο Νταβούτογλου.Ζήλεια που καίει.
Ο υπουργός της γειτόνισας χώρας θα ανταλλάξει  απόψεις με τον αντι-Λάκη  ο οποίος θα ανατροφοδοτήσει την τριημερίδα με τις πρόσφατες εμπειρίες του από τη Δανία και την εκπομπή του Κοινού Νου. (Αυτή η εκπομπή του άναψε μεγάλες φωτιές  που ούτε τα Καναντέρ δεν μπορούν να σβήσουν.

Πάει, καήκαμε αδέρφια!!!

( Το αφιέρωμα ΄΄ένα Χρόνο μετά'' θα βγει άμεσα. Σήμερα κυριάρχησαν οι φωτιές)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails